![]() |
Hennessey Venom 1000 Twin Turbo SRT
6 Attachment(s)
Hennessey Venom 1000 Twin Turbo SRT - Putere: 1000hp @ 5000rpm |
Re: Hennessey Venom 1000 Twin Turbo SRT
arata extraordinar de bine cu kitul acesta dar cand ma uit la datele tehnice stau si ma gandesc ce fiabilitate mai are motorul :D.oare cat o tine ambreajul ala la 1400 nm?
un pret ati gasit? |
as vrea sa vad o liniutza intre bestia asta si un McLaren F1. Shit pe asta si o Hayabusa turbo sa le ai in garaj si t poti da cu oricine :D
|
Asta nu e masina...e avion.Sunt curios sa vad un pret la asemenea performante...
|
cu atatea besti pe strada trebe sa stai in casa. in ultima vreme se tot inmultesc masinile care au in jur de 1000 de cai
|
cam are dreptate f430
oricum misto masina cand am vazut cum arata si datele tehnice,am tras un oftat adanc |
E o sa mai apara un avion pe piata asta eee e tot ce ne dorim
|
performantze de invidiat.....pacat k vor fi construite doar 24 de exemplare de fiecare....oricum crek pretzul o sa fie foarte mare :shock:
|
aoleu cu asta chiar ca nu te prinde politia :)))
|
too bad... only 24...vream sa imi iau si eu una...:D:DD:
|
225000 de dolari...cica e cea mai accesibil "avion" din lista supercarurilor...Super Car Comparison:
Hennessey Venom Twin Turbo SRT Coupe 1000 bhp Top Speed: 255 mph 2006 Production: 24 units Cost: $225,000 Bugatti Veyron 1001 bhp Top Speed: 253 mph World-wide Production: 300 units Cost: $1.7M Ferrari Enzo 660 bhp Top Speed: 225 mph World-wide Production: 349 units Cost: $1M Porsche Carrera GT 605 bhp Top Speed: 205 mph World-wide Production: 1200 units Cost: $484,000 Mercedes McLaren SLR 617 bhp Top Speed: 208 mph World-wide Production: 800 units Cost: $453,000 alegetzi si voi cate una... |
Doar ca asta nu e un "supercar"... ci mai mult un "tuned car" deci nu prea isi are rostul comparatia directa cu celelalte diin lista...
|
pacat ca nu se vede si fata la masina... oricum e super tare!!
|
Frumoasa .... si performate la un pret nu prea mare... deja nu ne mai mira masinile cu sute de cai putere.. . trecem la cele de mii cp :D
|
Vad ca e la moda acum sa se scoata pe piata masini foarte foarte puternice si care sa depaseasca limita celor 400km/h....cine stie poate in viitor o sa avem minivanuri de familie cu motoare de peste 750CP...DAR...ca sa nu fac offtopic cu ideea asta..*****iu ce majoritatea ati scris deja: Mashina e bestiala!!!! N-am ce sa-i reprosez...
|
Super tare migu'...pe ce "pista" din Romania poti sa "zbori" cu asa o masina?
|
Chiar k e accesibila in comparatzie cu celelalte supercar`uri
|
Quote:
|
ma intreb cum o fii sa pleci dupa loc cu masina asta de pe la 5000 ture?? la 1500 Nm cuplu cred k ajungi in portbagaj. :)
|
as vrea sa vad o liniutza cu un veyron...oare ce iese?
|
prea tare aceasta bestie.......abia astept sa vad filmari cu plecarea ei de pe loc vb cuiva de mai sus dak ajungi in portbagaj dak nu are scaune calumea.........=)) =)) =))
|
O sa ajunga masinile de "strada" sa bata monoposturile de formula 1 .
Vreti toti sa vedeti liniute cu diferite bestii...eu vreau sa o vad pe pista cu un F1 ;) |
11 Attachment(s)
Mai multe fotografii:
|
Holy shit....o alternativa mai la ceva mai scump...si e de luat in considerare!!!
|
acum un an cand scriam despre masina asta pe topicul cu veyron nimeni nu credea!
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=23 |
Eu ma gandesc cum "ala negru cu coarne" o tzii pe sosea...daca la viper-ul stock te pun astia sa faci cursuri speciale !!! nebunie...Incepe era cailor cu nemiluita dar nu ar trebui sa ne mai mire daca masini de serie ca M5, M6, cl amg etc. care eu cel putin la consider masini cat de cat normale(nu la pret...) ajung sa se ia cu Ford GT(care totusi e legenda Le Mans) si alte sportaciuni... a inebunit calu`...putere!!! in fine parerea mea.
Am mai gasit una de bate 1000 de cai: 2007 Porsche 911turbo facut de Jurgen Alzen Motorsport in colaborare cu H&R(aia de fac arcuri si amortizoare). Are fata vreo 1054 de caluti twin turbo din aproape 4 litri de motor(3800cc) cu presiune de 1,5 bar la 7700rpm, facuta jumate din carbon cu interior de ala spartan de nu ai nici radio, dar ai roolcage ca sigur la 400 la ora mai scapi viu:)))). La sfarsitul primei jumatati a acestui an va fi scoasa pe pista sa demonstreze ca trece de bariera de 400.Si spre multumirea baietilor cu mediul a trecut teste de emisii euro 4 si e si StreetLegal. La multi cai si sanatate! |
1 Attachment(s)
With a price tag of $225,000, the Venom 1000 Coupe is also one of the more affordable super cars. The famous Viper tuner Hennessey will build only 24 examples for the 2006 production year and 3 of them have already been spoken for. Each purchase includes a one-day private track instruction with Brian Smith (1st Place Driver: 2005 ROAD & TRACK Standing Mile Shootout, 2004 CAR AND DRIVER Supercar Shootout).
Performance: * 0-60 mph: 2.9 sec. * 0-100 mph: 5.9 sec. * 0-150 mph: 10.9 sec. * 0-200 mph: 19.9 sec. Includes: * 2006 Dodge Viper SRT10 Coupe * Venom 1000 Twin Turbo Engine Upgrade * 522 CID Stroker Motor with 9.0:1 Compression * Twin Garrett Ball Bearing Turbos * Front Mounted Air-to-Air Intercooler * VenomAero Body Upgrade (Front Airdam, Rear Diffuser & Spoiler) * KW Lowered Suspension 2-Way Adjustable Stainless Steel Coil Over Shocks * Brembo Upgraded Brake System * Adjustable Traction Control System * Quaiffe Extreme-Duty Differential Upgrade * Hennessey Venom 7R Forged Aluminum Wheels - 19x10 front, 20x13 rear * Michelin Pilot Sport 2 Tires: 275/30 YR19 front, 335/30 YR20 rear * Limited Edition Connolly Leather Interior with Custom Embroidery * 5-Point Racing Harnesses * Hennessey Custom Floor Mats * DVD Navigation System * 2 Year / 24,000 Mile Warranty Ma mir ca ti-o garanteaza 2 ani in conditiile in care o masina ca asta nu poti sa o tii sa mergi prin oras . . . tre sa o forjezi nu . . . Cat despre acceleratia care o are cred k in curand la ce bestii ies pe sosele o sa ne trebuiasca ca la avioane de vanatoare: camere depresurizate k sa suporte omul din interior acceleratia. Motorul ala arata demential. Uitati inca o poza cu el . . . |
prea tare avionu asta , performante de ramai fara aer:shock: ,pret accesibil asa ca,cine se ofera sa isi ia una ,ele fiind doar 24:lol: !!!
|
e mai tare neagra....arata a `killer`
|
Moamaaaa ce bine ii sta neagra nu mai e viper e cobra...luamiash una...:twisted:
|
Bestie pe 4 rotii!!!!
|
Nu prea pot sa sufar eu viper ul :D dar.... asta imi place.... din cauza performantelor... :D:D:D
|
Intradevar..pe drag scoate bine..dar pe circuit nu cred ca e mai buna decat o masina la jumate pret..fiindca nu prea ai ce face cu atatzia cai..e just for fun!
Am vazut teste cu Viper SRT10..e departe de Venom 1000, dar nici ala nu prea ai ce face cu el pe track, fiindca il pierzi foarte usor. La americani, masinile sunt facute pentru performante pe drag si nu pentru circuit, sau sunt pentru show-off. Is nebun dupa Viper, dar ar trebui sa invete sa scoata performante si safety gen european cars- SLR, F1, etc |
Quote:
|
Mi se pare absurd ca se poate circula cu o astfel de masina pe sosea.Oricat de bun ai fi la condus te mananca macar o data sa apesi pedala la fund si daca esti pe strada primul copac e al tau.
Sunt de acord cu masini de 1000 de cai,dar astfel de masini ar trebui facute doar pentru circuite speciale,cine isi permite o astfel de masina isi permite sa mearga de mai multe ori pe orice circuit vrea el. |
Quote:
|
foarte tare ....viperu mie nu imi place ...da asta ma incanta:))
|
Quote:
|
mashina asta nu e o noutate..
shi dk numai performanta motorului va intereseaza..sa stiti k sunt shi viper-uri mai puternice streetlegal facute de firma heffner performance shi SVS. mai multe detalii la heffnersperformance.com un viper de la heffner cu t turbo stage3 are la roata 1400 cai cu benzina de la pompa shi 1900 cu benzina de curse |
Quote:
tare, f tare iti recomand sa mai citesti putin despre ce poate pe circuit un Viper (mai ales vechiul GTS-ACR) si un Z06. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning