![]() |
YFR - BMW \"M5\" :))))))
1 Attachment(s)
Tot aud in stanga, in dreapta ca YFR este M5
:evil_laug :evil_laug :evil_laug http://files.conceptcarz.com/img/bmw/bmw_m5_asd1.jpg YFR este BMW seria 3 E36 (1991 - 1998) Cabrio (Cabrio a fost lansat prima oara in 1993), mai exact un fost 318i cu spoilere de M si frane etc. de pe un 328i tot E36. Motorul este S38B36 3.6L L6 315CP 24V http://www.bmwworld.com/images/engine/16229_300.jpg de pe E34 M5 (1989 - 1995) in cazul de fata masina era din 1992, deci fara Vanos (s-a introdus pe M5 E34 in 1995 pana atunci existant pe M50B25, adica 2.5L 24V) , si in nici un caz nu are 321CP , motorul de 321CP s-a numit S52 si a fost introdus pe E36 M3 alaturi de o cutie in 6 trepte dupa S50-ul de 286CP care a fost folosit pana in 1995. Daca imi pun motor de Skoda pe BMW, inseamna ca am Skoda? NU, am BMW cu motor de Skoda Daca pui motor de M5 pe E36 si frane spoilere, ramforasari la sasiu, bord, etc. rezulta o masina care face un M3 E36 de 286 de cai, aproximativ un M3 :) Seamana cu masina de mai sus? :D |
Daca masina nu a avut un \"///M\" pe ea de la mama ei fabrica, atunci nu este M. Si se vede clar ca este seria 3.
Chiar daca e putin corcit, nu este M5 in nici un caz. |
NU, dar se poate zice in cel mai rau caz ca este M3 :roll:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Clar nu e M5 nici prin absurd mai ales dupa cum arata! M5 decapotabil :roll: :evil_laug
|
:d
Daca un negru se imbraca in haide de \"white'boy\" inseamna ca nu e negru !
Eu consider ca asa e si cu masina ! Nu conteaza caroseria ce o are ci motoru ....... Asa ca eu va rog sa mah lasatzi sa ii zic YFR'u pisica M5 ! Cat despre drifturi si alte chesti facute de fete sa fim seriosi ! Cat despre Eryka...............cand o sa isi ia carnetu si o sa iasa in trafic o sa transpire toata numai la drifturi nu o sa ii fie ei mintea .....SA FIM SERIOSI ! |
transpira, nu transpira, e treaba ei, dar mie mi se pare ca a spus in gluma faza cu drifturile.
|
De ce *** vbtzi de eryka sau anami cand aici e VB de YFR ? stick 2 the fuckin topic..
|
Re: :d
Quote:
o sa-mi zici ca am skyline? dusa faza la extrem te intreb: oare edyv12 oare ce masina are? parerea mea este ca, caroseria defineste modelul de masina iar motorul doar il imbunatateste ;) |
Masina este seria 3 cu motor de M5. De aceea se zice ca este M5. Si a apartinut fostului proprietar al TXA-ului.
|
:D
Pana la motor de skyline da este pisica m5
|
sper ca va dati seaam ca aberati cu pisica m5 cabrio
|
:D
Punctul meu de vedere !
|
Are motorul de pe M5 ursuletz, deci seria 5 ursuletz... 340 cp.
|
Re:
Quote:
|
Cum ii spui BMW-ului seria 5 din generatia ursuletz ? Seria 5 ursuletz. Varianta M5 de pe atunci avea 340 cp, motorul care il are YFR.
|
Re:
Quote:
si la seria 5 din \"generatia ursulet\" ii spui E34 si YFR nu are motorul de 3.8L 340CP ci un S52 de 315CP |
Copile... Dar pe tine cine te-a mintzit ??? Asa, ca sa stiu si eu... :wink: Vedeto... Bazatule, cunoscatorule...
|
ce dreaq ma M5, M3...lasa-ti omu sa ii zica cum vrea la masina lui....e frumoasa...e puternica....are dreptul :lol: :lol:
|
Da frate, normal... Ni se rupe frana... :lol: :lol: :lol: Dar nu cred ca FXN stie mai bine ca d-l AMA... :wink:
|
Re:
Quote:
|
Nu a zis nimeni de 3.8... Oricum, da-l draqu de YFR... Nu e nici masina mea, nici a ta, asa ca da-o draqu... :wink:
Mai bine zi de masina ta... :lol: |
a mea are motor dat pe ulei si care bate, 486 CP la volanta :P :P :P
|
Eu stiu o chestie la bmw-uri Prima cifra reprezinta seria din care face parte(3,5,7,8etc) si urmatoarele 2 cifre capacitatea cilindrica(316-1600cmc,328-2800cmc,745-4500cmc.etc). Ca vine gigi de la Ciamurlia si pune pe e36 stock din fabrica 325(6 in linie 2500cmc aproximativ 190cp) motor de M3 sau M5 sau ce vrea muschii lui nu o sa fie in vecii vecilor un m3.Ptr ca la o masina nu exista doar motoru sub capota....ci mai sunt si frane,cardan,cutie de viteze,armaturi la sasiu etc.Asa ca acel Yfr nu este decat un seria 3 cabrio cu motor de 3.8 l PREPARAT de MOTORSPORT. Eu am avut un e46 de 3.5 l modificat de OPUS(germania) 340 cp.Oare ce motor aveam sau cum sa-i spun la masina(m3 sau seria 3 nou cu motor asemanator m3-ului....pielea mea).Vorbitzi daca stiti daca nu nu mai aruncati cu vorbe ca la usa cortului ca deasta este atata scandal pe forumu asta si ne intzelegem ca P*** in C** Calului cand ar trebuii sa fim uniti (ca si asa suntem putzini) si sa facem ceva constructiv...Da asa e RUMāNU nostru..cārcoatas si cobitor...mai bine eram machedon ca macar astaia au un singur defect ...sunt zgarcitzi...dar unitzi...
|
Apropo singura masina seria 3 E36 in care a incaput un motor v8 a fost facut de tunerul german Alpina(si asta din cauza modificarilor majore la care este supusa masina)
|
LOL
316 are de fapt 1800cmc |
mda, chestia cu cilindreea nu se aplica intotdeuna, uneori sunt pastrate indicativele pentru pastrarea ierarhiei (318d este 2.0, de exemplu)
|
asta e acum la noile serii 3 de prin 2000 sau cam asa ceva
dar la cele vechi(e36) se4 respecta 320-2000 cmc 150 cp |
tot e bine ca a iesit bmw m5 si nu altceva. ma intreb cum ar fi sa zic ca am vazut un BMW E220 CDI...
|
Stati ...stati .... stati.... ca... am o mare problema. Adica... eu daca vad pe strada un BMW d-asta mai nou pe care scrie 316... el de fapt e 318? samd..... :roll:
|
nu stim. poate sa fie si A6. depinde ce declara proprietarul
|
e M5 nu e M5.... chestia e ca e \"BEMVEU\"
|
Re:
Quote:
|
mi se pare absurd sa ziceti ca e m5 daca imi pun pe un oltcit un motor de m5 :lol: inseamna ca oltcitul o sa fie bmw m5 nu mai faceti comparatii care nu au rost pune motor de logan pe o berlina si zi`mi in fata ca ai logan ca te scuip.. :)))))
|
Re:
Quote:
|
Re: YFR - BMW \"M5\" :))))))
Quote:
|
YFR = 336i ???
|
Discutia se terminase acum un an... si oricum, nu 336i, mai degraba 338i
|
si daca pun un motor m5 s38 pe un m3 e30, ce iese???
tot un m3 e30 cu motor 3.8 si ~ 350 CP...8) :rolleyes2 |
aveam 2 ani cand sa deschis topicu asta
|
Copii ... linistiti-va ... masina a fost a mea ... eu i-am pus motorul pe ea ... si este un motor de pe un E34 (M5) din 1992 de 315 CP ... sau mai bine zis atat ar trebui sa aiba ... si ca sa ii dam si un nume ... MPower ... seria 3 cabrio ... cred ca asa suna cel mai corect ... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning