![]() |
Cumpar Logan Cup...
CUMPAR:
1. Dacia Logan Cup, 1/43; 2. Dacia Duster, 1/64; 3. Dacia Sandero, 1/64; 4. Renault 12 Gordini, 1/64, 1/43. Preturi acceptabile! Astept oferte... Multumesc! |
Re: Cumpar Logan Cup...
2 Attachment(s)
30 ron ambele + 5 ron taxa postala (plata in avans)
|
Quote:
|
si ramburs, nicio problema ... dar atunci taxa va fi 10 ron, si pt 2 "mititele" asa ieftine nu stiu daca e convenabil ... PM
|
Quote:
|
Ok, ramane plata in avans, vad ca nu iti pot trimite PM, nu inteleg dc ... lasa-mi adresa te rog, ms
|
Nu am primit niciun apel de la tine ... cum ramane sa le trimit (avans/ramburs) ?
|
Quote:
Multumesc! Cumpar! 1. Dacia Logan Cup, 1/43; 2. Renault(Dacia 1300) 12 Gordini, 1/64; 3. Renault(Dacia 1100) 8 Gordini, 1/64. |
nu pot rasp la PM, sorry ... nu am apucat sa il mai pun atunci si am plecat din Bz, acum in week revin si il pun luni, mii de scz
|
4 Attachment(s)
Cumpar!
1. Dacia Logan Cup, 1/43; 2. Renault(Dacia 1300) 12 Gordini, 1/64; 3. Renault(Dacia 1100) 8 Gordini, 1/64. *Si orice alte modele interesante 1/64!!! |
10 Attachment(s)
Pe langa cele de mai sus... as fi interesat si de BRELOCURI Auto...
|
pe un breloc de tir cat oferi?
de ce ai inchis serviciul de tau pm,sa nu te deranjeje cineva? |
1 Attachment(s)
poza reala
|
Multumesc pt poze! E OK!
Fa te rog nu pret?! |
3 Attachment(s)
Te intereseaza si asa ceva??
20 cu transport |
Quote:
Astept oferte!!! |
CUMPAR:
1. Dacia Logan Cup, 1/43, 1/64 2. Renault(Dacia 1300) 12 Gordini, 1/64; 3. Si orice alte modele interesante 1/64!!! Preturi acceptabile! Astept oferte... Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning