![]() |
Battle || BMW Z4 x3
4 Attachment(s)
1. Original;
2. DJ-ul; 3. Gabi; 4. Leul. |
Re: Battle || BMW Z4 x3
...Gabi...
|
am votat gabi ...
|
eeee...pai a fost topicu facut inainte sa termin io masina ? nu prea e corect da acum asta e n-are nmk...
|
Votat Gabi
Kit ca nu am vazut jenti de M6 asa de mici :lol: ..... cred ca a dat gabi o gramada de bani pe ele ...facute la comanda :lol: |
dak mai are rost... gabi
|
Grea alegere :D:D:D:D ... Gabi
|
gabi .....
|
gabi...lucrat curat....;)
|
aa...sry am crezut ca a fost facut inainte sa term io masina topicu...dar acum am vazut defapt ca ceasul de pe topic e cu 2 ore in urma =))
|
se stie.....
|
gabi........
|
mah gabitzule ma ce o fi in mintea unora cand se iau cu tine in dastea.....prea bine ma,prea bine.:-)
|
:drunk: :dance: :joy: Gabi.......
|
bv`o ma numai pe gabi l-ati votat...multumesc lu DJ ca m-a votat si pe mine =))
|
Quote:
PS: tocmai ti-ai luat un avertisment pentru posturi aiurea; nu mai recidiva! |
n-am incotro -l-am votat pe gabi ... restu ... se putea mult mai bine dak pot sa zic asea fara sa jignesc pe nimeni
|
gabitzu power......
|
vot gabi;)
|
vot dj-ul !! ce vedetzi voi asa iesit din comun la masina lu' Gabi?? jantele alea au aceasi luminozitate, no shadow, stopurile au ramas aceleasi..etc.. no offence
|
votam calitatea ;)
|
Quote:
Ce vezi tu asa iesit din comun la masina lu' DJ-ul? :lol: Sau, mai bine zis, de ce nu vezi si greselile lui ? De ce nu vezi ca roata fatza e stramba si are selectii la fel de strambe ? De ce nu vezi ca nici jantele lui nu au umbre (mai ales ca cea din fatza se vrea a fi virata) ? De ce nu vezi ca a facut jumatate de stop clar, dar nu a selectat cum trebuie ? Sau de ce nu vezi ca ceea ce-a facut el arata cat se poate de fals ? Poate toti cei 23 de useri care m-au votat pana acum sunt handicapati si... numai tu esti normal, dar... slabe sanse ! :) PS: cate masini virtuale ai facut tu pana acum ? :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Janta veche sau selectie stramba, tot greseala se numeste, desi mie numai janta veche nu mi se pare.
Ceea ce tre' sa intelegi tu e ca nu-ti criticam lucrarea daca nu eram, la randul meu criticat. Chiar daca - ti-am zis si la comentarii lucrari - imi place cum lucrezi (si cu mai multa grija, poti scoate lucrari misto), eu consider ca am o lucrare superioara alei tale si nu mi se pare normal sa fiu facut de cacat de cineva care, cel mai probabil, nu stie ce e Adobe Photoshop. |
Votat Gabi ! si celelalte lucrari au fost bine realizate!
|
Quote:
N-am zis nik de ceilaltzi 23 de useri kre au votat lucrarea ta..gusturile nu se discuta, ("ce vedetzi voi", doar am intrebat),deci nu pot fi numitzi "handicapatzi" Altcv? |
Sa-ti dea Dumnezeu sa faci in realitate ceea ce facem noi in photoshop, dar intrebarea mea ramane aceeasi: CE AI VAZUT TU LA LUCRAREA LUI DJ-ul?
|
nik f interesant..doar k imi place mai mult kitu ales de el..nush :)
|
Quote:
Da... intr-adevar, foarte interesant ! Spoiler spate Porsche, prag Porsche, jante (de pe care nici macar nu s-a chinuit sa scoata sigla) Porsche :lol: Foaaaarte interesant ! Prost sunt eu ca-mi bag capu' ! :lol: |
ma Gabi..te-am pus pe capu' meu?? lasa-ma frate k e 31 azi..ocupate si u de revelionu' ala..io n-am zis k designu' spoilerului spate sau pragurilor ii apartzine,doar k imi place mai mult. Sigla de pe jante :P..ai dreptate. cum ti-am spus si in primu' post, no offence, n-am nik personal cu tn, ne certam aiurea pt nijte lucrari ale voastre. u ejti pe primu' loc, deci il meritzi..k? :) Hai LA MULTZI ANI, LA MULTZI BANI SI KT MAI MULTE LUCRARI REUSITE !! <:-P
|
Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim ! :wink:
|
vot Gabi ! finisaje mai bune decat ceilalti
|
1 Attachment(s)
bah lasatzi glumele .. si mie imi place de gabi .. de lucrarea lui ... mi se pare mult mai reushita .. eu nu ma uit la detalii .. eu ma uit per total ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning