![]() |
Voteaza afisul BMW E30 Fest 2012
Aici va rugam sa votati afisul care doriti sa reprezinte evenimentul de acest an care se va desfasura la Brasov in Iunie.
Alegeti-l pe cel care il considerati cel mai reprezentativ, frumos, potrivit pentru acest meeting anual al ursilor din toata tara! Specific ca as ruga doar posesorii de urs sa voteze pentru ca voturile sa fie cat mai aproape de ceea ce isi doresc participantii ! Acest poll va fi deschis pana la finele lunii Februarie ca sa aiba timp majoritatea sa voteze! Voi mai face 2 posturi separate pentru fiecare varianta ca sa nu existe confuzii! De asemenea mai mentionez ca afisele nu sunt finalizate in ceea ce priveste continutul/ datele - pentru ca trebuie adaugati eventualii sponsori, data desfasurari pe care inca o discutam. Votam doar layout-ul afisului in sine! Va multumesc! |
Re: Voteaza afisul BMW E30 Fest 2012
1 Attachment(s)
Varianta 1 !
|
1 Attachment(s)
Varianta 2!
|
2! !!!!!!!
|
Golf RuLZZZ
|
1 ..
fara sa se supere HTCù :rolleyes2 |
Votez prima varianta , arata ca un afis decat varianta a 2a care seamana mai mult cu o poza.
|
varianta 2 e mai OEM!
|
Doar 2 variante ?:(
|
Daca mai era cineva care sa vina cu propuneri bune , puneam mai multe...astea au fost astea le-am pus! Vreau sa inaintam un pic pentru ca sunt multe de facut si nu vreau sa fie lasate pe ultima suta de metri;) Iar cu sponsorii nu te poti duce cu nimic in mana sa ceri ceva ...
|
Prima varianta este mult mai Profi.
Totul structurat si integrat corect,a doua este facuta prea din topor,fara suparare pentru nimeni! Nu sunt integrate elementele intr-o maniera placuta ochiului. |
Varianta 2 .. :) Dar nu puteti pune ursu meu pe afis ?:D :))
|
Quote:
La tema primei variante s-a ales MOM pentru ca anul trecut a Fost ursul anului - premiat la meeting ! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OO daomne eu numai am glumit sa punet ursu meu pe afis :)) Cum arata a meu pa langa sutte de ursuri din tara cred ca ar fi la capat pe lista :P
Problema mea acuma e 1 sa recuperez talonul 2 sa fac bani mult sa pot ajunge la e30 fast 3 cu ursu meu :)) |
E prea tarziu acum sa dau si eu o varianta de afis?
Sper sa nu deranjeze pe nimeni. Daca nu, imi place varianta 2 mai mult. Cei ce au fost anul trecut acolo sigur se simt mai atrasi de varianta 2. Bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poti in schimb sa te concentrezi pe un sticker bine facut ;) daca tot vrei sa ajuti si sa iasa ceva frumos la final;) |
Quote:
merci:arrow: |
Varianta 2
|
2 Attachment(s)
varianta 3?
|
Quote:
cum ii spuneam si lui alexone...concentrati-va pe un model de sticker...sa fie acolo mai mult de 2 variante:rolleyes2 |
This poll will close on 29-02-12 at 18:15
Posesorii E30 care nu si-au exprimat opinia mai pot sa o faca pana pe 29.02! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Juriul trebuie sa stie sa apreciezes o masina curata, sa aprecieze si modificarile, dar facute cum trebuie, nu doar de dragul de a fi facute, sa fie atent la detalii, interior, exterior, precum si overall look. un fel de : best oem best classic best appearance best low best wheels best engine (power) best engine bay best paint _______________ best of show (cel care exceleaza in cat mai multe dintre categorii) etc |
Quote:
|
Este si varianta asta in calcul pentru ca daca anu trecut am vrut sa lasa pe ce mai in masura sa aprecieze printr-in vot munca celui in cauza (am vazut cam ce a iesit) poate anu aceta vom face altfel jurizarea, poate chiar cu sprijin din afara grupului de ursari si cu experienta mare la capitolul jurizare show tuning! Dar este in faza de discutii si va spun pentru prima data treaba asta , nu e nimic discutat intre noi cei care ne ocupam de parti din organizare, voi discuta si cu restul sa vedem...
|
Mai sunt cateva zile pana la incheierea poll-ului!
Ursari va rog sa votati! |
1 sa fie!
|
trebui si pt Best Display :))
|
Mai sunt 2 zile pana la incheierea poll-ului - optiunile sunt cam clare - daca ramane neschimbat rezultatul o sa mergem cu varianta 1 aleasa de majoritate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning