![]() |
VW Golf II
4 Attachment(s)
Vlad aka Blondu' 8)
Golf II 1.6 injectie monopunct 75 caluti :twisted: cateva modificari si imbunatatiri aduse acestei masinute(sigur mai uit cate ceva dar nu conteaza): evacuare sport suspensie sportilizata eleron pleoapa stopuri volan blitzuri neon proiectoare sistem audio(dedicat SPL):ihearu: : -2 woofere Pioneer(2x400w rms) -statie Pioneer 760w -condensator M.N.C. 1.5 farad -cutie SPL si bine inteles........Stickers make you go faster |
Re: VW Golf II
Bwahahaha....ce tare eu, Scrappy, Yackone si bolidu' lu' Blondu' :P
La mai mare Blondule, bafta ! |
si foarte de curand........modificari ale fetei masinii mele.........surprize,surprize:lol:.........am mai schimbat din infatisare dar cand termin ceea ce mi-am propus pentru fata o sa dau si detalii si poze;)
|
Baiatu ce genti si ce statzie ai
|
1 Attachment(s)
statia din poza este blaupunct(nu este cea care este pe masina stii bine"cand ma vezi pe strada pune cainii pe mine") si jantele nu sunt ale mele(dar au fost ale tale)........statia mea arata ca in poza de mai jos si jantele de pe masina sunt originale de glf 2.......cum arata masina la momentul prezent voi pune poze dupa ce ma scoate putin yackone din kk........:wink:
|
Quote:
|
:lol:nu stiu daca il doare ca nu se plange.......
|
7 Attachment(s)
ok....modificari recente
ce era VS ce este coborata 40mm din suspensie(custom) stopuri 3D scoase prizele de aer false de pe aripi scoase insemnele "cl" de pe aripi si inlocuite cu semnalizari spoiler fata semnalizari albe buza spoiler fata de golf 3 gti pleoapa de 2 faruri inlocuita cu una de 4 faruri puse toate bandourile ajustat cutie woofere(pt aspect mai placut) setul de stickere speedline si trebuie sa primesc masca fara stema si jante(asta nu se stie axact in cat timp dar de curand) poze sunt putine......voi mai face cateva si le voi posta |
frumos blondule tine-o tot asa
|
deja prinde contur
|
bineeee blondule ! mah a naibi da ce bine da parasolaru ala :P
|
ms de aprecieri la toata lumea.......
|
1 Attachment(s)
si asa putin.........:lol: :lol: :lol:
|
wooooha! bineeeee maaaaaa
|
Bineeee blondule !
|
BINE BLONDUUUUUUU!!!!!!...................:lol:glumeam bah............va multumesc baieti...........@paul esti dator cu un aspirator in masina
|
ce ? ce am facut ? :lol:
|
ti-ai lasat punga de bakerolls pe bancheta si s-a imprastiat prin toata masina.......
|
scuzele de rigoare, raman dator :d
|
ma bucur ca te amuzi.........si faza cu "ramai dator" fu gluma......;)
|
lasa ba ca mi-e mie dator >:)
|
dece mah?????
|
eh . de`ale noastre :lol:
|
2 Attachment(s)
uuupppppppp^^^^:lol:
|
Quote:
ce faci mah pana la urma iei ala de la Italianu sau nu? |
am gasit un 1.6diesel si cred ca il pun pe ala pana la urma;)
|
bah! esti normal??????
|
da.....dece?
|
pai da cum sa iei un diesel? ce s-a intamplat? un motiv!
|
da....sunt mai multe motive....si se mai aduna pe zi ce trece cate un motiv......o sa iti explic fenomenul intre 4 oqi ;)
|
e turbo.....:D d-aia il ia
|
there's no turbo......aspirat.....plm...mi-au sarit avioanele
|
ai vrut sa zici:"IN CURAND MA PLIMB CU PERFUZIA"
=)) Nu? |
nu am inteles.....ce vrei sa zici?
|
1 Attachment(s)
pana una...alta.......am mai facut o greseala........
|
daca ai facut o greseala, dc pana mea te mai mandresti? tb sa le faci la loc negre. te caci atata pe tine cand iti zice omu ca arata bine....
|
ce te-ai injectat mah???de facut negre le mai face mutu ca eu m-am saturat in 4 ore de frecat la smirghel.........la's ca'i bine si asa rau:lol::lol::lol:
|
2 Attachment(s)
progrese........;)
|
OO marfa asa la mai mare e frumos si oki pana acu
|
10x......nu este terminat dar fac progrese ;)........miscarea este mai grea din cauza fondurilor dar pana la urma se rezolva si partea asta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning