![]() |
Sm 88 Bcv
1 Attachment(s)
am si eu.. sa va prezint .. masima.. mea.. da nu stiu cum sa pun poze :sad: poate ma ajuta si p mine cineva ........ sau am reusit?
|
Re: Sm 88 Bcv
2 Attachment(s)
am revenit cu niste poze..
|
4 Attachment(s)
din pacate masina acuam imi arata.. asha... intrebarea e.. sa vopsesc barile fatza.- spate.. si manerele d la usi???? si inca ceva.. LA multi ANI !!
|
cred ka ar trebuii sa se faca o sectiune Dacii lovite asteptam ideii :)
|
da ce.. nu iti palce opera.. si am si ramas cu carnetu in buzunar... :D:D.. dar din pacate...acuma in taxi nu am nevoie d el :))
|
Quote:
|
ok... da faza..cu prelungirea .. barilor...sa uit d ea nu??? dak is dealea comune.. si praguri cu GTI... pragurile care irita toata lumea.. proasta ideea nu??? mai bine raman asha.. ? :) ..
|
ai raspuns singur la intrebare
|
3 Attachment(s)
vad ca lumea incet incet de la sport si berlina trece la brec,o idee de brec dac tot vreti sa tunati "breci":lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
pai nu???? mie imi plac.. rau d tot... astea Break..
am pus niste poze.. cu masina.. asta ca imi place tare mult si as vrea si eu sa aflu mai multe despre ea.. cine.. e proprietaru.. si cat la costat.. ca e ff faina. masina.. |
1. Vopseste-i spoilerele
2. Nu ii vopsi manerele de la portiere 3. Nu ii pune prelungire la spoilerul de pe fata, doar la cel de pe spate (iti spun din propria experienta ca nu se merita sa pui si pe fata) 4. Triplele de la dacia verde ma ucid. Daca stiti cineva unde gasesc, dati-mi un pm |
aha.. vad ce pot sa fac.. si jentile d pe asta verde.. is cu 4 prezoane
??? |
da` ... se vede pe poza ca is cu 4 prezoare
mai multzi au facut asemenea schimbari ... oricum ... succes cu masina ... si poate ne vedem prin oras ;) |
da si tu esti din SM???
|
da .... si eu is de acolo ...
in caz ca nu ai observat ... avem si o comunitate locala ;) |
Quote:
|
doar ca distantza de la satu mare la pitesti e cam mare ...
|
eh.. e nimik toata.. distantza...
|
super triplele
|
Quote:
|
:)pacat de masina ta Bogdan_SM!!!aaa....si pana la pitesti,ai dreptate,distantza e nimik toata:lol: ,din taxi nu pare asa departe!:-P :twisted: spor la treaba!!!
|
Quote:
|
deci.. trebuie sa va intreb ceva.. cum pot face sa nu mai mirose a benzina in masina... din cauza ca rezervoru e in porbagaj si..nu e despartit cu nimik.. da oare nu este ceva.. ce as putea pune sa nu mai miroase.. ms
|
Poxilina e sfanta :D E a doua oara cand folosesc acest tratament si da roade pe deplin :D
|
bogdane .... dar nu prea mai postezi ...
nu iti prea faci simtzita prezentza |
a benzina miroase din cauza carniturii de sus de plutitor care are bunul obicei sa se roada sau din cauza ca gaurile de aerisire sunt astupate , in rest nu are voie sa miroasa
|
aha ok.. deci .. e de la plutitor.. pre care il gasesesc in porbagaj,, ai idee, e greu de schimbat??:D
|
salutare nu e de la plutitor ci de la garnitura cu care se etanseaza gaura unde e introdus plutitorul. Schimbarea e o nimica toata ,chiar si eu pot sa o schimb :D ,glumesc totusi trebuie sa ai grija sa pui capacul peste garnitura klumea sa stranga bine. io am umblat la plutitor si am bulit capacu:P
|
Quote:
|
:-) am revenit cu niste poze proaspete .. ce ziceti de masina?? park e noua nu ???:D :D :D :D
|
2 Attachment(s)
si.. pozele.. :D
|
1 Attachment(s)
si inca una.. problema e ca mi-au furat capacele.. :sad: si trebuie sa iau altele... si inca ceva.. cine imi poate spune cum pot sa scot de pe caroserie.. picaturi de smoala.. de pe asfalt..
msms :-) |
1 Attachment(s)
deci.. dupa cum se vede aici... cum pot sa scot petele alea???? ms
|
Bogdan
am tot incercat cu una alta da nimik.. :sad: numa cu cutitu dak nu... da vine cu tot cu vopsea.. :???:
|
Ai incercat sa o incalzesti ? Nu stiu daca feonul are destula putere dar sunt acele feonuri pe care se folosesc astia care pun anunturi publicitare si intind cu ele copertinele si vinilurile nush daca sti despre ce vb. Incearca sa incalzesti bine smoala aia si sa o cureti da ai grija sa nu o intinzi pe toata masina :)) ce ramane semne dupaia de smoala tot asa incalzita si curato cu diluant, alcool, benzina ... Eu zic ca merita incercat si asa.
|
Niceeee. Chiar imi place. Culoarea e superba. Pe vremea cand aveam si eu break, vara mi s-a incalzit acoperisul si mi-a curs smoala pe masina (pusesem peste azbest carton presat...). Am frecat cu benzina si s-a dus imediat.
Sfaturi: - pune-i antena sus (e 8 lei doar partea de sus) - muta-i anvelopele de iarna pe spate (desi nu e clar in poze, mi se pare ca pe spate ai cauciucuri de vara) - cumpara-i capace :D P.S. Sarbatori fericite !!! |
ma gandesc sa umpar o antena.. dinaia de spate.. stii.. am vazut ca costa 3 lei.. noi.. si arata bine..asha cum is la starineze.. cu antena in spate... ( desi pt radio am antena interioana )
|
.... Nu vreau sa te superi pe mine, dar mi se pare ca arata oribil alea pe fata. Ca sa o montezi mai in spate, ca a II a antena merge, dar sa o pui in fata... Parerea mea e sa ii montezi totusi una clasica pe fata.
|
ce arata oribil pe fatza?? pleoapele alea sau ce antena d spate pusa in fatza..?? scuze da nu inteleg..
|
o mica nelamurire ....
de ce editezi pozele si stergi numerele de inmatriculare cand din titlul topicului tau se pot deduce |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning