Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Acura (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/2968-acura.html)

xquestion 15-12-04 16:48

Acura

Am o Acura in garaj si as vrea sa o tunez dar nu stiu cum si nu stiu unde si nu am decat 10.000 de euro pentu acest lucru .. credeti ca ar fii de ajuns ?

the_mav 15-12-04 16:52

cam asha suna postul tau:
\"salutare... am si eu un skyline cu pana pe dreapta spate, in rest impecabil... l-am parasit la marginea orasului de vreo 3 ani...
am si eu vreo 2-3-1.000.000 de cocoshei sa o fac... credeti ca imi ajung...\"
tu ce crezi?

ffocus 15-12-04 16:59

\"pentu\" acest lucru ai cam putini bani

Gabi 15-12-04 17:08

Topicul n-are nici o legatura cu sectiunea No Speed Limit. Se muta la Masina mea!

the_mav 15-12-04 17:10

bai gabi, io zic sa-l inchizi din star...
da'o in *********** ma'sii de treaba... tot nebunu' intra, arunca galushca si noi treuie sa ne batem capu' cu el vreo 15-20 de pagini?
parerea mea

ffocus 15-12-04 17:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
bai gabi, io zic sa-l inchizi din star...
da'o in *********** ma'sii de treaba... tot nebunu' intra, arunca galushca si noi treuie sa ne batem capu' cu el vreo 15-20 de pagini?
parerea mea

fuckin'ay :wink:

Gratzian 15-12-04 17:50

nebun nu e ala de scrie, ci voi aia care puneti botul :))

nu il inchid, mai las 1-2 zile....

Hondarul 15-12-04 18:11

Pai de 10.000 de euro nu stiu ce ai putea sa-i faci... Pe Acura mea NSX in valoare de 128.000 $ din SUA luata, nu stiu cat e aici... :cry: )de 10 miare i-am luat un braduletz roz de oglinda, un cric cu fitil si niste prezoane in forma de lindic... Si mi-au mai ramas 38 de euroi cu care am mancat o shaorma si am baut un iaurt de zebra...

Deci... Parerea mea proprie si personala, nu iti ajung daca vrei sa faci masina de fuga. Daca vrei sa miroasa frumos, sa se uite baietzii dupa tine si sa bagi ceva la jgheab, iti ajung banii... Daca nu, nu.

ffocus 15-12-04 19:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Pai de 10.000 de euro nu stiu ce ai putea sa-i faci... Pe Acura mea NSX in valoare de 128.000 $ din SUA luata, nu stiu cat e aici... :cry: )de 10 miare i-am luat un braduletz roz de oglinda, un cric cu fitil si niste prezoane in forma de lindic... Si mi-au mai ramas 38 de euroi cu care am mancat o shaorma si am baut un iaurt de zebra...

Deci... Parerea mea proprie si personala, nu iti ajung daca vrei sa faci masina de fuga. Daca vrei sa miroasa frumos, sa se uite baietzii dupa tine si sa bagi ceva la jgheab, iti ajung banii... Daca nu, nu.

:lol: :lol: :lol: :lol: bah, deci am cazut din scaun...esti tare :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogdan_16v 15-12-04 19:20

Eu de 10 miare nu i-am luat decat niste huse la NSX-ul meu bitrubo...apropos, vezi ca era o haidama de caine in calduri care calarea unul din prezoanele alea... :lol:

Toto - BOD 15-12-04 22:24

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ce penal!!!!!!! Si eu vreau sa-mi pun motor de mobra la elicopter ca sa-i scad consumul...credeti ca merge??? si ma gandeam sa imi pun un eleron, niste spoilere asa pt infrumusetare!!! Il tin in fata blocului parcat pe marginea strazii!

Dimitris 15-12-04 23:00

In garaj la NFS o are... ce rai sunteti... tz tz tz

SpeedeR 15-12-04 23:09

topic bun de trimis la \"tot ce nu poate fi incadrat\" :) sau la divertisment

zetemte 15-12-04 23:11

Parerea mea --> Bullshit!

Toto - BOD 15-12-04 23:28

asta e si parerea noastra!

pimp_lex 16-12-04 06:19

io zic ca-ti ajung banii

e acura din aia 350Z nu? tare masina,ar merge marfa niste jante turcesti din metro si un casetofon Panascanic de 300 vatzi. O sa ai cam 350 cai dupa modificarile astea.

PS: nu uite un volan din lemn cu sigla renault de la Vitan Motorsports, nu adauga cai, dar imbunatatzeste directia

civic_ex 16-12-04 06:38

ce-ai baut mah frate??

the_mav 16-12-04 07:51

bai nene... ce rai suntetzi mah... :evil: :lol: :shock: :wink: ...
hai mai sa'i dam \"neshte\" sfaturi lu' omu' sa bage cocosheii in mashinutza... vere... care este...
deci: poti sa incepi cu un set de renault 12 si o turbina cicloida... nu uita de stutzurile de invervier :lol: :D :wink: ... itzi dau cam 20-43de ponei/cilindru'...
si vorba lu' hondaru: mai bagi cateva iepe, cateva zebre... si uite asha iese menajeria.. scuze, ies caii putere :lol:
pe urma esapament facut pe comanda la colibashi (nea Gica inventivu', a doua pe dreapta cand iesi din pitesti) din tzeava de 3 tzoli jumate de la sondele de petrol...
te ajuta pimp sa-tzi pui sculele de muzica... are o scularie mishto si e shi baiat de gashca...
la acura vezi ca merg jantele alea meseriashe in 2 prezoane patrate de la Pegas.. dau beton si au aerul ala retro cu spitze... :wink:
vorbeshti cu gabi shi itzi gaseste la dezmembrari o mansha de MIG pe post de volan (au aeroportul mai aproape decat noi)... dar potzi la fel de bine sa foloseshti si sugestia lui pimp cu ala de lemn din vitan... acum il gasesti la oferta de sarbatori: 3 la 10 mii :?
restul o sa itzi mai spuna shi baietzii...

Hondarul 16-12-04 09:07

Ai uitat sa spui de tractiunea integrala sport cu 4 inshi putere, mai bine cunoscuta si sub numele de tractiune Flinstoniana, o toba in forma de vibrator cu pedale, dar sa fie de aur, ca nichelate au toti fraierii, niste scaune cu WC inclus, ca la avion, sa-l arunce direct pe parbrizu' lu' ala din spate, o antena cu cutiutze kinder in varf, anvelopele facute din piele de p*la de infractor, schimbatorul sport, normal, ergonomic, in forma propriului penis si, nu in ultimul rand, niste bujii firma Boschorunghaci, care sa dea scanteie pe partea cealalta, spre resoul de pe blocul motor, unde sa mai faci o frigaruie, ceva, acolo... Sa nu uiti iaurtul de capibara... :wink: Bafto delo delo...

the_mav 16-12-04 10:44

bai cata lume rea pe aici... :twisted: :shock: :wink:
uite cum poti sa faci: aduci acura pe care o ai deja (daca nu ai, nici o problema, cumpara alta si adu'o) + cei 10.000 de cocoshei si te ajutam sa faci singur totalul la lista de modificari+imbunatatziri pt mashinutza ta (pretzuri speciale):
- eshapament de mobra din carbon (mobra e din carbon, nu eshapamentul :lol: ) - 653,00 Cocoshei
- volanta (din tungsten+iridiu+uraniu saracit) ushurata (de baietzashi noaptea :shock: ): 1.428,50 Cocoshei
- biele, boltzuri, capete pistoane din fier-beton striat de 18: 685,00 Cocoshei
- diverse pompe (apa, ulei, desheuri menajere, etc :shock: :wink: ): oferta speciala la rushi 170-230,50 Cocoshei/bucata
- instalatzie electrica+comp: 1.780,70 Cocoshei (oferta speciala in Metro la instalatziile de brad - muzicutza inclusa)
Si ca sa nu zica baietzii ca sunt neserios, ii las shi pe ei sa puna pretzurile la sculele de muzica+alte echipamente+optzionale.

Hondarul 16-12-04 11:11

Avem un platan care merge pe fitil, o flasneta care canta numai \"Ceausescu n-a murit\" de Ada Milea, un gramofon ruginit care merge cu energie de la o lampa Tesla pe carbuni (numai huila...) si, nu in ultimul rand, un radio din primul razboi mondial, care prinde si acum discursurile lui Balcescu la menopauza. Aaaaaaaaa... Am uitat: si o bicicleta tunata, de pus pe capota, care sa alimenteze tot sistemul audio HI-FI. Bafta !!!!! Acum ii las pe baietii care fac modificari exterioare sa te ajute.

Bogdan_16v 16-12-04 12:05

Iata ultimele noutati pt masina ta:

Volan sport MOMO Corsair Limited Edition:

http://jself.com/3D/Wheel.jpg

Jante 30\" aliaj carbon natural(ultimu' racnet in materie):

http://www.bbc.co.uk/history/lj/arch...riot_wheel.jpg

Wide body kit made in Vietnam:

http://www.cleanfunny.com/pics/anima...e-ox-truck.jpg

Sistem de alarma multi functional cu tonalitate variabila in functie de pericol cu functii multiple(poate imita vocea proprietarului):

http://www.cytop.net/petshop/foto-papagal8.jpg

Disc ambreiaj sport cu actionare manuala:

http://www.publichistory.org/images/work.jpg

Deocamdata atat, te voi tine la curent cu ultimele noutati...

the_mav 16-12-04 12:09

asha mai bogdane... da' ai uitat pretzurile in cocoshei...
ps: a mai aparut un GREUCEAN ca asta pe la Ilegale....(aka Jaguarul)

Hondarul 16-12-04 12:12

hai ca sunteti adevarati... :lol: :lol: :lol: O sa ne scufunde Greucenii astia... :wink: Mor de ras... :lol:

Bogdan_16v 16-12-04 12:26

Am uitat sa adaug si ultimul model de volanta usurata cu regularizor(elimina pierderile in transmisie acoperindu-le el insusi):

http://homepage.uibk.ac.at/homepage/...es/hamster.jpg

Preturile produselor ar fi cam asa:

Volanul: un picior de lemn tip Captain Cook la schimb
Jantele: 2 saci de cartofi si 3 de taratze
Wide body kit: 3 pumni de orez
Sistem alarma: 2 pungulete de seminte Trill sau Kiki-Riki, dupa preferinta alarmantului
Disc ambreiaj: 200kg de fier vechi constand in capace de canal shmanglite
Volanta: 2 kg de rumegush si 3 morcovi

Preturile nu includ TVA.

Hondarul 16-12-04 12:28

mor draqu de ras frate... vezi ca mai e un sconcs care se crede zmeu calare pe Dacie... :lol: Jaguarul... :roll: :roll: S-a stricat rau de tot forumul asta, numai ageamii intra pe el de la un timp... E bine, ca o sa facem rivalitate site-ului www.haz.ro

the_mav 16-12-04 12:30

pai \"ce cashcheta mea\"... daca vine nea' mitica dupa strada si da un log on fara sa-l intrebe nimeni de sanatate...
macar daca ar fi fortzati sa voteze 4tuning in top 100... cred ca am depasit demult haz.ro... :lol:
din ce in ce mai multzi zmei si greuceni si eroi.....
ma duc sa dau la cal jaratec... si sa omor cotoroantza :D :shock:

killme 16-12-04 20:26

ai tu acura?
si kadettu lu mama noaptea,la lumina lunii se tranforma in SLR si mere de rupe

X-Ray-Eyes 16-12-04 22:05

Mda ...
I-a uite ce am gasit eu pe net :

Nume: Fane 3 Pistoane
Telefon: Fix sau Mobil ?
Fax: E Samsamisugi !
E-mail [email protected]
Localizare: Gura La Buci
Anunt:
Vand Masina Albalux 3 cu storcator , Sau schimb cu hartie igienica folosita pe o singura parte , sau cu scobitoare folosita la un singur capat. Inchiriez masina de tuns closhka pe burta sa suga puii , brici de barbierit broastele pe spate , sampon contra matretii la oua de gaina , musculite de otet , Medicamentele : Gropatin , Pamantin , Lopatin , Lumanaril , si zeama de clopot.

Nume: Fane 3 Pistoane
Telefon: Coiosu Din Rozu Dos
Fax: Fax din Vax
E-mail [email protected]
Localizare: I-a DInBuci
Anunt:
Reparam ace , brice si carice , lame si chiloti de dame. Reparam drujbe cu 5 operatiuni : Taie lemne , scoate cuie , F#te'n c#r si trage m#ie . Cu aceasta uratura , sa imi tragi colacu de pe p#la , sa te c@c pe nas , sa te f#t in gat prin anus sa-ti miroasa gura a c#r !

Cam asha ceva este si postu lu tipul cu Acura lui ... poate L-A CUR A !

Gratzian 17-12-04 06:47

nu e de loc frumos ce faceti... daca continuati asa, devine inutila existenta clubului noi2.ro
eu considerca le faceti concurenta neloiala, si ii convoc sa ia pozitie sau sa va cedeze \"functiile inalte\"

the_mav 23-12-04 09:05

1 Attachment(s)
shi au omis baietzii sa spuna ca pe langa blocul alezat de renault 12, pentru o super creshtere de putere, se recomanda montarea unei velaturi performante :lol: :P :shock:
cam ca asta din poza :wink: :lol: :shock: :P

the_mav 23-12-04 09:09

1 Attachment(s)
nu stiu de ce nu a sugerat nimeni si sitemul de navigatzie... :roll: :? :?:

the_mav 23-12-04 09:11

2 Attachment(s)
si componentele separate ale sistemului :shock: ... vandute separat :lol: :shock:
:lol: :lol:

Toto - BOD 23-12-04 12:43

1 Attachment(s)
Sa nu uitam de computerul de bord...

the_mav 12-01-05 12:43

ce o face omu' nostru cu acura... poate deja a rezolvat'o...
alooooooooooo............ dooomnuuuuu'..............mai aveti de vanzare mashina??? :?: :?: :?:

Hondarul 24-05-05 19:12

Uitasem de acest topic minunat... :lol:

the_mav 25-05-05 07:47

daaaaa...... unul dintre cele mai bune topicuri... :lol: :lol: :P :wink:
mi-a shoptit mie o pasarica, ca nenea cu acura este un oltean de prin craiova... rog pasarica sa contacteze pe fina mea din acelasi oras :P :P :wink: :lol: :shock: :wink: :P dupa ce obtine un raspuns de la nenea cu acura daca o mai vinde sau nu...

daka n'o mai vinde, macar o inkiriaza in weekend'uri?
:wink: :shock: :P

PYT 25-05-05 11:25

hauzi baiatu, pupa-ti-ash buca de villeneuve, daca mai esti interesat cum sa ti-o tunNaresti te asteptam la noi aici-sha in vitan.. 'katzi-ash

GolfuletzS 25-05-05 11:44

ce avetzi mey cu baiatul ..poate are O ACURA poatea are si un ferrari :D mai shtitzi ....eh glumesc si eu putin ca vad ca toata lumea se distreaza

:peace:

ffocus 25-05-05 11:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NikeFF\"
hauzi baiatu, pupa-ti-ash buca de villeneuve, daca mai esti interesat cum sa ti-o tunNaresti te asteptam la noi aici-sha in vitan.. 'katzi-ash

tare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bah bah bah...dah dah dah...oricum campionatul nu il luati...bey ultrashilor

All times are GMT +2. The time now is 21:22.

- Copyright 2026 4Tuning