![]() |
Slatina
Dc nar avea si Slatina o comunitate 4tuning..cred k sunt destui pasionati d masini si aici...acum sa vedem cati sunt...astept mesajele voastre si propuneri d discutii;););):D
|
Re: Slatina
Sigur sunt dar nu prea au ei timp sa stea in casa la calculator.
Mai bine stau pe strada sa omoare masinile.si eu cred ca ar trebui sa facem ceva in privinta asta dar trebuie sa ne gasim mai intai. :) |
Mah ia ziceti si voi niste locuri bune d facut liniute sau niste cerculetze knd o veni zapada :D:D
|
Aaaa si mar interesa si p mine un cd player d masina mai ieftinache :)-dak are cineva sa zica :)
|
locuri bune de facut liniutze ... cre ca cel mai bun e de la limitatoru din fatza de la vama pana la intersectzia cu drumu natzional ;)... si cerculetze nu prea stiu ... cre' ca in fatza la financiar :P
|
h3h3h3....asa e ...pe Cireasov e cel mai fain...ptr liniutze....iar de cerculetze ji la catedrala....da' q u nu ash face nici una nici alta mah uzzi ... k mi-e frica de tine da-te-n colo...nu k ar avea BMW cu 500 CP ... dar nu va imaginatzi cum conduce....:-SS....corect....dar al draq' de repede....
|
aaaa piesa nu la catedrala ....... gata mi-ai dat idee ...... stitzi pe strada aia de la greceanu ca e destul de larga ...si colo in curba spre tziganie e si mai lata strada ....acolo merge super smekerie de cerculetze nu e nici circulata ....e piesa ....tre sa-ncerc cat de curand ;)
|
traseu : ... plecare....autogara --> a.i.cuza --> mag oltu' -->> independentei -->> bld N.titulescu --> la dreapta pe libertatii -->>> la stanga pe unirii [ sens unic si libertatii si unirii ] -->> primaverii [sens unic - 3 benzi ] -- > la dreapta spre Textila [2 benzi ] -- >> intresectie cu cireasov -->> la stanga pe cireasov [ zona full speed ] -- > la dreapta spre iesire -- >> pana la iesire ...
|
bai copilasi... nu va suparati pe mine si sper sa nu va tin in loc... dar asteptati-ma si pe mine 2 luni sa-mi recuperez permisu... si o sa va dau din nou clasa!!! :)) cat despre cerculete se pot face la intersectia dinspre manastirea clocociov... e si putin nisip... e belea acolo!!!
iar liniute... se poate face si de la steaua (sens giratoriu) pana la intersectia de la gara. |
ar merge niste cerculetze la manastire...akolo chiar nu ma gandisem sa incerc ;)
|
Pffuuu snt niste gropi pacolo d t dai drq :))
|
Si mai puneti si alte topicuri paci..sa mai diversificam drq :)
|
bah nu mai vorbiti destea pe aici poate este vreun militian si citeste si ati puso ca am vazut ca la voi inca este militie si nu politie. sambata intre slatina si bals mio luat unu talonu pt ca aveam pe fata numar facut din folie reflectorizanta si lipit si nu era ala de tabla..
numa bine si grija la militieni mai zicetile dincand in cand ca am intrat in europa |
salut mai baietzi...lasatzi-o mai usor cu liniutzele pe ciresov k sunt milietzienii cu ochii pe noi....bine depinde ce masini avetzi k nu sunt cu ochii pe totzi....:D
|
hehehe pe mine sunt slabe sanse sa ma opreasca creznd ca particip la vreo cursa ca la ce "decapotabila" am cred ca ma grabesc sa ma duc nush unde dreaq :))))
|
aaa si tizule ... vezi ca cik are mili o turbosuflanta de 0.5 bari in 3 bulioane ... yo n-am bani acu ca o si puneam pe masina :)))
|
sincer aveti cateva masini dragute in Slatina....ar merge o comunitate...bafta in continuare
|
om avea noi masini dragutze un slatina da' lumea cu masini dragutze le tzin sa rugineasca in garaj :))...uita-te si u cine posteaza pe forum aici...yo cu "decapotabila" mea ala_miku tot o dacie...b_real o super nova...numai bobbo are un cielo da saracu nu mai are permis docamdata...
|
2 Attachment(s)
nu neaparat...nu se tzin in garaj...uite am si eu una dragutza...sau asa mi se pare mie....si n-o tzin in garaj....k n-am...:))))
|
aaa stiu masina asta...tzinut in garaj inseamna si sa te plimbi aiurea cu ea prin oras...yo vreau curse...:D
|
uitasem sa zik o parere despre masina ta...e shukara da nush ce are sub capota :D
|
va sustzin...mai am un prieten in Slatina cu o Astra caravan....
|
Au inceput inscrierile pentru workshopul Let’s Go Digital!
Ai intre 14 si 18 ani? Vrei sa faci un film? Atunci incearca workshopul Let’s Go Digital! din cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Mergi la Sibiu si timp de 10 zile inveti pas cu pas cum se face un film – scri scenariul, regizezi, filmezi, editezi si desoperi cu ochii tai ce e intotdeauna in spatele camerei de filmare. Ce este Let’s Go Digital! ? Let’s Go Digital! este un workshop ce da anual ocazia unui grup de 15 de tineri (alesi în urma unei preselecţii) sa inveţe să filmeze cu o cameră digitala, sa editeze un film cu o durata maxima de 3 minute si sa participe la prelegeri si activitati ce le ofera informatiile de care au nevoie pentru finalizarea filmelor lor. Timp de zece zile, ei parcurg toate etapele realizarii unui film, incepand cu scrierea scenariului si terminand cu editarea materialului filmat. Cursantii sunt asistati in permanenta de profesionisti si invata sa foloseasca echipamente de ultima ora (camere de filmat, echipament de iluminare si sunet si programe speciale pentru montaj). La final, toate cele 5 filme, realizate in echipe de cate 3, sunt prezentate intr-o proiectie speciala, iar publicul voteaza cel mai bun film. Primele doua editii Let’s Go Digital! s-au desfasurat in 2005 si 2006 in cadrul TIFF, a treia devenind un eveniment in sine in luna februarie a acestui an, cand un grup de 15 elevi ai liceului Dimitrie Bolintinteanu din capitala au beneficiat de un training similar. Cand si unde? A patra editie Let’s Go Digital! se va desfasura anul acesta in Sibiu, in cadrul Festivalului de Film Transilvania. Vor fi selectionati 15 participanti cu varsta intre 14 – 18 ani, atat din Sibiu cat si din alte orase. Pentru participantii din alte orase, organizatorii vor acoperi cheltuielile de transport si cazare pentru perioada petrecuta la Sibiu. Dupa incheierea celei de-a 6-a editie TIFF, Let’s Go Digital va continua independent cu o scoala de vara in luna august a acestui an, care se va desfasura dupa acelasi model, dar pe o durata mai mare si cu o desfasurare de forte mai puternica, pe masura succesului de care s-a bucurat pana acum Let’s GO Digital. Cum te inscri ? Fiecare participant va trimite un CV (cu foto atasat), o scrisoare de motivatie si o propunere de 1 pagina pentru un scenariu de spot publicitar al Festivalului de Film Transilvania cu durata de 30 sec. Eventualele cunostinte de limba engleza ale aplicantului vor reprezenta un avantaj. Optional: O caseta VHS, miniDV sau DVD care trebuie sa contina o selectie de imagini filmate de participanti in diverse imprejurari (vacante, evenimente personale sau oficiale etc). Imaginile trebuie sa demonstreze aptitudinile si inclinatia spre film a aplicantului. Toate materiale trebuie trimise pana la data de 16 mai 2007 (data postei) pe adresa : FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FILM TRANSILVANIA LET’S GO DIGITAL ! Strada Popa Soare, nr. 52 Sector 2 Bucuresti Informatii suplimentare www.tiff.ro Iulia Rugina Coordonator proiect Tel : 021-326 64 80 [email protected] Juriul de selectie va fi format din 4 membri, profesionisti in film/videoTV, care ulterior vor sustine si programul de training la Sibiu. Criteriile principale de selectie vor fi imaginatia, modul de vizualizare a temei alese, sensibilitatea, spiritul de observatie al aplicantilor. |
sal baieti...si eu sunt tot din slatina...am un cielo...bunicel dar nu preparat pt liniutze ca ale voastre...:D
|
stai frate linistit ca dacia mea n-are nici cea mai mica modificare da de cate ori am ocazia sa fac vreo liniutza cu cineva fac numai asa de dragu competitziei;)
|
adik stai ca am gresit e dacia lu' tata ca daca era a mea nush daca mai avea motor de dacie :D
|
ma da' lume cu masini mai tunate sau ceva nu se baga p'aici...hmm,vad k sunt singurul...si o sa o schimb in curand...cu o masinutza turbo de 300cp....:shock: ....deci o sa ne vedem pe strazi....:D
|
hmmmm si eu care imi facusem probleme ca n-am masina ciumeaga....
|
mah pt liniute io zic k cel mai bun traseu este din fata d l ip pana la iesire pe str pitesti
|
Quote:
sa enumeram si rog slatinenii sa ma corecteze : 1 bucata Porsche 911 1 bucata Ferrari F 460 [ala Enzo ] 1 bucata Hummer H2 3 bucati Hummer H3 cel putin 15 bucati Q7 2 bucati Audi TT [3 daca nu ma insel] 1 bucata SLR sunt cateva dragutze, nu ? |
te corectez eu baiatu'...ferarri 360 spider...nu ce zici tu acolo de enzo si nu stiu ce....si slk nu slr...mai documenteaza-te....;)
|
da mah da dragutze ... daca ai u bani pentru un Enzo cuparatzi u...yo n-am decat o amarata de dacie...ce sa fac atat imi permit docamdata...poate reusesc sa-mi iau vara asta un golf cu vreo 170 de cai cel putzin :))....si chiar din slatina sunt :P...stau in spate la fabra :))..."masini dragutze"...alea pe care le-ai enumerat u sunt dragutze ce sa zik da mi-ar placea sa vad in slatina masini tunate nu atat exterior cat mai ales la motor...;)
|
si vereau sa vad si yo masinile alea pe care le-ai enumerat u ... la curse undeva ...legale sau ilegale nu mai conteaza;)
|
Quote:
|
ba fratzilor vreau sa vad curse in slatina .... mai ales liniutze ca pt alea ne permitem .... alt fel de curse e garda cu ochii pe noi .... hai ca am observat ca a inceput valcov sa asfalteze strazile .... gasim mai multe locuri acuma sa ne forjam varsavele de dacii macar pana ne luam si noi masini in adevaratu sens al cuvantului
|
mda...ce-i drept ca au inceput sa mai puna asfalt prin oras...mie imi place portiunea de la magazinu' oltul in jos dar e cam periculos...ar mai fi ceva mai scurt la minimax...hmmmm in rest...nu prea vad unde ar fi drumu asa mai bun de liniutze...ziceti si voi...cam pe unde se poate face
|
Quote:
''enzo ala rosu a lu' baltoi'' e de fapt 360 spider rosu.....aoleooooo,vorbesti din povesti auzite in fatza blocului baiatule... |
mori in bezna:twisted:
|
sa moara mamicutza ta in bezna.....:lol: :D
|
baieti linistiti-va...suntem aici pt a purta discutii constructive nu sa ne certam...corect????
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning