![]() |
audi a4 a lui lucyanu
7 Attachment(s)
asta e audi A4 1996 motor 1,9 tdi 110cai jante 16 , suspensii sport bodge automatik, muzica 6 boxe pioner si un tun de bass de 800w noname ,
|
Re: audi a4 a lui lucyanu
cine ma poate ajuta cu un kit de bara fata+spate de s4 ms.
|
frumos audi;imi plac stopurile
|
Vad ca mergi pe stilul de s4 si masina arata ok,dar iti dau niste sfaturi:
-scapa abtibilduri(musai) -scapa coada aia de peste de pe cupola(musai) -pune oglinda mare pe dreapta si da-le o vopsea gri mat -un volan de s-line |
ms pt sfat. si o sa incep sa le dau jos.. pai ajutama sa gasesc volan s4 si tot kitul de bare .. ms
|
arata foarte bine, se vede ca e ingrijita. dupa cum a mai spus si cineva de aici, scapa de abtibilde. elemente de s4 gasesti pe ebay.de ;)
|
Quote:
|
intri pe clubaudi.ro si te inscrii ca pe orice alt forum. te asteptam acolo, poate faci o prezentare la masina si acolo.
|
6 Attachment(s)
noi poze ...
|
4 Attachment(s)
am revenit cu catewa poze si putine modificari:-2buc capete bare
-proiectoare cu xenon 55w 6000k - senzori parcarre -cupra lip |
Imi place foarte mult cum arata in exterior masina ta, insa in interior, mai este de lucrat. Eu unul asa as proceda: cotiera originala (nu e scumpa, undeva la 150 ron), volan S-line modelul '95-'97 (se potriveste fara alte modificari, modelul '98-'00 necesita prea multe schimbari), presuri originale, alte fete de usi si scaune sport:D Dar cum e masina ta, tu stii cel mai bine cum vrei sa arate.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa masina ...de apreciat
ps: schimba stopurile pune altele oem |
Quote:
urmeaza cerculete ed alea nikelate in bord eleron luneta .. si cam atat deocamdata |
Quote:
|
frumoasa masina!arata ff bn pt varsta ei!e vopseaua originala sau e revopsita?
kitz cam are putina dreptate..ar merge o folie rosu deschis pe stopuri si parerea mea ca ar merge sai faci si grila shadow line(cu tot cu inele). |
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am nici o poza dar se poate face in photoshop!revin mai tarzu cu rezultatul!;)
|
1 Attachment(s)
cam asa cv ar arata cu folie pe stopuri.acum depinde si cat de intensa este culoarea foliei,dar ca idee asa!:D
|
[QUOTE=marius3030;5165667]cam asa cv ar arata cu folie pe stopuri.acum depinde si cat de intensa este culoarea foliei,dar ca idee asa!:D[/QUOTE
superrrr o sa mio fac si eu asa acuma... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning