![]() |
masinile mele
6 Attachment(s)
am luat si eu pshopul de aproximativ o luna si am modificat cateva masini...astept pareri si sfaturi.
|
Re: masinile mele
1 Attachment(s)
inca una...
|
Imi plac jantele de pe Astra , dar dupa cum ti-am mai spus si pe alt topic , fa frate si tu pozele alea mai mari adica scoate stock-urile mai mari sa ai mai buna mana de lucru , nu te chinuii cu poze mici de la inceput , lucreaza si tu la ceva scala mai larga gen 1600x 1200 ,1280 x 960 ,720 etc..
Capota de pe duba e prea mata mai lasa din transparenta data viitoare si ai sa vezi ca va fi mai bine ;) Mult noroc pe data viitoare si un weekend placut ;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
lucrari noi...
|
Jantele dupa tico de unde le-ai luat ? :)) Dp un clio ? pe pe postarile mele ?:)))) ( poate ma insel ) dar....sunt asemanatoare ..Banditule :))
|
Hai ca incepi sa avansezi , dar data viitoare destaureaza portiunile alea ca arata nasol , oglinzi marginile de la geamuri etc.. si pune si tu negru sub spoilerele alea ca nu sunt prinse cu scoci :D
|
Quote:
|
Aha . Stiu sandero ala de pe care ai luat jantele...a iesit frumos tico . dar la spoilere mai ai de lucrat,....
|
1 Attachment(s)
inca un matiz...asta e facut "la comanda" pt un prieten
|
8 Attachment(s)
noi lucrari
|
6 Attachment(s)
.....
|
2 Attachment(s)
.....
|
Evoluezi....dar masinile le cobori din suspensii nu din bari pt ca apoi sa apara ca un suv , gasesti zeci de tutoriale despre asa ceva.Bafta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva subtil...
|
10 Attachment(s)
alte lucrari...
|
Nu a trecut mult timp de cand eu am folosit bara de pe albea si mi s-a atras atentia ca e vt( este interzis sa copiezi de pe alte vt'uri decat cele care iti apartin).Imi place ideea de la megane dar mai ai de lucrat la executie.......si iti recomand sa lucrezi pe imagini de cel putin 1600x1200.bafta
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
......
|
Dintre toate ce le-ai pus opelul albastru , cred ca e meriva ... da cel mia bine culoare interesant ca ai umblat la tonul de culoare , mai bine ai lucra mai mult la partile de sub kit-uri din spatele rotilor de sub masina umbririle etc.. mult noroc pe viitor ;)
|
6 Attachment(s)
.....
|
Puteai sa editezi umpic acolo la URS intre spoiler si numar , pata aia neagra , sa aduci rosul pe linie daca ma intelegi ce zic. In rest Super OK ! Imi place , bravo.
|
Quote:
|
primele lucrari "bleahh" dar este bine ca progresezi! Bafta in continuare si unele lucrari sunt bunicele.. si fii atent la detalii , cand lucrezi te uiti de 1000x sa vezi daca este bine .. Sper sa intelegi. Bafta !
|
10 Attachment(s)
am revenit si aici cu ceva nou
|
12 Attachment(s)
revin si eu cu niste lucrari mai vechi si altele mai recente(sandero,loganul si stikerul de la matiz),nu am mai postat de mult aici.fiatul e prima masina pe care am incercat mai mult brush,iar matizul l-am facut din plictiseala pt baietii de la matiz il
|
De unde sa incep?...
Selectii colturoase foarte foarte multa irealitate la majoritatea masinilor,jante blurate,bodykyturi puse stramb si descentrate chiar foarte descentrate Mai ai de lucrat |
Quote:
|
Salut imi poti da si mie terog donorul de la bara fata de pe sandero?multumesc
|
Quote:
|
Ok ms nu de alta da aveam nevoie de o bara ca aia
|