Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   IRC (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3005-irc.html)

zetemte 19-12-04 22:05

IRC

Salut,

As vrea sa intru la un server. Stiu server din Polonia, dar nu stiu un adres in Romania (ca sa pot intru #4tuning etc)

Va rog imi ajutati!

MErsi anticipant!

Øvi 19-12-04 22:10

eu.undernet.org
bucharest.ro.eu.undernet.org

sau oricare din lista asta :
http://www.undernet.org/servers.php

Bafta !

zetemte 19-12-04 22:16

Cum as putea sa fac un nou canal meu?

Michael 19-12-04 22:31

pus si simplu ! dai la favorites si scrii canalul care il vrei si vei intra pe el, dar nu va fii inregistrat(oficial) pe undernet ! dar in rest merge

Singurelu 19-12-04 22:32

n`ai vrea sa stiii....am peste 20 de canale la activ...dar ...dureaza...sa ai X`ul pe ele...populatzie.... poti sa`tzi faci unu ...*****ii /j #canalu tau si ai canal....dar fara X.....

zetemte 19-12-04 22:49

Si daca as vrea sa au un bot? Adica un fake operator, care va fii acolo non stop ... :?:

xxdadixx 19-12-04 23:35

Pai ne ajuta singurelu! Ce naiba ca vad ca e tare pe irc :lol:

Carmen 20-12-04 00:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
Si daca as vrea sa au un bot? Adica un fake operator, care va fii acolo non stop ... :?:

Pot sa te ajut, am eu un psy care este foarte bun... Imi zici canalul...

Toto - BOD 21-01-05 11:32

cand mai intrati pe mirc sa-mi faceti si mie o vizita pe #n²o ...

tng 21-01-05 16:57

dureaza ceva si e si greu acum de facut canale.
regula nr 1 a celor de la cservice e ca poti inregistra decat 1 canal pe useru pe care il ai si s-au prins ca se fac abuzuri

iti trb 10 usere diferite,cateva presoane(BNC`uri) care sa stea non stop pe canal cu op (@) si din cele 10 usere pe care le-ai pus ca suporteri trb sa-ti faca cel putzin 4/5 zilnic TRAFIC.

yo m-am chinuit asta vara de 7 ori si p*** :(

Bafta :peace:

Toto - BOD 21-01-05 17:46

eu pe 10 ian am completat aplicatia la cservice pt #n²o ... cu 10 usere cu tot... si pe 18 ian mi-a venit X-u` pe canal! Toata treaba e ca trebuie sa faci traffic...

MaF|OtU 21-01-05 18:11

toto tu ai avut noroc
ca poate sa vina X si in 2 saptamani
sau sa astepti 2 saptamani si sa iei reject

cum ai zis si tu trebuie sa faci trafic

la mine pe #raliuri :roll: a venit in 5-6 zile cam asa (nu mai retin)
ca am avut bnc-uri multe si faceau trafic

nu trebuie sa ai culori , bot de trivia si tot felul de boti
nu trebuie sa se dea suport de pe 2 user sau mai multe - iei reject
si alte restrictii

daca aveti nevoie de suport , va pot ajuta :wink:

Toto - BOD 21-01-05 21:46

da... de faza cu culorile stiu si eu... si de botii de trivia... ar fi traffic ilegal practic... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GolfuletzS 22-01-05 08:58

Join #GolfTuning daca suntem la capitolu asta
X poate sa vina in 5 luni sau in 3 zile trebuie ca cel putin 6 user din cei 10 de suport sa fie on ! si sa faca trafic

Psycho 25-02-05 18:38

voi il stiti pe ala .. X e cel mia tare am vazut k are op pe toate canalele cred k e cel mai vechi user ... :oops: :lol:

MaF|OtU 25-02-05 18:43

Dupa cate luni/saptamani de nelogare pe userul cu care ai inregistrat un canal iti dispare X ?

EvLSant0S 25-02-05 18:49

multe...

ZI

de ce intrebi aici .. cand sunt sanse de ... 1289057429385734 de ori mai mici ca cineva sa stie cand poti foarte usor sa intrii pe undernet pe #cservice sa intrebi in cat.. in ... maxim un minut ai raspuns

uite ti-am demonstrat ca esti un cacacios care nu face decat sa se bage in seama...

las-o dreaq de treaba..

postatul = cu aer ptr tine ?

nu poti fara sa postezi?

intra pe #cservice si in 36,5 secunde aflii ..

pa :roll:

P.S : De ce nu adaugati emoticonu cu \"looser\" aici ? :lol:

MaF|OtU 25-02-05 18:53

Eu nu stiam de #cservice !

Psycho 25-02-05 19:29

gaseshti ajutor legat de canale pe #zt

pe cservice orice gen de ajutor

pe # mirc progleme legate de mirc .. pe #coding ajutor ptr scripturi ...

pe help .. orice gen de ajutor etc ... santooosss chill out man :)

in general useru iti dispare dupa 2 - sau 3 luni
intre 60 si 90 de zile .. depinde ... mi`e mi`au suspendat vre`o 4 mi`au sters vvre`o 3 .. da nu`mi mai bat capu cu asa ceva

LaMishto 08-03-05 01:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
Dupa cate luni/saptamani de nelogare pe userul cu care ai inregistrat un canal iti dispare X ?

teoretic, dupa 20 de zile.. depinde cat de repede vede un admin chestia asta.. apoi iti baga topicul ala cu \"manager has failed to log in\".. daca userul de 500 nu se logheaza in cateva zile dupa sau daca userii cu access 400+,nu voteaza un alt manager, canalul ia purge (pleaca X)..
am si eu vreo 3 canale ( #deadzone #zion.net #Focsaniul ).. nu prea mai stau omuletzi pe acolo.. e cineva interesat sa ma ajute sa le repopulez? ;)

valib 19-03-05 21:32

userul va disparea dupa 60 zile de la ultima data cand te-ai logat.
practic...daca ai un canal...si nu te loghezi 60zile...vine un ircop(administrator)...si pune topicul cu : Manager has not logged in...blablabla.. si userii cu 400+ sunti nevoiti sa voteze un nou manager. Daca nu voteaza manager nou...X se duce...si nu mai vine:)
:)
si eu am 2canale... #salontanii si #discont
:))
sunteti bine veniti!:)

P.s: va fac eu boti/bnc...numa` dati-mi un root:)

Cartman 22-04-05 17:24

intrati si pe irc.eu.dal.net
#4tuning

:P

Toto - BOD 22-04-05 18:13

Care e faza cu dalnetu? da si tu niste detalii ca nu am avut niciodata curiozitatea sa sintru :lol: :lol: :lol:

Psycho 22-04-05 18:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Care e faza cu dalnetu? da si tu niste detalii ca nu am avut niciodata curiozitatea sa sintru :lol: :lol: :lol:

e ceva gen undernet .. dar mi se pare k dupa nishte top`uri care le vazusem eu mai de mult ... e ami mare :) .. da am intrat de cateva ori :) tot p undernet sunt :)

Cartman 22-04-05 19:07

poi deskizi mircu si scrii asa

/connect irc.eu.dal.net si apoi intri pe #4tuning

avantajele dalnet-ului: e mai mare, mai putini \"llama\", mai putini boots si bnc, poti sa iti inregistrezi nick-ul si nu mai poate intra nimeni cu el decat tu, etc. intra si ti si vezi :wink:

PS: psycho ia mai incearca pe dalnet sa vezi ce frumos e :lol:

madfish 27-04-05 13:06

/s 2peu.ro

LaMishto 27-04-05 16:44

adica bucharest.ro.eu.undernet.org ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:30.

- Copyright 2026 4Tuning