![]() |
Machete in lucru - Schumy
15 Attachment(s)
Acestea sunt machetele modificate de mine.Enjoy!!
|
re: Machete in lucru - Schumy
2 Attachment(s)
Aceasta dacie este facuta in amintirea daciei mele de auto si rally cross.
|
13 Attachment(s)
Renault 12 gordini racing copie dupa!!!!
|
18 Attachment(s)
Aro 240 agrement
|
12 Attachment(s)
Trabant replica 1:1 a celui pe care il am eu.
|
14 Attachment(s)
Trabant Racing dupa o alta macheta !!!
|
20 Attachment(s)
Dacia 1100 Racing
|
4 Attachment(s)
Wartburg Schumy
|
7 Attachment(s)
Dacia 1300 Circuit
|
Da ati modificat nu gluma:D
|
Important este daca voua va plac aceste modificari , nu cantitatea e importanta zic eu!!!
|
Quote:
Despre machete ce sa zic..sunt facute cu "gust"...mie unu imi plac:D |
Re: Machete in lucru - Schumy
Schumy bun venit pe aici, daaaar:
Quote:
|
Bine te-am regasit Schumy !
Ia baga niste poze cu cazanele "in lucru" :wink::lol: Hai, bafta la modificatiuni ! :lol: |
Bmw eu cand am intrat pe aria machete am gasit zona tunning pe machete , nu scria nici ca-s in lucru nici ca-s terminate deci mi-ar placea sa ramana aici daca nu este o problema.Daca nu se poate atunci e ok si rog un moderator sa le mute la tunning pe machete terminate.:!:;)
Bine ca ne-am gasit si aici FED express spor la lucru iti urez si sa-ti iasa cat mai multe machete reusite , eu prea am facut poze in timpul lucrarilor ca nu aveam rabdare si am facut poze mai mult la produsele finite.SOrry |
Le lasam aici deocamdata, pe viitor mai multe poze din timpul operatiunilor (in limita regulamentului, evident) ca lucrezi frumos si merita sa le vedem :-)
|
Slabe miscari p-aici pe la sectiunea asta , cred ca fiecare isi viziteaza topicul propriu si asa cresc vizualizarile.Nasol!!!
Lasa ca pun si eu niste caroserii neterminate si cred ca asa o sa fie mai intensa miscarea. BMW poti sa muti tati topicul unde doresti tu ca nu mai conteaza!!! |
E frig rau mestere si rupem caloriferele...cine mai are timp de postari...:lol:
|
Arpximativ 50 de vizualizari pe zi mi se pare mai mult decat rezonabil. Nu stiu de unde obsesia asta cu postarile, daca nu posteaza lumea nu inseamna ca nu se uita. 50 de vizite pe zi e foarte ok in conditiile in care ai postat cam toate proiectele in prima zi. De asta regulamentul spune 1-2 machete pe zi, in felul asta vii cu ceva nou in fiecare zi si mentii interesul pentru topic.
|
7 Attachment(s)
Ok atunci hai sa punem machete in lucru cu pipeta >...R12 Gordini racing in devenire
|
Din ce ai facut prelungirile la trebant si la dacii? Referitor la bara fata.
App, superbe machetele, am stat la fiecare poza sa ma uit sa se incarce... Vad ca tot le ai cu astea DeAgostini, vine oltcitul la urmatorul numar, ai ceva idei, eu am in plan 4 machete din care una o las clasica, restul...custom... Astept sa vad si tu ce faci...:lol: |
Quote:
Salut , imi pare bine ca prezinta cat de putin interes acest topic si sper sa fie si util.Spoilerul pompos spus este facut din niste coli a 4 de aluminiu de pe vremea lui Ceasca pe care erau desenate niste planuri.Sunt foarte maleabile si usor de aplicat cu superglue si chit in cazuri grave.La oltcit evident ca o sa-l fac de coasta(VRM) si unul probabil ca o sa fie de raliu dar sa vedem si bugetul disponibil la timpul respectiv. |
Eu le fac de show, am deja 2 dacii care-s pe picior de modificari, eu am stagnat cu ele, pe una din ele o postasem dar am vopsit-o, nu mi-a placut, am aruncat-o in lichid de frana, am curatat-o si sa vad cum prind ceva timp s-o vopsesc, nimic special, niste camber wheels , clean, poate ceva geamuri negre....
La oltcit deja am 2 modele pe care sa le urmez, olteanul meu, si inca un oltean verde cameleon sau unul portocaliu care a crapat acum vreo 2 ani....sa vedem, de asta intrebam ce folosesti pentru prelungiri, ca eu am de facut niste praguri si cu chitul la scara asta e greu de lucrat desi s-ar putea sa trebuiasca sa umblu cu chit si cu compasul trasand conturul:))... Cica ar aparea in numarul 11 domnul oltcit, si zic astia ca e verde brotac...acum astept confirmarea ca numarul de miercuri nu l-am luat si nu stiu. Legat de topicul tau, e foarte util, cel putin eu aici si inca la un topic imi clatesc ochii cu machetele astea old school care mai de care modificate, si astea le-ai facut cu mare gust. Abia astept sa apara ceva Aro in 5 usi cu lada in spate, dacia break....se mai zice ca numarul 16 vine cu Furgonul TV. |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Modificarile nu le comentez, insa pozele facute in casa arata jalnic. Daca tot te chinui sa modifici ceva, macar fa si tu 2-3 poze din care sa se poata intelege ceva ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pai pe mine ma intereseaza comentariile referitoare la modificari nu la pozele de pe birou unde lucrez machetele. Uite totusi promit ca dupa 20 februarie o sa-ti arat o macheta pozata afara sa intelegi ceva.Pana atunci poze jalnice de pe birou (cu taxiul pusculita":))) |
Daca nu pui poze clare e greu sa distingi detaliile (mai ales la scara mica), asta cred ca incearca sa spuna Andrei. Poti sa faci poze foarte ok si pe birou. O coala de carton velin de la librarie (~1 leu), o veioza (ceea ce vad ca ai acolo) si cam atat. Ar fi mai bine cu doua veioze, te orientezi la fata locului.
Blitzul e contraindicat la pozele cu machete de obicei pentru ca se reflecta pe caroserie/geamuri si nu se mai intelege mare lucru. Daca il anulezi obtii rezultate mult mai bune, dar trebuie sa compensezi lipsa lui cu alte surse de lumina (veioza) si cu o expunere mai mare (se seteaza usor din aparatul foto). Sa ai grija si la ISO care nu ar trebui sa fie mai mare de 400. |
Totusi interesant e cate dacii ai cumparat. Eu unul nu ma indur sa le numar ca s-ar putea sa gresesc.:rolleyes2
|
Quote:
|
Acum am inteles:rolleyes2.
|
Salut schumy,bine te-am gasit si pe aici :lol:,interesante machetele.De unde ai autocolantul albastru?
P.S:ai trabant cu motor de 1.1?:O.Destul de rare,nu prea am vazut din astea,sa ai grija de el. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am auzit si eu ca Tudor Vladimirescu o sa apara in numerele de la Dea dar nu este nimic sigur pt ca au fost multe probleme cu numarul asta.Referitor la oltcit o sa trebuiasca sa strang bani sa-mi iau multe sa am ce sa modific.O sa revin cu poze cu machetele actuale in lucru destul de curand.Tine-ti aproape!!!:lol:
|
4 Attachment(s)
sa mai reanimam putin topicul
|
Mai, din "Surse" pe care nu le pot preciza, tine de securitate:lol:, va dati seama ca-s sarcastic....cand a aparut presupun numarul 8, si s-a precizat ca nr 9 va fi dacia papuc, cred ca atunci s-a spus si despre numarul 16, ciudat mi s-a parut si mie, cine a spus asta a spus despre amandoua numerele, 9 si 16, nu stiu sigur de unde stia insa cu nr 9 a avut dreptate. Dupa oltcit vine Moscvich 353, imi cer scuze daca nu am scris bine.
Oltcitul va fi pana la urma albastru si nu verde brotac... |
10 Attachment(s)
Eh ei le scot cum vor , noi le facem cum vrem .....treaba romaneasca:lol:
Sa mai revigoram iarasi atmosfera care cu parere de rau ca ma repet foarte trista p-aici.Asa dar in ton cu aceasta atmosfera de parastas va prezint si voua Dricul!!!! FAcut din dacia papuc si participanta la concursul Papucul fermecat pe miniauto |
12 Attachment(s)
poze 2
|
Quote:
ontopic ... arata bine dricul ... dar masa aia pe care vine pus cosciugul nu ar fi mers mai jos un pic? tare era sa fi pus si un sicriu in el ..:) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning