![]() |
Provocare Turul Romaniei de Craciun .
De craciun intentionez sa fac turul Romaniei cu masina . Cine se incumeta sa se alature mie acestei incercari ? Detalii dau in PM .
|
poate doar tu si masina ta! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
bravo tie! ceva inedit...ce traseu vrei sa faci?
|
am facut in vara asa ceva si a fost plin de peripetii si a durat 3 saptamani, tare sunt curios cum iese iarna asa ceva si cat dureaza, pune si tu un traseo o harta ceva un program al turului
|
3 saptamani ma ?
eu vreau numai sa o inconjor si o sa incerc cat mai putine opriri . O sa vina si traseul acus. |
lol la mine a fost de relaxare, mai mergeam nitel ma iopream ma ivizitam un oras dormeam acolo ma mutam in urmatorul si tot asa (cateva zile le-am \"pierdut\" pe la mare)
|
ei bine asta vreau sa fie mai mult o proba de rezistenta :))
de obicei rezist sa merg pana la craiova si inapoi fara sa ma opresc ... :) |
ai benzina nu gluma ;) succes man...
|
consuma putzin ma 5-6% ... nu e vorba de benzina e vorba de oboseala ca obstacol.
Dar cred ca ar iesi ceva fain .. sa vad toate locurile care am vrut sa le vad in numai cateva zile . ... |
Mai bine nu ai testa rezistenta la oboseala. Dar bafta la cei vrei tu sa faci .
|
Quote:
Oricum e o idee excelenta , si eu mi-am propus sa merg in ceva de genul la primavara/vara ... |
Lucian ... sa nu se inteleaga gresit ... daka o sa mai mearga cineva cu mine o sa fie plimbare daka nu ... asta e o sa fac exact ce mi-am propus .. si nu e prima oara cand merg asa .. stiu cam ce pot .. merg zilnic sute de km .. deci nu cred ca e o problema cel mai mult am mers 800 Km fara sa ma opresc .. am ajuns cu bine .. si m-am si intors :) o mica oprire ..
|
daca mai gasesti sa mearga cineva cu tine e chiar ok, in 3 ar fi mai bine
noi am fost 4 cu o masina si a iesit super iesiti bine si cu cazarea (ca nu cred ca vrei sa faci tot turul in o zii) sau sa dormi in masian pe frigul asta apropo eu am facut cam 3500-3600km, vezi ca e un program sony route planer sau ceva in genul asta care e fosrte bun pentru a-ti face un traseu |
mersi 200SX o sa kaut :)
ma duk si eu sa-mi ragasesc spiritu aventurier :) |
eu as propune sa stai in banca ta.. poti face asta si la primavara-vara!!!
|
Ceva in genul lui 200sx vreau si eu sa fac, sa fac o oprire in fiecare oras, sa vad cum sunt oamenii, ce traditite au...etc. K DACA NU VIZITEZ TARA MEA, CE ROST ARE SA MA DUC IN ALTE TARI SA VAD CE E ACOLO... In primavara-vara cred ca o sa plec intr-un asemenea \"turneu\".Imi pusesem de mult in gand asa ceva....
HOLYSOUL, ITI UREZ MULTA BAFTA SI SA AI GRIJA!!!!! PEACE :peace: |
Mersi Mr Nice si tuturor care ma incurajeaza .. da ce conteaza ce spuneti voi ?
conteaza ce spune anami : \"sa stau in banca mea\" .. probabil o sa stau in banca mea. Anami da de unde stii tu unde e banca mea ? Poate nu am de ce ramane pe acea banca .. poate am nevoie sa evadez din monotonie , sa admir peisaje , sa-mi vad tzara . Pe afara am fost dar ce conteaza ce-am vazut afara daca nu am colindat tzara in care m-am nascut . In plus de asta .. daca psihic si fizic cred ca pot face fatza unei astfel de excursii .. nush ce treaba ai tu .. in fine.. n-am nik cu tine .. parerea ta .. acu parerile si gusturile nu se discuta .. Oricum ma gandeam ca r fi super fain sa fie mai multe masini si mai multi oameni dispusi sa faca ceva .. poate se schimba si un pic mentalitatile cand o sa se vada ca cei pasionati de masini sunt oameni normali si nu niste golani . Eventual sa strangem alti pasionati de masini .. etc .. ash putea face multe dar nu de unul singur .. |
acuma iarna nu ma bag la asa ceva, dar la vara daca ai chef si se gasesc doritori, sa fim macara 3 de masina unde se poate chiar 4 (ca altfel te omoara benzina atatia km) io ma bag
ar fi frumoasa o astfel de caravana |
eu doar ti-am zis... sincer.. nu mi se pare iarna o perioada buna de facut excursii in jurul tarii!!! faci cum vrei acum! Bafta!
|
Re:
Quote:
|
mersi tuturor care m-au sprijinit ... da singur nu vreau sa plec .. speram sa fie macar doua masini ... nu de alta da mi-e urat .. pana acum n-am gasit pe nimeni .. si zic eu e mai bine doua masini in cazu in care ramane unu in pana .. sau alte chestii ...
daka n-am reusit asta este .. am sa stau in familie sa fac craciunu desi familia mea ar fi si cei pasionati de masini .. si nu am zis ca vreau sa vizitez toate orasele ca nu-s nebun imi ajunge sa merg Iasi-Bucuresti-Timisoara - Arad - Suceava -iasi ... ceva de genu` .. . :)) si daka mai mergea careva .. de asta suntem prieteni sa ne ajutam si ajutam eu si cu bani de benzina .. si cu ce mai puteam ... (numa sa nu vina 100 de masini cu un consum de 16%) :D heh .. nu se poate asta este .. las pe primavara desi imi doream .... oricum invitatia ramane deschisa ... Daca ai vointa totul este posibil. Eu pe ideea asta merg . |
lolo 2 masini iarna
noi cand ne-am apucat sa planuim eram 3 masini full chiar ne gandeam sa mergem cu 4 masini, iar cand a venit vorba sa plecam am ramas 3 insi cu o masina iar al patrulea a fost luat ma imult cu japca chiar cu o seara inainte apropo vara asta am vrut sa plecam prin ungaria...croatia, italia si din 2 masini full am ramas doi oameni cu o masina (a mea) si am abandonat ca ne rupea si benzina si in 2 nu era nici distractie pana mea la chestii dastea multi viteji se arata dar cand vine vorba de facut sa vezi care cum da din colt in colt, ca-l doare un deget ca i-a intrat ceva in ochi, ca a auzit el a o sa ploua in ziua de miercuri ... |
hahahaha ... No Comment :))
|
Topic closed .. puteti sa-l stergeti ori whatever :)
|
proud member of MR care esti, din cate stiu eu gratzian ti-a trimis PM sa iti schimbi AVATARUL cu sigla clubului din care faci parte....
nu am nimic personal cu clubul vostru si scuze de offtopic |
alexutzu .. da esti purtator de cuvant a lui Gratzian .. ? sau ce ? ca eu nu ma prind ... si nu am primit nimic care sa-mi spuna sa-mi schimb avataru ... Daca ai ceva cu mine propun sa nu arunci vorbe aici .. sa-ti vezi de viata ta si du-te la Biserica si scoate-mi particele sau ce traditii ai tu pe la tzara.
Si inca ceva .. vorbesti in numele NSL , in Numele MR , in numele cui mai exact ? sau e o parere prostie si personala ? |
ca sa nu mai fiu offtopic iti trimit un PM baiat din VASLUI care esti
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=4127
ti-am spus si direct, si indirect, dupa cum vezi exista un topic chiar IN FORUMUL MR, cu un comunicat care s-a transmis pe forumurile tuturor cluburilor... ca atare toata lumea s-a conformat iar alexutzu, daca nu cumva nu mai tin minte, tu aveai un kilometru de semnaturi, nu numai problema asta, cu avatarul.... daca asta e acum, grija ta sa ma vanezi pe mine si pe toti care mai au abateri de la regula, mai bine gaseste-ti alta preocupare... este o mare diferenta intre semnaturile tale de prost gust, si incalcarea unei reguli mai mici... HolySoul, poate citesti linkul, si imi faci ceea ce a facut cam toata lumea iar alexutzu, sa stii ca este un grup de observatori care semnaleaza pe un forum intern, separat greselile astea, inclusiv despre tine.... ma ajuta suficient, nu am nevoie si de ajutorul tau... |
gratzian iti dau totala dreptate in privinta semnaturilor pe care le aveam, dar nu mi-am facut o preocupare din VANAREA celor cu avatare din sigla clubului oricare ar fi el, eu daca il vad pe vreunu cu avataru cu sigla clubului iti dau un semn, NU DE ALTA DAR TOTUSI VROIAM SA TIN SIGLA CLUBULUI IN AVATAR
nu mi-am facut o pasiune din asta dupa cum am spuns mai sus. nu vad nici un motiv de a nu tine in continuare sigla clubului in avatar atata timp cati ceilalti o tin acolo iar eu nu dar eu totusi m-am supus si nu am tinut-o acolo |
Aoleu nu-nteleg nimic!!!!!!!!!!!
va rog faceti-ma sa-nteleg :oops: |
lool ... da ... poate de Paste(le cailor) .....
|
HollySoul : la vara daca vrei :) e vremea mai buna & poti dormi in masina daca vrei :)
|
Re:
Quote:
|
te speli ma in cu apa de la izvoare ...si te dai cu pamant pe sub bratz in loc de deodorant ...
Oricum uite ca am avut dreptate .. era buna vremea de mers de craciun ... nu a nins .. |
Re:
Quote:
|
in masina ma .. eu stau confortabil .... :) eventual rabatez si banchetele spate si dorm in portbagaj ... :))
sau se poate dormi si pe la moteluri ... hoteluri ... etc .. . se gaseste nu e problema oricum voiam numa sa inconjor romania nu sa trec prin orice oras ... ca asa mi-ar lua saptamani intregi si n-am timp .. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning