![]() |
Masina mea: Opel Calibra 2.0 16v x20xev
6 Attachment(s)
Intr-un final am decis sa imi prezint si eu masina,este vorba de o calibra din 94 modificata foarte fin parerea mea,ca dotari:
-geamuri electrice -oglinzi electrice -trapa electrica -ABS -servo -badboy capota(se poate vedea in poze ca a ruginit trebuie vopsita toata capota) -suspensie sport -jante Borbet T 9j cu cauciucuri 215/40 R16 -volan JOM de 28 o sa mai urmeze niste angel eyes,un kit xenon alte jenti si nu sunt inca sigur dar ma bate gandu sa ii pun un c20xe acuma ast si parerile voastre,c-am atat acuma las pozele sa vorbeasca |
Re: Masina mea: Opel Calibra 2.0 16v x20xev
Frumoasă maşina!
Dar acele abţipilde şi acea dungă neagră nu fac parte din peisaj . Când vopseşti capota poţi scăpa şi de dunga aia . În rest.. ţine-o tot mai clean! Un ne întreţinut şi bine pus la punct e mai bun ca un xe , părerea mea ! Baftă ! |
Quote:
|
Frumos îi mai stă cu jantele astea!
Arată foarte bine maşina! |
2 Attachment(s)
Quote:
Calibra a primit un set de angel eyes imi cer scz pt claritatea pozelor sunt facute cu telu... Am uitat sa specific ca masina nu este inmatriculata inca pe mn(numerele sunt ale fostului proprietar) sper ca luna viitoare sa am timp sa o trec pe mn si sa ii fac capota bara si mai are niste puncte de rugina pe usa stanga si prag... |
frumoasa cali...bun venit printre noi :)
|
Quote:
|
ce suspensie ai pe masina si cat coboara ?
|
Quote:
|
Quote:
ps: ultima spira de jos a arcului a sudat-o de lamba, sau cum a pozitionat-o ? ps2: mie mi se pare a fi -60 pe spate pt ca la mine e 40/40 si se vede diferenta dintre guma si aripa ! |
Quote:
-nu ii sudata am observat cand am ridicato pe cric ca s-a deplasat arcu un pic de la locul lui si cand am lasato jos s-a asezat inapoi(dc vrei o sa ii fac niste poze sa vezi cum sta) -sincer pe spate nu stiu sa iti zic dar eu cred ca o fost 40 si a mai executat cv din arcuri eu acuma iti recomand dc chiar vrei sa tai din arcuri sa iti iei niste telescoape rigide sa nu iti frece aripa de cauciuc |
Quote:
ps: te asigur ca pe spate ai mai mult de -40. uita-te in topicul meu ceva mai in spate sa vezi cand aveam gume 215/40/16 sa vezi ce distanta era intre aripa si guma..."dormea matzu" acolo :-s...si la tine e mult mai asezata d'asta zic...ca e mai joasa |
Quote:
|
2 Attachment(s)
O poza cu masina dupa ce am dat jos actibildele de pe lateral...
|
Quote:
|
Quote:
|
Caută pe forum pe la băieţii care dezmembrează calibra că sunt destui.
Îmi place că eşti genul de om căruia îi place maşina "clean" . Strânge bănuţii şi vopseşte-o total . |
Quote:
|
reglabila de calibra? cam greu. vezi ca avea mytzu o suspensie de vanzare. bafta cu ea....
|
2 Attachment(s)
Quote:
niste poze de azi cu masina |
foarte frumoasa,sa ai noroc de ea!ma bucur ca ai dat jos stickerele alea,prea multi si-au batut joc de masinile acestea.
bafta!:) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
niste poze facute azi
|
Foarte frumoasa Calibra ta!
Bafta in continuare!!! |
tu stii parerea mea despre "colibria" ta...insa fa-i ceva la capota aia acolo ca intra rugina in ea...curat-o putin cu un smilgher ceva si dai cu negru mat ceva sa numai fie asa pana cand o revopsesti !
|
Quote:
|
Frumoasa calibra,o zic ca fost posesor de 2 c20xe-uri.verifica lonjeroanele pe spate(unde vin suportii de arcuri) de rugina.Daca esti norocos si nu are,aplica un teroson ceva sa fii sigur.Cand te hotarasti la un kit de XENON,poti apela la mine.Spor la modificari!
|
22 Attachment(s)
nu am mai scris de cv vreme dar intre timp s-a lucrat la calibra am luat un prieten ce lucra tinichigiu la o reprezentanta auto si am inceput intr-o sambata lucru la ea am slefuit cu un disc abraziv special pt rugina care nu cauzeaza daune tablei toata rugina pe unde era,indoituri mai mari etc,s-a chituit si dupa ce s-a uscat am luato la smirgluit in unele locuri s-a dat chiar si 2 -3 maine de chit iar intr-un final aproape de lasarea seri am inceput sa ii dam cu spritzchit peste tot unde am aplicat asta a fost sambata iar a 2 zi duminica(3-4 martie) am smirgluit capota aripile si usa stanga cu prag mai avem pragu dreapta si de matuit toata masina,pana la urma am decis ca o vopsesc toata aceeasi culoare!in poze o sa vedeti ca am dat stopurile jos si le-am dus la lacuit cum le aduc fac niste poze sa vedeti cum au iesit
Am uitat sa zic ca am cumparat de la mytzu pe care majoritatea il stiti arcuri pe fata H&R (care urmeaza a fi montate) deoarece de arcurile astea si-a batut cnv joc unul find mai scurt ca celalalt si datorita acesteia imi freca roata stanga in aripa si a distruso se vede in poze ca s-a reparat era sarita vopseaua,ruginita si indoita. |
vad ca te-ai apucat serios de treaba...bravo :) astept sa vad finalul !!!
|
7 Attachment(s)
niste poze de azi cu stopurile puse si stickerele de pe luneta si parbriz date jos
|
Te-ai gândit să renunţi la ştergătorul de pe lunetă?
Arată ca naiba, având în vedere spatele maşinii! Badboy-ul ar mai mai trebui un pic lucrat, în sensul că prelungirea n-ar trebuie să depăşească linia aripilor! În rest, maşina arată superb! Opel, a făcut ravagii în ani '90 cu modelul Calibra! Păcat că nu a continuat tradiţia! |
Opel, a făcut ravagii în ani '90 cu modelul Calibra! Păcat că nu a continuat tradiţia!
mi se pare o masina perfecta pentru varsta de 20-24 de ani.... |
Quote:
|
Nu renunţa la bad-boy! Arată foarte bine , crede-mă!!
|
Quote:
Nu de badboy era vorba când a/am spus să renunţe, ci de ştergătorul spate! |
Quote:
|
Quote:
ps: cu ce'ai facut stopurile smoked...le'ai vopsit cu spray d'ala special sau sunt foliate ? |
[QUOTE=electric_style;4932311]faci treaba buna acolo :-)...dai bataie ca iasa cum trebuie :twisted:
ps: cu ce'ai facut stopurile smoked...le'ai vopsit cu spray d'ala special sau sunt foliate ?[/QUOTE/] incet incet iasa cum vreau eu chiar azi am vb pt vopsit si la inceputu lunii sper sa va pun poze cu ea vopsita.. referitor la stopuri nu sunt nici foliate si nici nu sunt date cu spray,ele sunt vopsite pe exterior cu lac amestecat cu vopsea neagra(prietenu ce imi face masina mi le-a facut,a facut asa cv cand a lucrat in germania) si vreau sa iti spun ca pe noapte si zi se vad super bine |
[QUOTE=kox2o1o;4932738]
Quote:
|
1 Attachment(s)
la asa cv te-ai gandit?eu cred ca da bn numai ca mie in photoshop mi-a iesit cam mat negrul acela,dar in realitate daca l-ai face lucios cred ca s-ar vedea misto ca o "completare" pt stopuri!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning