![]() |
THE LAST RIDE - Film gen F&F
9 Attachment(s)
Niste poze pt a va spori interesul...
|
Beton! Pune-l pe site sa-l download-am! :lol:
|
A aparut sau tre sa apara??? da mai multe detalii....
|
Hmm. Sincer nu am auzit inca de el. Maisnile din cate vad arata bine cel putzin RX7 le e identic din toate privintele cu cel din The Fast And The F. Si GTO-u ala arata bine desigur reclama.
|
Pai eu il am pe calc de ieri, asa ca trebuie sa fie pe alde DC si astea... Cum sa vi-l dau ? :?:
|
fa si tu un cd azi , nu fi.... plzzz ...
|
L-am tras aseara si l-am vazut si eu...cam porcarie...low budget...daca sunt 1-2 curse in 1h jumate...nu prea se merita...in plus, nici filmul nu e grozav...
|
Vreau sa vad! 8)
|
Fuck it! eu nu-l gasesc!!!
|
l-am gasit pe dc da nu imi vine... shiiiiiiiiiiiiit :evil:
|
E marfa filmul, nu are atatea curse pe cat am vrea dar merita, cautati-l. :wink:
|
Cum puteti sa comparati filmul asta cu F&F???
Nu se compara, este de 10 ori mai slab, mai mult se impusca aia pe acolo decat arata faze cu masini. Tot filmul este o MARE reclama la noul Pontiac GTO. Cred ca astia de la Pontiac au platit pt tot filmul. Erau mai multe pontiacuri in filmul ala decat masini pe strada!!! |
Nu a zis mah nimeni ca se compara cu F&F ci ca este gen f&f, ca este cu curse si masini. Evident ca e mai slab, ce draqu... :roll:
|
am vazut filmu'... am doo cuvinte... \"de cacat\" :lol: :lol: :lol:
|
am vazut si eu filmul .. mda merge cat de cat
|
bleah...
|
Kalume filmu cred dupa poze.Cam la fel ca 2f2f
Care mil da si mie va rog |
Re:
Quote:
|
Un film care sa apropiat de F&F a fost Taxi(varianta americana) care a aparut acum vreo luna!!!
|
Mie nici Taxi nu mi-a suras... cu filmele astea 2 (The last ride & Taxi) americanii au cam dat-o in bara.. cel putin asta e parerea mea :roll:
btw: The last ride chiar cred k a fost platit de cei de la Pontiac http://www.pontiac.com/tlr_content/l...?source=tlrola :wink: |
Asta am zis si eu. A fost reclama pe fata. Si in MIB II a fost reclama la greu la Mercedes, dar nici chiar asa!!!
|
Eu nu stiu ce sa zic, mie sincer mi-a placut chiar foarte mult, dar lasa de dorit la capitolul curse, dar per total chiar mi-a placut adica merita sa il iei daca ai ocazia.
Si in legatura cu asa zisa reclama la PONTIAC, daca aici s-a facut reclama la PONTIAC, in 2FAST 2FURIOUS s-a facut reclama la greu la MITSUBISHI, nu? modelele principale au fost totusi Mitsubishi ECLIPSE I.S. si noul (pe vremea aia) Mitsubishi EVO8. Asa ca peste tot se fac chestii de astea... asa ca lasati faza cu reclamele... PAREREA MEA GUSTURILE NU SE DISCUTA |
Eu l-am luat aseara, si trebuie sa recunosc ca am sarit peste toate discutiile dintre personaje.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eu am zis ca mi-a placut dar nu l-am comparat cu 2fast |
In 2f&2f a fost EVO7.
|
chiar daca voi ma contraziceti eu raman la parerea mea EVO8 :oops:
|
|
Era o vorba, \"cand 2 oameni iti spun ca esti beat te duci la culcare\", no offense... :wink: Chestia e ca sunt f asemanatoare si Evo 8 nu aparuse inca atunci...Dar e cam offtopic...
|
Era 100% EVO VII !!
|
Cu cat or fi finantat Pontiac bugetul filmului ca s-a facut reclama la greu la GTO.Pina si masina politzaiului era un Pontiac Sedan....
|
Re:
Quote:
|
Am vazut si eu filmul (the last ride) aseara si nu m-a impresionat cine stie ce.Si acum daca ma uit la F&F mi se face pielea de gaina :lol: :lol:
Ce pot sa zic, mi-a placut pontiacu GTO de la sfarsit kre l-au modificat ei, in rest e cam \"frecare\" filmu..... PAREREA MEA. PEACE :peace: |
dupa primele 20 de min kiar parea interesant
pe urma s-a transformat intr-o mare porcarie :P |
Bine, nici inceputu nu era super tare, era interesant dar pacat k s-a stricat la sfarsit.
PEACE :peace: |
Ma asteptam mai mult de la filmu asta ... prea multa :blahblah: shi putine faze cu mashini
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning