![]() |
205...forever
3 Attachment(s)
;) asta e masinuta mea...momentan stoc...pana trece zapada;)
|
Re: 205...forever
Cum merge treaba ?
|
incet da sigur;)
|
1 Attachment(s)
noi akizitii;)
|
1 Attachment(s)
inke una;)
|
1 Attachment(s)
si ca sa mai adaugam o faza buna la acest topic(avand in vedere ca yack nu vrea sa ne mai arate nimic).........special pt yack.....;)
|
Quote:
au fost foarte frumoase ambele pejo-uri felicitari |
3 Attachment(s)
....................
|
yackone deja e vedeta:lol::lol::lol: nu se deranjeaza sa posteze masina lui ca o posteaza altii pentru el
|
ce sa fac daca eu inca n-am poze;)
|
te-ai scos balen-o.....:lol::lol::lol:
|
ai mai facut cv la 205? :-)
|
Bah Yakone vezi sa nu-i pui jantele alea de aliaj k e vara si poate se topesc de la soare...lamureste-ma si pe mine odata pentru totdeauna de ce nu vrei sa le pui sus?Te-am mai intrebat de 100 de ori...doar flansele nu sunt deloc scumpe...ti-am spus si unde sa ti le faci si nu te costa chiar deloc mult...
In fine pana la urma treaba ta...mai bine nu le pui pe masina sa nu le zgarii in frecarea cu aerul la 700 km/h.:) |
YACKONE MA BUCUR CA TE-AM CUNOSCUT ATAT PE TINE CAT SI PE TUDOR ....
DESPRE FKR :d ADIK MICUTUL PEUGEOT NU AM CUVINTE DECAT DE LAUDA SI SUNT CONVINS CA VA IESI CEVA CRIMINAL IMI PARE RAU PT CELALT PEUGEOT ....ACUM ASTEPT CU NERABDARE SA II VAD COX-UL LUI TUDOR :d BAFTA SI SA NE VEDEM IN SPEED LINE |
Yackone ....mi-a parut bine sa iti vad moaca simpatica la bv.......ca de altfel si masinutza.....sper sa reusesc cumva sa vin sa stau dreq si eu pe la voi p-acolo macar o saptamana sa ma plictisesc de fetzele voastre.....si la vara facem schimb...veniti voi la mine......voi fi singur acasa tot anul...si cu delta aproape....tragem un show cu ...masini.
|
ma bucur ca pana la urma am reusit sa te ajutam cu prezoanele!
dati-mi un nr de tel sau un id sa va putem contacta pt showurile care vor urma! va multumim! nota 10 baieti! |
va multumesc din tot sufletul ca m-ati ajutat...jos palaria in fata clujului;)
|
2 Attachment(s)
Peugeot 205GTi Yackone Braşov A.C.S. Speedline MotorSport :twisted: |
multmumesc mei... mi-ai dat o idee noua cu jantele:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning