![]() |
Un bolid...mai mic
11 Attachment(s)
FIAT PUNTO 1.2 Sport
Mi l-a adus un prieten din germania acum 2 sapt....are spoilerele schimbate cu altele mai joase, cip la motor(nu se mai limiteaza...a prins 200km/h pe autostrada in germania cu toate ca are doar 180km/h in bord), tobe sport silent, eleron, geamuri ionizate pe spate+luneta, a fost lasata garda la sol, jenti RONAL 15" cu cauciucuri 195/45(talon mic)...cass ALPINE cu magazie 6 cd, statie Pioneer 4x80w reali+tun Marathon(n-am mai auzit de asta)...i-am pus alarma ...acuma uitatzi-va si voi si ziceti... |
Re: Un bolid...mai mic
e faina masina, banuiesc k o sa-i faci un pik exterioru:o
|
nu-i mai fac nimic
|
ai dreptate e faina shi asa
|
draguta masina.......da si tu cateva detalii (cmc.cp.an)
|
ti-am vazut aseara masina , e ochioasa :)
|
masina e din 2001, in carte zice ca are 60cp dar cu toba aia si cu cipu' de la motor cred ca are putin mai mult(se limiteaza cu a 2-a la 105km/h--vit. max 200km/h in germania,acul s-a oprit la 180 dar i-a zis cineva cu un audi ca avea 200)...aa..era sa uit motorul de de 1200 benzina
|
cam mic motorul 1.2 dar e binisor.....
|
Frumoasa majina.Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.La urmatoarea intalnire tre sa vii musai cu majina sa ne cunoastem.Bine ai venit printre noi.
|
E cumva HGT?Da niste detalii referitoare la majina si tu.
|
ma gogosile astea sa le vinzi la tara nu la oras :)))))
|
da tu ma rog cu ce te lauzi?:x esti cam rautacios:sad:
|
cezare baitasu are deabia 16 ani da o sa vina si vremea lui :P
|
Quote:
|
ceai cu havarneni ca deacolo is bunicii mei :)) da nu sia luato el...ii a parintilor...si apropo de semicursiera ce marca era :)
|
ms bogdane...si tu mai blackdog...ma cunosti ca sa vb de mine????
|
npc...lasai pe baieti sa vb ...dak atat stiu nai ce sa le ceri ;)
|
am si yo o intrebare raduku moto masina asta o fost a lu un baietas de la fast food din piata mi la deal de 3D? o mai are sau a vanduto?
|
Quote:
Masina nu a avut-o el niciodata..era un prieten cu care mergeam pt. k io nu am inca permis...a fost a mea din prima zi :) |
a ha nu am siut
|
- intreaba-l te rog pe prietenul tau in cat timp a prins 200? scrie cumva si abarth pe masina ta?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning