Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   new e30 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/302883-new-e30.html)

grasu_gss 08-02-12 08:35

new e30

salutare! saptamana asta mi-am implinit un vis..un e30 ( de fapt 2 buc)! unul este inmatriculat (sedan) si unul neimatriculat(coupe)! amandoua au pe ele m20b20! planuri pe acest an: recarosare si achizitionare de piese! vreau sa i pun un motor mai puternic cu posibilitatea ulterioara de a monta o turbina in viitorul indepartat! eu ma gandeam la m50b25 sau m50b28! ma poate cineva cu sfaturi care ar fi mai bun? sau daca are altcineva alta sugestie..! multumesc anticipat! o sa revin cu poze cat de repede posibil

GTII 08-02-12 13:47

Re: new e30

asteptam pozele :) baftaa

comisaru 09-02-12 07:06

M50b25 e OK, dar daca-i faci rost de interne de M52b28 ca sa-ti faci M50b28 e mai bine; depinde doar de cati bani vrei sa cheltuiesti pt. motor.
Poti sa-ti cauti si un M52b28 cu compresia buna care sa traga foarte bine, dar blocul de nikasil folosit la motoarele M52 nu e recomandat la turbo.

grasu_gss 10-02-12 14:22

7 Attachment(s)
cateva poze cu coupeu-l ! inca la sedan nu am ajuns sa il pozez pt. ca i inafara localitatii! sper sa placa ochiului! masina dupa cum se vede la numere este adusa in tara in 2003 de atunci a stat intr-o curte! nu are rugina mai deloc! 144 de mii km reali!

zepolikahhh_ 10-02-12 16:41

arata bine,poate sa iese treaba buna din el.

tabokubmw 10-02-12 16:44

Arata foarte bine ... Bafta cu ea !

bmw_fear 11-02-12 18:05

Quote:

Originally Posted by grasu_gss (Post 4874357)
cateva poze cu coupeu-l ! inca la sedan nu am ajuns sa il pozez pt. ca i inafara localitatii! sper sa placa ochiului! masina dupa cum se vede la numere este adusa in tara in 2003 de atunci a stat intr-o curte! nu are rugina mai deloc! 144 de mii km reali!

foarte frumos...cat ai dat pe el?

Auras 26 11-02-12 18:10

Frumos! :D

gonzy_et 11-02-12 20:11

Bafta incaodata si din partea mea.
Intradevar confirm k si martor e in stare superba caroseria, si partea de motor iara, nici nu imi vine sa cred ca exista chear asa urs pastrat in Bistrita.
O stat numai mult in Barlog ascuns. :lol:

grasu_gss 12-02-12 17:49

6 Attachment(s)
pretul din motive personale..nu il spun dar ce pot sa spun e ca a fost pe bani foarte putini! am facut ieri niste calcule financiare asa ca anul acesta o sa ramana cu motorul lui! planuri pe acest an..sa il trec pe mine si sa fac recarosarea revizie complecta a mecanici( cum a stat atata timp...cam tot ce este cauciuc s-a deteriorat) discuri , placute, o suspensie sport pt ca e prea sus, un chip si reconditionarea jantelor! jantele(FONDMETAL 4000 7j et28) deja le-am dat jos , urmeaza sablarea, indreptat...si vopsirea ! o sa pun niste poze cu incaltarile provizorii! atasesz si niste poze cum as vrea sa arate jantele la sfarsit!

grasu_gss 06-03-12 19:45

ma poate ajuta cineva ?am asa :una bucata e30 sedan inmatriculat ro 2.3 in acte, 2.0 pe masina ( motorul de 2.0 nu este trecut in acte dar am proiectul si factura cum s-a montat) masina intre timp s-a radiat la cerere motorul de 2.3 a fost dus la fier vechi de fostul proprietar! si una bucata e30 coupe 2.0 neinmatriculat ( pe care l-am prezentat mai sus) ! Intrebarea mea este oare o scot la capat cu recarosarea sau sa ma apuc sa caut alt e30 inmatriculat?, stie cineva cum se procedeaza in cazul acesta? primesc ajutor si gratis si contracost:)

lalyus 07-03-12 08:10

Quote:

Originally Posted by grasu_gss (Post 4917866)
ma poate ajuta cineva ?am asa :una bucata e30 sedan inmatriculat ro 2.3 in acte, 2.0 pe masina ( motorul de 2.0 nu este trecut in acte dar am proiectul si factura cum s-a montat) masina intre timp s-a radiat la cerere motorul de 2.3 a fost dus la fier vechi de fostul proprietar! si una bucata e30 coupe 2.0 neinmatriculat ( pe care l-am prezentat mai sus) ! Intrebarea mea este oare o scot la capat cu recarosarea sau sa ma apuc sa caut alt e30 inmatriculat?, stie cineva cum se procedeaza in cazul acesta? primesc ajutor si gratis si contracost:)

Din cate stiu eu, merge cu recarosarea, da stiu ca era 500 euro parca, daca gresesc sa ma corecteze daca stie cineva mai bine da problema e ca una e sedan cealalta coupe acuma nu stiu sa zica unu care stie :D numai bine .

mad_mario 07-03-12 08:36

merge o caroserie cu alta !
Iti trebuie :- serii caroserie si actele acesteia cu datoriile fiscale la zi
-Daca nu mai ai motoru faci o cere precum ca motorul nu mai era functional (te interesezi pe loc acolo la RAR)
-factura de la un service precum ca recarosarea a fost facuta la ei
-platirea taxei de 800 ron la RAR
Spor la treaba cu recarosarea!! Mult nu e dar daca nu te descurci, cu o relatie ar fi si mai bine:)

anduaox 07-03-12 16:30

eu zic sa te documentezi daca mai poti reinmatricula masina radiata. in functie de asta iti cauti sau nu alta caroserie inmatriculata.

mad_mario 07-03-12 18:45

pai daca nu ai caroseria de romania pe numele tau la financiar nu poti inainta la Politie,deci cu o caroserie radiata nu ai ce face ! Eu nu am fost putin atent ! scuze!

DoCToRuL_Mihai 07-03-12 19:09

nu stiu daca am inteles bine ce vrei sa faci da oricum nu poti recarosa un sedan cu un coupe....

DoCToRuL_Mihai 07-03-12 19:15

Quote:

Originally Posted by gonzy_et (Post 4876378)
Bafta incaodata si din partea mea.
Intradevar confirm k si martor e in stare superba caroseria, si partea de motor iara, nici nu imi vine sa cred ca exista chear asa urs pastrat in Bistrita.
O stat numai mult in Barlog ascuns. :lol:

Mai is ceva ursi in stare superba in bistrita... nu is postati pe 4tuning da te asigur ca exista ...adusi din Germania culare originala stare impecabila.

Marica 07-03-12 19:29

Cunosti masina de mult timp, sau ai istoricul ei? Ca eu vad vreo 3 culori pe ea...

Asa in rest e ok, dar sa nu ai grija, sunt ursi mai mult decat impecabili in Bistrita. Asta nu poate decat sa te motiveze sa-l faci p-al tau si mai si. Bafta!

grasu_gss 07-03-12 19:34

dar proprietarul/ administratorul fundatiei (masina este pe fundatie) poate?

Marica 07-03-12 19:38

Daca te referi la recarosare nu. N`o sa poti trece de la Sedan, la Coupe, sau invers. Trebuie acelasi tip de caroserie.

grasu_gss 07-03-12 19:44

nu stiu ce 3 culoeri vezi tu....! o aripa a fost schimbata aici in tara pt ca a fost lovita acolo in curtea in care sta! a fost adusa acu 9 ani din germania si de atunci sta, in germania a avut un singur proprietar ! in legatura cu sedan coupe no problem poti recarosa linistit!

Marica 07-03-12 19:50

Eu asta am vazut un poze, o fi cum zici tu. Legat de recarosare, iti pot garanta ca nu poti. In vara trecuta a incercat un prieten sa recaroseze un sedan inmatriculat cu un coupe din germania, dar n-a putut. Poti verifica la RAR

grasu_gss 07-03-12 20:13

am verificat astazi! cauza din care pritenul tau ca si mine de altfel nu a putu inmatricula coupeul rosu este pt ca nu avea motorul original pe caroseria inmatriculata! ;) ! la e30 se poate sigur , cunosc cazuri, la 124 la fel, golf 2 etc!

Marica 07-03-12 20:22

Treaba cu motorul e partea a 2-a. Masina de care vorbim acum, este a lui Mihai, a luat-o de la cel care vroia sa faca recarosarea, intr`adevar, nu era omologat motorul, in acte avea 1.6 si pe ea 1.8is, dar eu stiam ceva legat de numarul de usi... Acuma sper sa ai tu dreptate si sa scapi mai usor ca oricum o sa te puriceasca aia la RAR de o sa-ti vina rau.

grasu_gss 07-03-12 20:45

poi vezi....! stiam povestea cu ursu rosu! incerc si poate poate reusesc ceva !

Adrian_Pintea 09-03-12 19:09

eu stiu un urs 4 usi 2,4D care initial in carte era 1,8i 2 usi...pe vremuri se putea...

Marica 09-03-12 22:58

Pe vremuri faceai orice...acuma nu vezi ca nu mai poti aduce masini din Germania ca nu te lasa sa le inmatriculezi?....

Acuam ramane de vazut ce se intampla, noi putem doar sa-i tinem pumnii:D

zEz_zzE 08-04-12 16:42

Ursul coupe de fapt nu este coupe, este un sedan in 2 usi . abea de la e36 se pot ca sunt coupe-uri. Ca si ampatament e30 sedan si coupe sunt la fel . Deci fara probleme sa face recarosare !
Aceeasi treaba mai sunt la opel astra ... etc

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning