Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Si la bine si la rau (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/3024-rau.html)

luca 21-12-04 12:35

Si la bine si la rau

Cred ca ati aflat cu toti despre gravul accident de aseara in care a fost implicat PAO, eu nu-l cunosc personal, dar sigur ne-am intalnit la multe curse cum am facut cu majoritatea de aici si mi se pare normal sa fim alaturi de ei si in momentele grele.
Convoc o intalnire a tuturor pasionatilor de masini si viteza, pt. a fi alaturi de unul dintre noi, si sa speram ca scapa cu bine.
Diseara in fata Spitalului Floreasca sa ne strangem macar din respect pt. un baiat care a impartasit aceiasi pasiune cu noi.
Dumnezeu sa-i ajute.

Dupa ora 7 in fata la spital, oricum ne gasim acolo, sa aratam lumii ca suntem oameni nu niste infractori.

Mr.Nice 21-12-04 12:42

O sa incerc sa ajung, mi-am pierdut anul acesta 3 prieteni si 2 prietene in accidente de masina....

PEACE
:peace:

Lry_ice 21-12-04 12:49

Eu o sa vin. Il cunosc foarte bine pe PAO. Sper sa scape cu bine :(( . Stabiliti o ora ca sa ne intalnim la Floreasca.[/list][/code][/u]

maryo 21-12-04 12:50

Am sa vin si eu!
Pe cel din dreapta il cunosteam !Pe PAO mai putin!
Nu conteaza asta!

SpeedeR 21-12-04 12:56

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

de asta ma temeam cel mai rau...sa aud ca unul dintre noi a suferit un accident... :cry: :cry: :cry: Sa speram ca o sa scape cu bine din asta...

LA 7 la FLoreasca da?! :cry:

EvLSant0S 21-12-04 12:57

Pana atunci faceti bine si rapiti 20 de minute din timpul vostru si aprindeti o lumanare la vii ptr Pao si cel din dreapta :( :( poate .... Doamne Ajuta :(

tekno 21-12-04 13:01

imi pare rau sa citesc aceste randuri, nu demult a avut loc shi la cluj un accident, tragic in care shoferul shi-a pierdut viatza, yo nu-l cunoshteam da' multzi dintre prietenii mei l-au shitut, mare pacat... :cry:
dumnezeu sa le-ajute baietzilor shi sa se faca bine

Lry_ice 21-12-04 13:01

Cand l-a luat Salvarea era constient era cat de cat bine si dupa aia la spital a intrat in coma :( :( :(

Ford_V6 21-12-04 13:06

SA DEA DUMNEZEU SA SCAPE CU BINE PAO SI PRIETENUL SAU . . . .

. . . . . EU STIU CE INSEAMNA SA FII PRINS INTR-UN MORMAN DE FIARE CONTORSIONATE . . . . .

VITEZA UCIDE . . . . INTELEGETI . . . . DACA IN FORMULA 1 SAU IN WRC UNDE SUNT CEI MAI BUNI PILOTI CU CELE MAI BUNE MASINI PE PISTE INCHISE TOT SE INTAMPLA TRAGEDII . . . .PE STRAZI NU AVEM NICI O SANSA LA 200 LA ORA :( :( :(

NE VEDEM DISEARA LA FLOREASCA . . . CAT MAI MULTI . . .

B|shOp-VR6 21-12-04 13:08

PAO e in coma fiind tinut in viata de aparate, are plamanul perforat, bazinul dizlocat si a suferit o operatie la cap. Urmatoarele 24 de ore sunt critice. Multiple leziuni la cap.

Cel din dreapta, multiple fracturi la picioare si stare stabila in general. Va suferi operatii pentru fracturi.

Dumnezeu sa-i ajute!

Lry_ice 21-12-04 13:10

3 Attachment(s)
Poze de la accident!

luca 21-12-04 13:17

Dumnezeu sa-i ajute, foarte grav accidentul.
Putem decat sa speram si sa ne rugam. :cry: :cry: :cry: :cry:

Bogdan_16v 21-12-04 13:17

Le doresc insanatosire grabnica, sa ai parte de asa ceva in preajma Craciunului e mai mult decat tragic...
Inca 1 data, asta poate deservi ca un exemplu pentru toti cei care afirma ca \"ilegalele prin oras e misto\"...sa va intre bine in cap ca viteza ucide intr-o secunda, poate chiar si mai putin! Bravura pe strazile publice nu are nici un rost si nu poate duce decat la suferinta.
D-zeu sa ne ocroteasca pe toti!

B|shOp-VR6 21-12-04 13:23

Inainte sa mergeti ganditi-va si la repercusiuni si ce simte familia celor doi. Nu cred ca ar putea face fata tuturor vorbelor care se vor auzi inevitabil in randul celor care vor veni si tutror presupunerilor. Mai bine asteptati sa se mai linisteasca lucrurile, asta e parerea mea.

luca 21-12-04 13:34

Oricum eu spun sa ne adunam macar sa fim in apropierea lor, nu in spital ca doar nu o sa deranjam atata lume. Dar macar sa aratam ca tinem la ai nostri si ca o sa fim langa ei in orice situatie. Eu nu ma simt impacat daca stau aici iar el se zbate intre viata si moarte, putea fi acolo oricare dintre noi, si sper ca macar din respect sa nu iasa vorbe urate.
Sa speram ca macar acum sa fim civilizati si sa trecem pe acolo macar asa in semn de recunostinta pt. fratii nostri.
Eu voi fi acolo, si cred ca daca familia va vedea cata lume tine la el va fi mai impacata si poate ne va vedea si cel de sus si il va ierta.
Doamne ajuta.

B|shOp-VR6 21-12-04 13:36

Faceti cum vreti... n-o zic cu rautate dar eu am fost acolo si am fazut cum sunt parintii respectivilor, fratele celui din dreapta si ceilalti apropiati. Eu oricum voi fi acolo alaturi de ei, cum am mai zis, cel din dreapta imi este un prieten apropiat...

EvLSant0S 21-12-04 13:40

1 Attachment(s)
Mai mult de atat nu stiu daca puteam sa fac ceva , rapiti-va cateva minute din timpul vostru , aprindeti o lumanare la VII ptr PAO si barbatul din dreapta !!!!!!!

alexutzu 21-12-04 13:46

nu stiu ce sa zic, am ramas fara cuvinte

tot ce vreau sa zic este ca imi doresc k amandoi sa traiasca si sa fie bine ptr toti

RoSonic 21-12-04 13:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Inainte sa mergeti ganditi-va si la repercusiuni si ce simte familia celor doi. Nu cred ca ar putea face fata tuturor vorbelor care se vor auzi inevitabil in randul celor care vor veni si tutror presupunerilor. Mai bine asteptati sa se mai linisteasca lucrurile, asta e parerea mea.

Cred ca are dreptate Serban.... daca se strange lumea acolo, e posibil sa se faca mai mult rau... si vor iesi vorbe legate de un anumit subiect delicat... (nu ma apuc sa explic.. cine intelege, intelege... )

_______
Oricum, le doresc sanatate... iar medicilor multa indemanare si pricepere ca ei sunt cei care pot face ceva....

luca 21-12-04 14:10

Atunci sa speram ca vom fi acolo cand va iesi din spital pe picioarele sale.
Doamne ajuta.

DUMAS 21-12-04 14:48

nu este bine

Nu va duceti la spital o sa faceti mai multe prb cu politia mai bine stati linstiti.

Al3xius 21-12-04 14:49

O sa ma duc la biserica si o sa aprind si eu mai multe lumari la VII si o sa ma rog pentru ei ! :cry: :cry: Sa avem incredere in Dumnezeu ca acum de sarbatori va face pentru noi toti un miracol si nu ii va lua de langa noi pe PAO si pe pasagerul din dreapta! Haideti sa ne rugam pentru ei !

Doamne Ajuta!

B-18-C Y F 21-12-04 14:52

Sunt consternat....imi pare sincer rau....ma voi Ruga pentru PAO si cel din dreapta....si diseara.....daca ramane stabilita intalnirea....voi fii acolo !!!
Dumnezeu sa fie cu EL !

EvLSant0S 21-12-04 14:54

mai bine duceti-va la biserica oameni buni , sa ne intalnim toti undeva , si sa aprindem lumanari ptr PAO :( nu vrem sa-i facem mai multe probleme ... :(

Gabi_323i 21-12-04 15:32

pana la urma cum facem? sa zicem ca nu mergem la spital, macar sa aprindem cate o lumanare si sa speram ca isi va reveni

vine careva in victoriei diseara? :(

Lucian 21-12-04 16:16

Sunt socat. Sper ca totul sa se termine cu bine .

MC Mate 21-12-04 16:17

Dak se aduna lume,voi fi si eu acolo.Dar stabiliti odata cum facem.

luca 21-12-04 16:20

Nu ne mai strangem la spital, daca vreti sa va strangeti vorbiti si rezolvati.

DnI 21-12-04 16:49

fratilor! saptamana asta a fost toata cu belele voi nu vedeti ?
multi prieteni raman fara permise, cad de pe motoare, lovesc masinile...
o saptamana cu belele!

Ii doresc multa sanatate sa dea Domnul sa se faca bine !!!

dsign 21-12-04 16:56

multa sanatate si Doamne ajuta sa se faca amindoi bine... eu sunt unul din cei ce au patit-o anul acesta cu viteza... cum zicea cineva mai sus, iata inca o dovada a faptului ca viteza si cursele pe soselele publice nu-si au rostul... eu zic ca ar trebui sa contribuim intr-un fel cu totii, ssa facem ca aceste accidente sa se reduca.

nu pot veni la i9ntilnire dar sunt alaturi de ei si de voi cu gindul. (desi nu-i cunosc)

luca 21-12-04 17:05

Nu mai stie nimeni nimik despre starea lor?
Speram la cat mai bine.

zetemte 21-12-04 17:35

Noi nu vom fii ...

1. Prea tarziu am avzut acest post.
2. Nu e loc pentru toti acolo.
3. Nu stiu daca e o idea foarte buna.

Eu am ramas fara cuvinte cand mi-au sunat oameni. Nu stiu ce sa zic. L-am cunoscut, nu f. bine dar ne-am intilnit si am stat de vorba de cateva ori. Mi s-a aparut ca o persona f. OK.

Noi, ca Insomnia, vom \"support him spirutally as much as we can\".

Sper ca totul o sa termina bine.

TOBA^ 21-12-04 18:30

Dumnezeu sa fie alaturi de ei!!!!

NSL_Doru 21-12-04 19:37

Sper ca bunul Dumnezeu sa aiba mila de ei si sa ii tina in viata ! Rugati-va pentru ei !

dsign 21-12-04 19:39

va tot rugati la D-zeu sa faca o minune , sa-i ajute pe cei accidentati. de ce acum? de unde ati devenit voi asa de bisericosi? pina acum nu v-a fost frica de asa ceva?

astept cu interes vesti (bune) despre starea de sanatate a celor doi.

dsign 21-12-04 19:44

poate acum o sa intelegeti mai bine decit niciodata cat de important este sa concurezi intr-un mediu organizat.... asta daca oamenii erau la curse, daca nu , asa cum am mai spus, Doamne Ajuta

Lucian 21-12-04 19:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dsign\"
va tot rugati la D-zeu sa faca o minune , sa-i ajute pe cei accidentati. de ce acum? de unde ati devenit voi asa de bisericosi? pina acum nu v-a fost frica de asa ceva?

astept cu interes vesti (bune) despre starea de sanatate a celor doi.

Pana nu se trezea cineva sa fie destept in astfel de momente parca nu era bine ... In adancul sufletului cred ca toti avem credinta. Aceasta iese la suprafata in astfel de momente . Si ACUM toti traim cu credinta ca Dumnezeu , singurul care poate sa-i ajute o va face . Tu NU poti judeca sau blama pe nimeni pt asta !

dsign 21-12-04 19:52

nu pot sa nu sesizez ipocrizia unora care au in semnaturi sau avatare numai lucruri urite si deodata se duc la biserica sa aprinda luminari. atit am vrut sa zic. eu cred ca solidaritatea asta si grija fata de aproape ar putea fi benefica si in altfel de circumstante, nu numai la rau. nu judec pe nimeni, vreau doar sa atrag atentia asupra unor lucruri ce ies la iveala doar cind se intimpla raul.

inca o data: Doamne Ajuta-i pe pacatosi...

Gratzian 21-12-04 19:59

daca nu dai exemple, ataci implicit pe toata lumea, ceea ce e foarte urat...

spune-ne te rog pe cine vizezi, ca sa nu consideram ca ne-ai jignit pe toti... vezi ca acest post este la comunitate...

colegii tai din club au aceeasi parere?

Edd 21-12-04 20:00

Nu va mai certatzi ...Rugati-va sa traiasca..shi el shi pasagerul.... :cry: :cry: :cry: :cry:

All times are GMT +2. The time now is 17:51.

- Copyright 2026 4Tuning