![]() |
Anunturi
Aici va rog sa faceti anunturi.Am facut acest topic pentru ca s-ar putea sa fie nevoie de el.Daca intr-un timp anume vad ca acest topic nu are rost il voi sterge.Bagati baieti
|
Re: Anunturi
Vand 2 scaune porsche 924...stare...mah...impecabile....piele negra pe margini...pe mijloc...visinie...600 ron...reglaje&shit...
|
Cine doreste...si este din CSR...autocolant cu 4 tuning...sa scrie aici...
|
cucu......eu vreau:D
|
si ie o sa imi trebuiasca ca imi schimb toate geamurile si o sa am nevoie de inca unul. si ai tre cu 4tuning vreo 10 stikere.tre neaparat
|
Quote:
mersi |
vand roba, janta tabla cu cauciuc 120/30/r10, roaba este in stare impecabila este foarte usor de manevrat. culoare verde.
|
Lajule,tre sa fi neaparat din CSR?
|
1 Attachment(s)
vand stopuri irmscher pt opel astra G
|
nu vrea nimeni cielo?":-P
|
vand amplif si sub kenwood... lezne ;)
|
Quote:
zi ceva de el, rau :P (fii sincer) |
Vand Opel Ascona
|
Quote:
oricum s-a vandut! |
Quote:
|
vand cauciucuri 175/60/r13
|
Quote:
eu eram copil...si savuram treaba asta;) nu existau legale in pewrioada aia;) motoru e f ok! capota nu era ok pt ca nu iesise bine vopseaua! sasiu e drept directia super buna! rugina nu are dedesupt...care e problema? |
incetati.
bex-u a intrebat daca are vreun bai |
Quote:
|
Quote:
iar despre partea cu "afirmatiile" era doar o chestie de care am auzit ca fapt divers si care nu m-a interesat in mod direct.. nu vad ce v-a deranjat in halu asta daca tot e asa cum zici ca e.. oricum sa te folosesti sanatos de banutzii luati pe ea. bafta;) |
anunt . in 8-9 decembrie la targu mures este tuning show.maine voi face un topic nou.mai imi trebuie cateva date sigure.
|
te rog sa ma pui in legatura cu principalii organizatori, ai show-lui.. din mures.. un nr de tel.. sau ceva.. de genu.. BAFTA
|
ma fratilor astia is dobitoci de la noi...... jur ca nimeni din oras nu a auzit de asa ceva
|
:)) intreaba mai mult.poate afli :D maine voi posta ceva info despre locatie.
|
daca are cineva nevoie Interfata ELM327 USB DIAGNOZA AUTO PENTRU TOATE MASINILE, se conecteaza doar la motor si senzorii motorului,
reseteaza becul de pe bord engine check, vede parametrii IN TIMP REAL ai masinii, poate face diagnoza completa prin ECU poate face teste de REACTIE PE PISTA plus poate da grafice cu PUTEREA MOTORULUI si multe altele l-am cuparat dar la mine nu merge numai la masini de dupa 98 |
si cat costa?
|
Quote:
eu am dat 235roni cu transport dar e negociabil chiar daca ies in pierdere |
daca e cineva interesat de asa ceva:D de vanzare
https://forum.4tuning.ro/467-navigatii-gps-detectoare-carkit/96330-vand-pda-mio-p350.html https://forum.4tuning.ro/467-navigatii-gps-detectoare-carkit/96329-vand-navigator-gps.html https://forum.4tuning.ro/467-navigatii-gps-detectoare-carkit/96328-vand-smarthphone-x500-gps.html |
lista membrilor TEAM CSR s-a micsorat !!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Fa o lista :P
|
voi la cat plecati sambata spre mures?
|
dimineata sambata devreme . hai la chat daca vrei sa povestim
|
Sarbatori fericite si la multi ani !
|
Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!
|
1 Attachment(s)
Craciun Fericit! 4wheels!
|
In murmurul tainic al colindelor de CRACIUN sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. ;)
Sarbatori fericite si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi !:D cu stima, Street Zone Club ( www.streetzone.ro/forum/ ) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning