![]() |
Audi TT - 1000cp
|
:shock: nu se vede poza misu autostop :P
|
:D s-a rezolvat :lol: Zoliat 4tuning
|
sincer ma indoiesc ca trece de 500 ... uitati-va si voi putin la dimensiunile pneurilor si ale discurilor de frana ... 'spekt
|
chiar :lol: ce discuri mari are :lol:
|
are 1000cp :)
are ma 1000cp !
|
Masina mea ! Audi A4
Ma uitati 2 poze cu masina mea ! cand am fost la legal racing ! saptamana asta ma duc sa imi vopsesc flacari pe ea :) !
https://www.4tuning.ro/images/2f2f1.jpg https://www.4tuning.ro/images/2f2f2.jpg |
Zoliat de ce nu mi se vad pozele ?
zoliat de ce nu se vad pozele puse de mine ?
|
se vad acum . le-am mutat la noi pe site. se pare ca e o problema cu site-ul pe care sunt ele
|
nici daca scrie pe ia mare de tot nu are 1000 cp(utoare)
|
mai .. ma repet dar ata ete ... are discurile pe spate cam la fel de mari ca masina mea (tot pe spate) si asta are 150 cp ... deci in absolut nici un fel de caz nu are masina asta asa mult.
|
Re: Audi TT - 1000cp
ca tot veni vorba de bugatti veyron cica se aude ca ar fi unu la noi..in apropiere de carreforu vazut ultima oara...culoare rosu cu negru...
acuma cine stie... |
1000cp!
intradevar...
kitu exterior ii mishto... da nu are 1000 CP o dau de gol diskurile shi gumele dupa cum asu spus shi ceilaltzi... faza e ca pana akum nu am mai auzit de mashini mofificate de Der ABT care ajunga la 1000CP nici macar 500.... :wink: |
Nu prea cred ca are 1000 cp. Pur si simplu este greu de adus o astfel de masina la o asemenea putere. Ar fi marfa daca ai avea lista cu modificari. Desi daca nu ma insel tt are 4 cilindrii in linie iar cu un asemenea motor nu vei ajunge niciodata la 1000 cp. Exista un Golf 2 care are 750 cp cu tot cu NOS. Sunt modele cu 6 cilindrii in linie sau v care n-au cum sa atinga 1000 cp...
|
vrajeala ara numai 286 de cp audi tt-u de mai sus
|
TT trimis are 1000 Cp exista o varianta prototip de Audi TT- bimoto adica are 2 motoare si intradevar se afla pe primele pozitii la categoria cele mai rapide masini.
|
:D
Da Are 2 motoare biturbo si este modificat de cei de la MTM !
|
Are cineva detalii despre performanta unei asemenea masini daka exista...
Pana acuma eu n-am mai auzit de asa ceva si un Body kit nu ma impresioneaza prea tare.... Sa vad si eu ceva Ecshian :D |
audi 1000 cp
decat un audi la 1000 de cp cu 2 motoore
http://www.topcar.ch/tests/bimoto/front.jpg 3.9 s 100 km/h, 9.9 s 200 km/h deokamdata atat o sa ami caut |
3,5 100km/h :D 9,9 la 200 KM/h si 371 vmax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
TT Bimoto
daca te uitz asha la ea nici nu pare asah fioroasa mashina... :lol: :lol:
|
S-ar putea sa traga masina o acceleratie asa de mare. Viteza maxima 371 nu stiu sigur. Desi masina e usoara nu prea are aerodinamica adecvata. S-ar putea sa decoleze. Iar faza cu 1000 cp tot nu cred...
|
TT Bimoto
dupa cum vad yo \"gumele\" alea nu cred ca is instare sa arunce pe shosea 1000 de CP...
|
Cel mai tare model de Audi TT este in campionatul DTM.
|
:D
Da dar masina mai are si o versiune soft care ajunge la vreao 650 de CP sau cam asa ceva !
|
confor supercars.de e pe locul 18 la acceleratie 0-100
http://www.supercars.de/index.html?s...%20km/h&page=1[/url] |
sunt mashini modificate care fac pariu ca ajung mult mai repede la suta decat ea.....
insa locul 8 e voarte interesant :lol: :lol: http://www.supercars.de/singlecar/128/688.html mi-ar placea sa imi plimba familionul cu asha ceva :lol: |
am vazut masina live!!! cand am fost la mtm iti spun eu ca este tare tt bimoto si viteza maxima este de371 km/h se poate si mai mult peste 400 de km/h in moment are masina \"numai \" circa 740
de cp este posibil pana 1000 de cp masina este un prototyp Höchstgeschwindigkeit: über 371 km/h (Je nach Übersetzung) 0-100 ca. 3,5s 0-200 ca. 8,9s 0-300 ca. 19,8s (Weg: 1257 Meter) pret 600.000 va puteti uita pe www.mtm-online.de mai este un audi s1 care ia 100 in 3,1 sec :D :D :D |
1 Attachment(s)
Da marpha TT`u ..dar najpa sa faci accident cu el :wink:
|
presupun ca a intrat sub un tir sau ceva
|
si eu cred la fel..si mai cred ca avea si viteza excesiva :P
|
2 Attachment(s)
Un wide body tt. nu prea vezi des asa ceva. Check out www.supercars.net pt detalii. Este adaugata recent.
|
Da Amytal ..Frumoasa masina intr-adevar !
|
amytal da de bimoto stie careva`?? :lol: am sa caut niste poze sa pun aici :lol: :lol: :lol: cel mai tare tt din lume :lol: :lol: :lol:
|
TT-ul asta sta de 2 ani la ABT in vitrina....in realitate nu arata asa misto...
|
2 Attachment(s)
Hehe vreo doua poze cu Bimoto. Totusi viteza maxima mi se pare cam trasa de par. Chiar si cu peste 700 cp...
|
amytal vmax te asigur eu ca este adevarata :lol: stiu masina am si poze cand stau in ea :lol: au mers 371km/h cu ea :lol: :lol:
|
ce sa mai zici
omu cunoaste adevarata masina!!chiar ai stat in ea?ooaaauuuu |
da am fost la ei adica la mtm sunt foarte prietenosi iti arata tot si te lasa sa faci poze ce sa zic mam simtit foarte bine la ei si am stat aproape o saptamana la ei au si un rs4 cel mai tare rs4 602 cp trebuia sa fac si eu o proba cu masina dar din pacate era defecta :cry: cu bimoto am poze dar sunt facute de mine numai sa le scanez si sa le bag sa le vedeti in saptaman aia am invatat foarte multe de la mtm se pricep foarte bine am avut si eu probleme cu electronica ma costa enorm sa fac masina sunt buni dar si enormi de scumpi cam 70 de euro pe ora dar isi merita bani pe mine ma costa 3000 sami faca masina dar au facuto :lol: :lol: :lol:
|
aaaaaaaaa doar 3000 de euro?
aaaaaaaaaa stay putin daca calcuzez inseamna cam ........... 6 dacii ,ma refer la 6 dacii cum e a mea |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning