Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico... (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/29726-tico.html)

mad_mario 23-12-06 09:42

Tico...

salut citesc acest forum d mult dar nu mi-am facut thread pana acum deoarece m-am gandit k nu o sa va placa masinile...sau kestii de genu asta ... anu asta a venit mosu cu un tico ..si m-am apucat si eu de el dupa posibilitati :D... urmeaza sa pun si poze da nu prea ma descurc...

mad_mario 23-12-06 14:05

Re: tico...

am si eu o mare problema cum scot nuca de la skimbator sa pun alata :D:P

topser 23-12-06 19:45

Maciulia este turnata direct pe tija schimbatorului ,eu am dat-o jos cu flexu!

mad_mario 23-12-06 23:17

mersi frate, raman dator, trageam eu de el pana la anu k tot nu iesea :))))))))))) urmeaza si pozele

mad_mario 04-02-07 22:25

[img=https://img64.imageshack.us/img64/1710/2801071337eo3.th.jpg]
[img=https://img249.imageshack.us/img249/4444/2801071338gl5.th.jpg]
[img=https://img249.imageshack.us/img249/4444/2801071338gl5.th.jpg]
poze facute recent

mad_mario 04-02-07 22:34

[img=https://img64.imageshack.us/img64/6683/2801071340ls6.jpg]
[img=https://img77.imageshack.us/img77/1483/2801071341tg6.jpg]
[img=https://img77.imageshack.us/img77/5760/2701071457mb2.jpg]
[img=https://img520.imageshack.us/img520/3406/2801071342ar6.jpg]
[img=https://img520.imageshack.us/img520/2930/2801071343dj5.jpg]
[img=https://img520.imageshack.us/img520/4083/0401071745ot5.jpg]
sry de calitatea pozelor urmeaza sa o inscriu ...si nu prea stiu ce nr sa ii pun ...dak aveti idei propuneri!

mad_mario 05-02-07 00:13

10 Attachment(s)
in sfarsit poze k tot omul scuze de intarziere.Astept pareri,propuneri sau idei

topser 06-02-07 17:55

da jos imitatiile alea de tabla striata , nu faci decat sa atragi kitch-ul...
in rest ai inceput bine...

DolusD 06-02-07 18:33

frumos , sa-l stapanesti sanatos si fara incidente !

mad_mario 06-02-07 21:25

salut !!! multumesc pt sugestie...dar cred ca le voi mai lasa pana imi fac din tabla klumea. SI asa sper si eu sa o pastrez fara incidente :D

mad_mario 08-02-07 01:02

saptamana asta dl tico a primit bujii noi de tico (k pana acum avea de cielo), tot ce inseamna curele ...tot noi,aveam prbl cu butcul spate dreapta si am rezolvat-o,dar m-am rezolvat si la portofel:D:P.Deci iar mai astept mp3 ala...
dak tot am vazut-o pe levator am observat cum rugina isi facuse aparitia si am constata k trebuie neaparat vopsita :((.Sambata va primi folie si poate un filtru sport, acum depinde si de ce bani dispun ...
ink mai astept opinii pareri si idei :P

SaLLa 08-02-07 14:28

destul de frumos pt inceput
sper sa pui niste jenti dragutza...k strik tot aspectu capacele astea
volanul e super tare ;)

B-83-DAC 09-02-07 23:31

topser iti spun eu ca o sa le tina cat vrea el...dar mult nu le va mai tine ca si eu am avut si s-au facut praf :) asa ca multa viata nu mai au...

mad_mario 10-02-07 23:45

5 Attachment(s)
frate de dat jos repet:le dau jos knd o sa-mi fac din tabla de aluminiu,si astea nu sunt cum le aveai si u 83 dac,exact dealea d proasta klitate am avut pe accent dar mi-am pus originale acum,astea sunt lipite si cusute.
poze cu geamuri fumurii filtru mai am de visat si la multe altele nu mai am finantze ...

mad_mario 18-03-07 16:32

13 Attachment(s)
salut am revenit ...am pus si eu nijte muzik pe micul ticalos...nu e cine stie ce dar pt inceput ...zic eu k merge ....ink mai astept pareri si idei
-pe viitor vreau sa imi cumpar si eu stopuri clare,pelungiri si praguri-dar mai speciale,pedaliere,si poate un alt eleron
-m-ar interesa si pe mine cum se fac angel eyes sau de unde sa cumpar faruri cu angel eyes...prin pm pls

mad_mario 22-03-07 15:57

hmmmm observ k lumea nu prea interesata de masini simple kre nu sunt extra tunate si nu au tot felu de tiganii pe ele
dak aveam shark,renumita sigla m3 si spinare...sareau romanii :ce panarama ce tiganie...hmmm da oricum multumesc celor kre mi-au scris pana acum si au fost sinceri ...zic eu k nu prea imi este locul aici ..........

topser 22-03-07 20:33

stai man calm , nu gandii asa , multi citesc dar nu scriu , ptr ca daca nu le placea masina sigur aveau ceva de zis...;)
spor la treaba in continuare , si daca ai intrebari legate de masina ,sau de piese , etc , te pot ajuta cu cea mai mare placere !

salut

mad_mario 22-03-07 23:06

10x man ...da kiar nu ma asteptam sa nu zik mai nimeni nimik oricum cred k dak ma apuc serios de ea,va ea iesi ceva frumos...sper
Dar asta dupa ce soarele se arata bucuros pe cer:)
SPOR SI TIE LA TREABA IN CONTINUARE!!!

Vialy 27-03-07 03:49

Inca un tico alb .... bafta in ce ti-ai propus ! te salut

mad_mario 27-03-07 18:51

10x...hmmm alb nush kr o sa mai fie depinde de idei...:P:D...10x oricum cum am zis si pe thread-ul tau poate ne vdm la tuning day :D:P sa o vad si eu pe a ta face2face astept pm-ul

Vialy 27-03-07 21:00

Da-mi un buzz pe messenger id : vialy_tico !

mad_mario 07-04-07 14:03

salut am ajuns si eu la 100.000 km si am skimbat uleiul....am pus esso m10w40 ....as avea si eu o intrebare ce diametru are toba...k as vrea s-o skimb si ce filtru cer la magazin(ma refer la filtru sport ) 10x

mad_mario 27-05-07 10:47

8 Attachment(s)
noutati:triple aproape clare..mult mai frumoase dekt stock:P
viitorul apropiat:prelungire fata ,praguri,pleoape si angel eyes
pareri:???

topser 27-05-07 16:42

Lampile de semnalizare le cunoastem,vad ca tu nu ai mai apucat sa iei din prima serie di acelea cu semnalizarea clara si nici de cele Lexus-look !
Oricum ,dau bine si astea si chiar poti sa le faci un tuning ,in sensul ca poti folosi si segmentul din mijloc al lampii trebuie numai sa dai gaura ! Acolo poti monta pozitia (eu zic ca e mai bun o disociere a pozitiei de frana ) sau poti face orice alta combinatie vrei tu ! Eu asa am facut !

mad_mario 29-05-07 23:26

4 Attachment(s)
Din pakte nu am apukt nu stiu dak stii la muncii aici in bucuresti are un bait magazin daewoo eu de-acolo le-am luat am vazut k nici pe site acolo nu's toti asteapta sa vin tiru.In legatura cu gauritu mai bn nu ma bag ,k nu prea ma pricep,si nu vreau sa mai fac vreo boakna cum am facut cu lucasurile:D.
NEW upgrades:neaone kre vor fi puse sub bord si ceasuri :turometru(7culori)si presiune ulei
-sambata va fi gata si prelungirea si pragurile,nu ceva iesit din comun...dar sper sa fie frumos:D
ASTEPT OPINII, SUGESTII,CRITICI SI PARERI BUNE SAU RELE ...PT MINE CONTEAZA!!!

topser 30-05-07 11:57

Pai asa ceva am pus si eu (turometru,pres ulei si voltmetru ) ,vezi la masina mea ! Carcasa imitatie carbon nu prea mi-a placut ,eu am preferat negru simplu ,turometrul l-am montat pe stalp .
In leg cu presiunea de ulei vor fi probleme cu sonda (ai sa vezi tu! ) ,trebuie sa faci o piesa in care sa montezi sonda de aparat si pe cea originala ,adica manocontactul care stinge becul din bord ,despre pozitia si locul de montaj nici nu mai vorbesc !:rolleyes2 Iti doresc succes!!!

mad_mario 30-05-07 18:53

deci nu prea am facut o investitie buna,eu am luat carbon k numai asa avea:D oricum vreau sa o vopsesc alba,si manocontactul ala si toate magariile mie mi le-a dat baietasu ala,si cu prinederea eu am doar 2 si nici nu mai cumpar ....deci p bord
Si eu ma gandeam sa le pun pe stalp da nu merge,am vazut si la u cum e si e kiar marfa ...oricum dak treci prin buc ...poate luam leg sa vad si eu cum ai pus pe stalp turometru......salut

mad_mario 06-06-07 23:01

9 Attachment(s)
........................................

topser 09-06-07 18:23

imi place ce vad , tot asa !

ps. traiasca vialy ;)))

mad_mario 09-06-07 20:37

mda sa traiask da m-am km kinuit la prelungire k sa iasa asa!Multumesc mult parerea mea e k vin bn pe ea asa,sa vad cu spatele ce fac:D:P,e km problematic,iar cu ceasurile ai avut mare dreptate presiunea la ulei deokmdata nu e functionabila ....astept vaknta sa ma ocup de ea, dar asta dupa ce i-au krnetul deoarece sor-mea e satula de tuning :))) ....dar a inceput sa-i plak:D:P.
Pe viitor vreau sa-i skimb folia k s-a km cutat:(
-toba sport (am avut posibilitatea sa o cumpar dar nu m-am pripit pt k nu stiu cam cum sa o montez:m-am gandit sa tai toba pe dedesub sa o skimb cu sport,sa las teava ai curba si la kpat sa sudez terminatia:D:P)acuma nush dak o sa mearga la diametru ...)
-filtru dar am auzit k baga praf la motor
-bara spate
-PLEOAPE
-si sa vopsesc masina alb perlat:D:P
km asta va fi pe viitor
ASTEPT PARERI SI CRITICI ...KRE CU SIGURANTA MA VOR AJUTA:d:p

quick_5hifter 09-06-07 22:41

Sa le luam pe rand:

-toba sport nu o sa poti monta din aia cu tips cu tot, adica finala trebuie sa fie inaintea puntii spate...incearca la Borla, s-ar putea sa gasesti ceva convenabil + montaj;

-filtrele baga praf la motor daca dai 70 lei pe ele (cum am facut si eu, dealtfel), dar daca alegi ceva de marca (cu sau fara intretinere, iar in primul caz....sa le mai si intretii :lol: ) va fi totul ok; conditia esentiala este ca mai intai sa te gandesti la traseul filtrului, care e cam greu de facut...oricum, la Tico, filtrul e frectie la picior de lemn (decat poate un pic de zgomot, daca ai traseu din plastic dur/metal);

-ai grija cu vopseaua perlata, sa-ti notezi exact combinatia (cantitatea de perla etc.), pentru ca daca vei lovi masina sau vei vrea sa-i schimbi pragurile - de exemplu - va fi oricum foarte greu sa nimeresti aceeasi nuanta.

Multa bafta!

mad_mario 10-06-07 01:01

10x,pt lamuriri,deci sa cumpar toba dar fara kpat la diametru celei veki:D:P.
M-am mai gandit sa cumpar modelulu acele kre tipsu are 2cm si iese direct din toba k la motoare...cik si-a montata un baiat pe matiz:D:P
-si la filtru mai km pus pe ganduri in ce consta intretinere si cufrectia ,eu ma gandeam makr un magar amarat sa imi dea....:(
-iar cu vopseaua sper sa iasa ...si am auzit k dak o lovesc sau kestii de genu tre sa ma duc la acelasi baiat kre a vopsit-o...k altel krutza scrie pe ea
10Xpt incurajare si sper sa iasa ceva frumos !!

TM32CIP 13-06-07 00:59

am si unul alb care din pacate sufera si sufera, am avut niste tentative si nu au dat roade, sa zicem in proportie de 40% ..... :sad: momentan e in " operatie " ....... multa bafta, mishto masina pt ca e Tico :D parearea mea : jos cu preshurile alea si cu capacele ... in rest, tata lor 8) cat despre toba, se poate si dupa osie fie transversal (neindicat) fie o varianta de carbon,mai scurta. Sub prag e cea mai buna idee. Cat despre filtru sport, nu mareste consumul decat in sarcina mare,si atunci cu max 0.5l dar trebuie rezolvat cu vacuum'ul ;) pm pt detalii. Cum suna .... check my movies :twisted:

mad_mario 28-10-07 20:51

6 Attachment(s)
salut...mai scriu si eu ceva de tiklosu' meu sa numoara topicu...
MAI NOU E DE VANZARE,deci cine e interesat pm pls
-mi-am mai pus si eu nijte priectoare,pleoape 4 dif sony,colturi pe spate si un tips finutz

suciuciprian 29-10-07 17:21

foarte frumoasa masinutza sa ai grija de ea sa te poti bucura de ea!!!!!!!:Dimi spui te rog de unde ti-ai luat turometrul si ceasu de presiune de ulei si cat tea costat impreuna amandoua.:)

quick_5hifter 29-10-07 17:29

Quote:

Originally Posted by suciuciprian (Post 1174014)
foarte frumoasa masinutza sa ai grija de ea sa te poti bucura de ea!!!!!!!

Tocmai a zis ca o vinde :rolleyes2 jeezus oameni buni, nu cititi si voi???

@mad_mario: imi pare rau ca o vinzi, dar presimt (si sper) ca o sa te razgandesti :D

mad_mario 29-10-07 19:15

@suciuciprian -ceasurile le-am luat din autovit si nu mai stiu kt am dat pe ele stiu k le-am luat dintr-un cec de alocatii kre era tot si puteam sa-l scot:))),si de avut grija de ea o sa am in continuare nu merg pe ideea da vinzi masina ii dai in pzd...cum nici nu i-am dat pana acum,mi-e mila de ea am avut grija k de okii din kp.
@quick-sunt mai mult k sigur k o vand dak gasesc si cineva sa-mi dea banii kre merita,si de razgandit nu ma razgandesc sigur deoarece mi se ofera ceva mai bun,mai sigur,etc
-deci cine e interesat ast un pm sau pe mess tuning_br17mvr

B_62_NOS 08-11-07 00:38

SALUT CARE PA POATE AJUTA SI PE MINE...CAUT IN DISPERARE NESTE JENTI PT TICALOSU'MEU SI NU GASESC NEAM...heeeelp

mad_mario 10-11-07 10:17

3 Attachment(s)
FRATE nu mai face atata offtopic ,pe toate topicurile tu vrei jenti,crezi k eu nu vreau sau altii,da nu urlam k nebunii k vrem jenti.....btw vrei jenti gandeste i-ati ori capace:(,sau vopseste jentile originale:)
-am mai pus si eu nijte poze noi cu masina- 2900 negociabil -nu vrea nimeni:(

B_62_NOS 10-11-07 12:09

da asa e poate ai si u dreptate..........da si u esti singuru nebun kre s-a atacat atat pt k vreau eu jenti

All times are GMT +2. The time now is 19:25.

- Copyright 2026 4Tuning