Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Program de mixat mp3-uri !!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/30244-program-mixat-mp3-uri.html)

Bogdan_ozzy 03-01-07 17:22

Program de mixat mp3-uri !!!

Noroc!! Am deschis acest topic doarece am vrut sa va intreb daca aveti ceva programe de mixat mp3-uri !!!

EX: mixmaster ,virtualdj .. etc etc.. plz sa puneti aici plz ms mult de tot ;)

Noroc!!

RA_2fast4u 03-01-07 18:36

Re: Program de mixat mp3-uri !!!

tu ce vrei programe de mixat in timp real(live) sau pentru facut mixuri and shit?

Bogdan_ozzy 03-01-07 18:39

asta nu prea conteaza deloc... orice .. nu conteaza dak fac live .. sau cum spui u .. plz. dak ai pune ai !! ms mult ! Noroc

RA_2fast4u 03-01-07 18:47

pai amice... chiar daca mi-ar permite banda de ul sa le urc aicea tot nu asi putea pentru ca nu sunt programe gratis si e impotriva regulilor forumului sa urci asa ceva ;) dar eu pot sa iti dau nuiste nume si tu faci rost cum vrei de ele: eu folosesc adobe audition pentru tot felu de chestii (i'm not in the mixing shit dar mai trebuie uneori sa scoti o chestie dintr-o piesa sa multiplici ceva nah) e destul de misto programul dar trebuie sa il cunosti destul de bine ca sa poti sa faci ceva serios in el ;) bafta

dexter_20 04-01-07 11:11

Ar mai fi Atomix mp3 si Tracktor

Leul 04-01-07 16:34

Atomix Mp3 e bun am lucrat cu el ... ;)

Mustang 27-01-07 15:38

cel mai realist este Virtual DJ
cel mai util si cu care faci cea mai rapida treaba este Traktor ...

eo ma ocup cu ele ...
dar daca vrei sa faci cariera cu softuri de calculator (fara ustensile) degeaba ... nu o sa reusesti nimic ;)

Alex-Rahova 10-02-07 16:49

Virtual DJ peste versiunea 4/ Atomix Mp3 peste versiunea 3 si ceva / BPM studio Profi peste versiunea 5 / Tracktor / si..un program care a depasit cu mult BPM-ul ( care ( "BPM-ul" ) dupa parerea mea are o claritate a sunetului cu mult peste restul programelor dar are 'minusuri' in ceea ce priveste alte lucruri ) .. Pioneer DJS ..la care nu am de comentat decat faptul ca iti trebuie un SUper calculator ca sa poti sa folosesti programul la capacitatea lui maxima....
mai sunt altele dar slabe ca facilitati/optiuni etc (gen efecte ..sample-uri & restu` )
cel mai atractiv ar fii Virtual DJ cu skinul " DJ CONSOLE " :p ..
ps : le gasesti pe net ,pe oDC .. iar pioneer-ul DJS si BPM profi cred ca nu prea ai de unde sa le iei decat demo
bafta

Alex-Rahova 10-02-07 16:58

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 717875)
cel mai realist este Virtual DJ
cel mai util si cu care faci cea mai rapida treaba este Traktor ...

eo ma ocup cu ele ...
dar daca vrei sa faci cariera cu softuri de calculator (fara ustensile) degeaba ... nu o sa reusesti nimic ;)

sorry ca te contrazic dar din ce pct de vedere e realist Virtual DJ ??
dupa parerea mea tot ce tine de Atomix Productions e praf din pct de vedere al claritatii sunetului ... ( exemplu : versiunile vechi de atomix la care iti sare 'gain'-ul cu multi decibeli peste ce poate suporta restul echipamentului si fara un Crossover cu limitare/compresie iti distrugi aparatura ;) )
Virtual dj e realist?? coboara-i tu Pitch-ul cu o bataie pe minut , cu functia Time stretch activata si spune-mi cum ti se pare.. cand te chinui sa mixezi ceva gen House ..unde ai nevoie sa iti ramana pe bataie ceva mai mult timp ... cu Time stretch tinde sa-ti fuga jumatate de bataie mai in fata sau in spate si trebuie sa corectezi ...in plus CrossFaderul nu taie deloc ca un mixer real

am multe suparari legate de Virtual DJ - Atomix.. dar cui sa i le spun?:)))

ps : incearca DJS-ul de la Pioneer

Mustang 10-02-07 17:57

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 742405)
sorry ca te contrazic dar din ce pct de vedere e realist Virtual DJ ??
dupa parerea mea tot ce tine de Atomix Productions e praf din pct de vedere al claritatii sunetului ... ( exemplu : versiunile vechi de atomix la care iti sare 'gain'-ul cu multi decibeli peste ce poate suporta restul echipamentului si fara un Crossover cu limitare/compresie iti distrugi aparatura ;) )
Virtual dj e realist?? coboara-i tu Pitch-ul cu o bataie pe minut , cu functia Time stretch activata si spune-mi cum ti se pare.. cand te chinui sa mixezi ceva gen House ..unde ai nevoie sa iti ramana pe bataie ceva mai mult timp ... cu Time stretch tinde sa-ti fuga jumatate de bataie mai in fata sau in spate si trebuie sa corectezi ...in plus CrossFaderul nu taie deloc ca un mixer real

am multe suparari legate de Virtual DJ - Atomix.. dar cui sa i le spun?:)))

ps : incearca DJS-ul de la Pioneer

softul celor de la pioneer ESTE GENIAL ...
numa' ca nu am atatea resurse pt a-l folosi ...

de virtual DJ spuneam ca este cel mai realist in sensul ca iti alegi tu CUE-ul, ai "platanele" alea virtuale ... tocmai bune sa iti faci o mica parere despre ce inseamna un platan sau o consola de dj ;)

personal nici mie nu imi place VIRTUAL DJ
am spus-o clar : traktor este cel mai practic ...
dar daca vrei sa mixezi muzica - ia-ti o consola gen Hercules ... configurarea o faci prin midi la traktor si ... inveti basics-urile mixingului pe ele ;)

eo am fost invatat de altcineva basics-urile ...
dar fonduri nu am inca pt o consola cap-coada :D
si nu vreau sa iau Hercules-ul ... pt ca arunc 150 de E de pomana ...

daca mi-am repetat niste idei in postul asta ... sorry ... am scris in el la un interval de vreo 20 de min :D

Mustang 10-02-07 18:13

ps...BPM a fost primul soft care m-a facut sa ma indragostesc de mixing ... in general ...

se gasesc crackuri ... se gasesc full ;)

Alex-Rahova 10-02-07 18:27

oricum si indiferent ce ar aparea pe piata tot nu poti sa compari cu CD playerele Pioneer....
Pioneer DJS ..chiar si in versiunea demo iti foloseste resursele la maxim ...
Console se gasesc pentru multe programe sau invers ..te duci iti cumperi o consola si primesti CD original cu programul compatibil gen Atomix - Virtual DJ etc.
la Virtual DJ platanele nu te ajuta cu nimic.. doar la niste amarate de Scratch-uri complet si total NErealiste :).. Pe skinul de baza cu platanele..cum dai + sau - ?? ..platanele alea ar fi trebuit sa se comporte ca Jog`ul de pe pioneer.. sa aiba si optinea de + si - ,asa cum o are Skinul DJ CONSOLE, ( NUDGE / SCRATCH ca optiune pentru Jogurile de pe cele doua 'playere')

hai ca stric topicul omului cu nebuniile mele :) ;)
bafta !

Alex-Rahova 10-02-07 18:34

si eu sunt cu PS :)

si la mine a fost tot BPM :)
cand inca eram in scoala generala nu mai stiu parca a 6-a ..un amic care era DJ a imprumutat calculatorul pentru un Banchet in scoala :) si cand am vazut BPM-ul pe calc lui am fugit la niste prieteni si zic : Frate sa vedeti ce are ala..WINAMP cu 2 play-listuri :):):)

Mustang 10-02-07 23:15

lol ...
da man ...
eo' eram a 5-a :D

ps ... virtual dj nu l-am folosit decat sa fac un bootleg ... ma rog ... un semi-bootleg ...

Alex-Rahova 11-02-07 04:19

....uite..in seara asta am avut onoarea sa 'umblu' pe niste pioneer-uri....nu se compara cu orice ar scoate Atomix Productions, Pioneer ( soft pt calc. ) .....nu poti compara cu nimic....

PS: am si film pe tel. :p dar plm sunt prea beat sa gasesc cablul de date:)))

.....si pe langa pioneer am avut la indemana si doua lasere de ultima generatie:d:d

Mustang 11-02-07 17:55

eo am umblat pe CDJ-1000 MK2 :D
dar .. hai ca ne abatem de la subiectul de baza ...
treptat ... ii fortam pe copii sa isi ia ... pioneeruri :D

Vibe 11-02-07 19:54

De cand ma stiu numai pe BPM Studio m-am ``jucat`` ..... pana azi nu stiam de Pioneer DJS... acum il downloadez... sa speram ca-mi va reveni pofta de mixat :(
Multam' baieti pentru topic...

P.S. pentru cei care il au... se numeste Pioneer DJS v.1.0002 si are 54.5 MB?

Mustang 11-02-07 20:01

dap ... ala ie ... da' e mult probabil sa iei doar DEMO-ul :D
nu cu toate ... optiunile ... ci crackuit :D

Vibe 11-02-07 20:17

pai am mai gasit 2 versiuni una de 78 de mega si una de 64.... cea de 78 e versiunea 1.0 si cea de 64 nu scrie ce versiune e...si la asta de 54 intradevar are crack... versiunea FULL cat are? ca de gasit o gasesc eu:woowoo:

Mustang 11-02-07 20:24

dracu' mai stie ...
eo am folosit demo-ul ... si cand am vazut ca mi se despica calculatorul in 13 ... am zis ca ... n-are rost sa iau inca full-ul :D

cauta si tu ... vezi ce gasesti :D

Z-wAt 12-08-08 18:12

:rolleyes2ma luat si eu acel program de la pioneer:rolleyes2... si recunosc sunt cam noob:???:... am si eu o intrbare.. pot sa ii dau la o melodie reverse:arrow: si daca da cum?....
Multumesc anticipat;)

DannyKid 13-08-08 14:51

am si eu o intrebare !!
cu ce program de mixat ..pot scoate dintr`o melodie vocea si restu..si sa las doar bass`ul?sau..sa o fac instrumentala :| pls help

Mustang 14-08-08 00:09

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1694065)
am si eu o intrebare !!
cu ce program de mixat ..pot scoate dintr`o melodie vocea si restu..si sa las doar bass`ul?sau..sa o fac instrumentala :| pls help

1. nu e program de mixat ceea ce vrei tu.
2. nu se poate scoate vocea complet, cauta softuri pentru karaoke. nu sunt sigur daca poti salva mp3-ul fara vocal.
3. calitatea mediilor va avea de suferit.

cryssl 14-08-08 09:56

reason ;

Mustang 14-08-08 11:01

Cu Reason creezi muzica. ;)

Bmw_E30dak 27-08-08 13:08

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1695545)
Cu Reason creezi muzica. ;)

urcati si voi aici programe de mixat..daca vreti..

Mustang 27-08-08 14:51

Nu se promoveaza WAREZ. :)

RiboKk'sSaSe 24-02-09 14:15

fratiorilor pls ajutati-ma si pe mine cu ceva ... am programul ala traktor si vreau sa incerc si eu sa mixez ceva, dar nu prea stiu cum am dat eu pe acolo, dar nu imi iese nimic pfffffff :(( ziceti voi si la mine macar ceva notiuni sau nu stiu ><ceva cu ce sa incep!!!!PLSssS >:D<

Nota moderator: inainte de a posta te rog sa citesti Regulamentul sectiunii

Mustang 24-02-09 15:04

Pai ... pentru a mixa trebuie sa cunosti si tu basicsurile...
Timpii, ce inseamna BPM, ce genuri poti imbina foarte usor ...

Asa... SYNC si ala e ... te-ai scos.

RiboKk'sSaSe 24-02-09 20:05

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2096278)
Pai ... pentru a mixa trebuie sa cunosti si tu basicsurile...
Timpii, ce inseamna BPM, ce genuri poti imbina foarte usor ...

Asa... SYNC si ala e ... te-ai scos.

:???:Aha ms ... atuci o sa vad ce pot reusi si eu ,,,,tre sa ma pun pe invatat:?::rolleyes2

Mustang 24-02-09 20:06

Ar fi o idee sa inveti ce e aia mixing inainte... ce se face, cum se face, etc.
Si Traktor mi se pare foarte bun ca program de mixat. Multe seturi mi le-am facut pe Traktor.

RiboKk'sSaSe 24-02-09 20:19

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2097235)
Ar fi o idee sa inveti ce e aia mixing inainte... ce se face, cum se face, etc.
Si Traktor mi se pare foarte bun ca program de mixat. Multe seturi mi le-am facut pe Traktor.

Ar fi ... dar imi este greu pt ca nu stiu de unde sa iau notiunile astea despre mixing :?: am cautat un pic si pe net, dar nu am gasit :sad: si nu stiu, ai putea sa ma ajuti, stii tu ceva vreo adresa sau nu stiu :?::-) ca habar nu am

Nota moderator: mai multa atentie la scris te rog !!!

Alex-Rahova 25-02-09 01:53

incearca un program mai simplu , gen AtomixMp3 , ca sa inveti notiunile de baza
viteza unei melodii se masoara prin "tempo" cu, sa zicem, o unitate de masura BPM ( beats per minute = batai per minut )
care e faza cu .. bataile astea ?! stii tu.. ritmul ala care-l bati cu mana in volan sau cu piciorul in podea , atunci cand asculti o melodie care-ti place :-P
exemplu : majoritatea pieselor.. house, sunt la viteza de ( intre ) 120 - 130 batai per minut
ai 2 playere legate intr-un mixer , 2 melodii diferite ca viteza
regland acel "tempo" poti aduce doua melodii la aceeasi viteza , astfel creand un " mix "

sper ca ma pot face inteles , adica n-am folosit cine stie ce termeni complicati

daca vrei sa intru in termeni mai complicati , nu ezita sa ceri :))

si ceva funny
Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 742516)
oricum si indiferent ce ar aparea pe piata tot nu poti sa compari cu CD playerele Pioneer....
Pioneer DJS ..chiar si in versiunea demo iti foloseste resursele la maxim ...
Console se gasesc pentru multe programe sau invers ..te duci iti cumperi o consola si primesti CD original cu programul compatibil gen Atomix - Virtual DJ etc.
la Virtual DJ platanele nu te ajuta cu nimic.. doar la niste amarate de Scratch-uri complet si total NErealiste :).. Pe skinul de baza cu platanele..cum dai + sau - ?? ..platanele alea ar fi trebuit sa se comporte ca Jog`ul de pe pioneer.. sa aiba si optinea de + si - ,asa cum o are Skinul DJ CONSOLE, ( NUDGE / SCRATCH ca optiune pentru Jogurile de pe cele doua 'playere')

hai ca stric topicul omului cu nebuniile mele :) ;)
bafta !

un post de prin 2007 ...

am avut ocazia sa-mi cumpar si o consola Hercules 2 , folosita doar cu VirtualDJ , cu skinul DJ CONSOLE..:-) ( si totusi am ramas impresionat cand am gasit in cutie un cd cu vdj versiune originala .. parca habar n-aveam, dar ciudat ca.. in 2007 stiam :oops: )

si
Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 742528)
si eu sunt cu PS :)

si la mine a fost tot BPM :)
cand inca eram in scoala generala nu mai stiu parca a 6-a ..un amic care era DJ a imprumutat calculatorul pentru un Banchet in scoala :) si cand am vazut BPM-ul pe calc lui am fugit la niste prieteni si zic : Frate sa vedeti ce are ala..WINAMP cu 2 play-listuri :):):)

am ajuns si eu dj, am pus muzica si alaturi de amicul asta ,iar acum cu.. amicul meu..organizez petreceri prin cluburi

funny :lol:
ce trece timpul:cry:

Mustang 25-02-09 06:55

Alex a zis tot...
Auzi ba Alexe... ia sa ma cauti (la oua) cand esti pe mess... :D

Khalis 25-02-09 09:56

Pentru mix-uri simplute merge si Sony SoundForge... este destul de precis si nu implica multa bataie de cap... bun pentru entry-level zic eu...

Mustang 25-02-09 10:00

Khalis ... e pentru un level mai up ... Atomixul sau BPM Profi sunt tocmai bune pentru incepatori...

Ca recomandare: Deckadance - mai e un soft bun. E un fel de traktor dar are si joguri. ;)

RiboKk'sSaSe 25-02-09 20:14

Aha ms mult tie... acum am inteles si eu cat de cat ceva...eu sunt "DJ", dar nu ma pot numi inca asa ceva ...sunt la o disco la mine aici, dar pun doar muzica din winamp si atat (il mai reglez de la outpout de acolo) doar atat inca nu am evoluat la un stagiu mai high ca sa zic asa***

Alex-Rahova 25-02-09 21:40

nici sonY si nici sonIC soundforge nu poti spune ca sunt programe pentru live mix , ci doar editare audio ( parerea mea ... :rolleyes2 )
daca e s-o luam asa.. eu recomand Ableton Live 7 :-)

All times are GMT +2. The time now is 22:34.

- Copyright 2026 4Tuning