Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   CARE CLUB VA ORGANIZA CURSE AUTO? (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/2957-club-organiza-curse-auto.html)

Gratzian 15-12-04 01:32

CARE CLUB VA ORGANIZA CURSE AUTO?

Va invit sa va dati cu parerea care din cluburile definite mai mult sau mai putin pana in acest moment credeti ca sunt potrivite, apte, sa organizeze curse in viitorul imediat. Puteti vota, si cine doreste are si posibilitatea sa isi explice votul.
Hai sa vedem cine credeti cel mai probabil ca va organiza cursele? Si de ce?
Mai mult, aici pot posta si cluburile care doresc in principiu asta, ca sa isi argumenteze pozitia si sa castige voturi.
Personal voi avea grija de acest topic. Fara offtopic, fara atacuri
aici sa nu cumva sa gresiti, caci n-o sa fie deloc in regula !

P.S. cluburile sunt listate in ordinea relativa a declararii lor.

[T3m]b3|| 15-12-04 09:03

Cam cred yo ka fiecare membru jia votat clubu in care e ! :?

zetemte 15-12-04 09:14

Nu sunt atat de sigur ...

Poate sunt cluburi care nu vor organiza nimic :roll:

Anami 15-12-04 09:15

Sa fiu sincera.. Ice Racing nici macar nu s-a gandit la asta!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ema 15-12-04 09:16

Nici in visele voastra cele mai frumoase Ice Racing nu va organiza curse. Nu avem puterea asta si nici idei de acest gen. As vrea sa stiu totusi cine a votat pt noi.

Anami 15-12-04 09:19

sorry de offtopic... Ema.. Fanii au votat pt noi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:peace:

zetemte 15-12-04 09:20

Parerea mea este, ca inainte dati un vot, ganditi putin. Nu votati, pentru ca sunteti membru clubul X sau Y si votati pentru clubul vostru.

Votati care e parerea vostra si cine cel mai probabil va organiza curse sau pe cine ati vrea sa vedeti ca organizator ...

Atunci vom vedea rezumat real!

200SX 15-12-04 09:21

Din cauza ca a trebuit ales doar un club, ma ales NSL pentru ca pana acuma ei si Legal Racing au organizat impreuna cele mai multe curse.

Din lista mi se pare ca lipseste 4tuningul, chiar daca nu e club, cred ca ar trebuii sa fie si el mentionat acolo.

Dupa discutia de duminica (intalnirea NSL) rezultase ca ar fi de preferat sa se implice toate cluburile in organizare, iar 4tuning isi oferise ajutorul in caz ca acest lucru se va intampla.

PS: parerea mea este ca in situatia de fata este cam aiurea acest poll

Anami 15-12-04 09:21

Singurele curse la care as participa ar fi cele organizate de NSL ... tocmai de aceea am si votat cu ei!

Diutza_1510 15-12-04 09:23

dap.. ft dragutz din partea lor... :wink:

Ema 15-12-04 09:24

Experienta isi spune cuvantul de fiecare data. Si eu tot NSL am votat.

B|shOp-VR6 15-12-04 09:29

Dupa retragerea LR doar doua cluburi cred ca au sansele si puterea de a mai organiza ceva. Acele doua cluburi sunt NSL si MR. NSL-ul (impreuna cu LR) care au la activ o multime de evenimente organizate existand de foarte mult timp in acest domeniu si MR care au aratat ca si ei ar avea \"puterea\" de a organiza ceva.

Totusi nu trebuie sa neglijam si celelalte cluburi... odata cu legalizarea lor s-ar putea si ar fi frumos sa existe colaborari intre cluburi pentru organizarea acestor evenimente.

Ema 15-12-04 09:31

...

CT-03-ART 15-12-04 09:39

votul meu merge catre NSL pt ca noi nu ne-am constituit legal deci nu putem face curse...(X-Team)doar ileg...ale...

luca 15-12-04 10:53

Am votat cu NSL deoarece cred ca ei vor organiza in viitorul cel mai apropiat, vor mai fi cluburi care vor organiza curse la anu dar si ele presupun ca vor cere ajutorul celor din NSL pt. ca au experienta in asa ceva.
Oricum d c punem raul inainte? poate se rasgandesc cei din LR, sper. :roll:

x-28-TRA 15-12-04 10:53

x-team nu poate organiza curse dar NSL-CONSTANTA poate organiza curse . votu'l meu sa dus catre nsl si cred asa ar fi cel mai corect .prin acest vot poate ii putem determina sa se ocupe din nou de curse

Morro 15-12-04 12:14

nu vreau sa ma hazardez in afirmatii dar am votat 13 ... s-ar putea ca clubul al carui copresedinte sunt sa rezerve surpriza sezonului 8)

synkro 15-12-04 12:18

De asemenea am ales varianta numarul 13 :\"Altcineva, neimplicat pana acum in asta\" ,desigur referindu-ma la clubul pe care il port de cuvant,\"N2Oi R.C.\"

(nici nu am zis bine si deja ne-au votat 3 oameni)

luca 15-12-04 14:12

Sti ca se spune cand sti sigur ceva, ca asa cred ca toate cluburile pot organiza (teoretic) in afara de ice care au anuntat ca nu organizeaza.
Vom trai si vom vedea, deocamdata decat NSL poate organiza pt. ca este legal, iar mai tarziu cand vom deveni mai multi legali va fi care gaseste mai repede sponsor.

Carmen 15-12-04 15:16

Apt pentru organizare : NSL, clar. Au experienta necesara. In calitate de co-organizator, orice club poate face o cursa. Eu astept evolutia Extreme...

ffocus 15-12-04 15:39

macar de ar da nastere la ambitii pollu' asta :roll:

slkamg 15-12-04 16:59

.

Gratzian:

Am fost foarte ferm in privinta off-topic aici
suspendare 24 ore pt off-topic agravat de grosolanie....

tekno 15-12-04 17:10

ice racing :lol: :weee: :twisted: :roll:

Bogdan_16v 15-12-04 18:10

Nr 13 am votat...Altii neimplicati pana acum nu suna prea corect, insa ideea ar fi urmatoarea: un club 4tuning specializat numai pt organizarea curselor in care sa intre \"crema\" din fiecare club care doreste sa organizeze...intr-un fel, 4tuning sa actioneze ca un fel de federatie sau consiliu superm, ceva de genul asta, in care sa se adune sa activeze cei mai priceputi si mai entuziasti din fiecare club...nu ar strica un presedinte neutru, care nu este in nici un club...
Ma rog, toate astea in cazul in care LR chiar nu mai organizeaza nimic...
O parere personala...

tekno 15-12-04 18:27

de ce nu poate organiza NSL in continuare fara LR, daca s-a mai explicat pe undeva, scuzea da' nu am citit...

polifem 15-12-04 19:29

Fara nici o suparare ... nu are rost acest POLL ... dupa parerea mea ...

este CLAR ... cine are puterea shi \"know how'ul\" ... sa organizeze asemenea curse ... Legal Racing + No Speed Limit ... nu au nici un sens alte comentarii!!!

NSL_Doru 15-12-04 19:32

Sunt de acord cu polifem pentru ca eu cred ca nu era momentul unui astfel de pool si topic!Cred ca se forteaza nota putin pentru a afla sau a determina mai repede organizarea unor curse de catre un anumit club!

Adrian 15-12-04 20:26

nu imi mai pasa

asta e !! cind ati avut aceste curse nu ati stiut sa va bucurati de ele, ati preferat sa injurati organizatorii, sa jigniti, sa credeti ca zi se cuvine nu stiu ce, sa socotiti cam citi bani cistiga LR etc., in loc sa incurajati, sa sustineti macar cu o vorba buna !! acum vi se cere un lucru foarte simplu: un CALENDAR COMPETITIONAL pentru 2005 si surpriza ..... o dati de gard: incercam ... o sa vedem.... bla bla .asta e o parte din voi ! ceilalti :'' LR asteapta rugaminti de la noi pentru a putea reveni cu o noua decizie in vederea organizarii de noi concursuri \" !!!! dragilor sunteti patetici!! va urez succes in organizarea de noi concursuri de birfe si blamari singurul concurs pe care il puteti organiza, cu desfasurare zilnica (deci ati rezolvat-o cu calendarul). apropos de vot, am votat 'Altcineva, neimplicat pana acum in asta' si il(i) sfatuiesc sa fie selectivi in vederea participantilor, grup in care multi dintre voi nu au ce cauta ! cu maxim respect !!!

ZooM-ZooM 15-12-04 20:33

Ca de obicei,romanul nu e deschis catre lucruri noi....Chiar daca LR si NSL au organizat pana acum,parerea mea e ca si MR s-au descurcat F.bine la Prisma....
Nu inteleg mentalitatea de genu: ce e nou e mult mai rau fata de ce a fost pana acum.Cum altfel sa progreseze Romania in conditiile date?din toate punctele de vedere....
De ce sa nu vedem in continuare ce poate si alt club,poate o sa fie mult mai bine decat ce au organizat altii (sa nu ma inteleaga nimeni gresit,respekt pt cei ce au organizat pana acum),sau poate o sa fie mai rau,dar pana acum MR mi-au placut,sincer sa fiu.
Parerea mea sper sa conteze cat de putin,si daca nu...eu o sustin.
Bafta in continuare,oricine ar organiza.

pav[] 15-12-04 20:43

singurul raspuns al unuia de la LR care mi-a placut a venit din partea lu' adrian.. si, zoom-zoom, ai dreptate.. eu ma gandeam ca mai multe cluburi pot organiza.. ceea ce face mai interesanta competitia.. fiecare vine cu ceva nou.. idei sunt o gramada, bani nu sunt.. totusi daca este un club respectabil, se pot strange cate 4-500 000 de la fiecare membru pentru o organizare relativ buna.. prima organizare cum o fi ea.. sa dea bine in randul sponsorilor.. apoi cred ca nu ar mai fi asa greu. in fine, voi stiti mai bine.

p.s. am votat insomnia racing.. cred ca ar avea ceva de spus.. imi place organizarea clubului (asta am inteles doar din \"stirile\" de pe site)

Gratzian 15-12-04 21:44

pt ca posteaza foarte rar, si nu am avut probleme de la adrian, nu sterg postul lui, doar l-am avertizat....
stiu ca nu intra in polemici, asa ca fac o exceptie pt el CA PERSOANA !

asta nu inseamna gabi, sau ceilalti, ca trebuie sa va indepartati de la subiect
am spus: fara offtopic...

polifem 15-12-04 21:57

Re: nu imi mai pasa

Quote:

Originally Posted by \"Adrian\"
asta e

ouch! ... pacat dar e cam adevarat!!!

Gratzian:
Hmm desconsiderare... am spus fara offtopic, fara parerile despre ce au scris ceilalti...vrei bann?
Avertisment, polifem !!!

Gabi 15-12-04 21:57

Am votat NSL. Pe de-o parte e evident de ce, dar motivul n-a fost 100 % apartenenta mea la club. Am votat NSL pentru ca merita ! Indiferent ce zic altii, ca nu ies cursele bine, ca nu vad nimic, ca nu le convine sa dea un ban pentru bilet, ca banii se duc nu stiu unde, ca, ca, ca, acesti raspandaci tot vin la curse, chiar la fiecare cursa.

NSL a organizat pana acum destule curse, asa \"proaste\", cum au fost ele, iar NSL va continua sa organizeze, chiar daca va organiza doar in partea asta, de sud, a tarii :wink:

Craciun fericit si un an nou plin de impliniri, pe toate planurile !

Magda_ice 15-12-04 23:42

:D parerea mea ca,cine sa ocupat pana acum sa se ocupe si de acum inainte dar pentru asta au si nevoie de ajutor,ei au nevoie de ajutoru nostru a celor care vor ca aceste curse sa nu fie oprite dar nu doar cu vorba cat si cu fapta,deci sincer aici fiecare isi spune parerea si pun mii de intrebari,nas vrea sa supar sau sa deranjez pe cineva dar eu imi doresc din tot sufletu ca,cursele sa continuie sa nu fie oprite :D

Hondarul 16-12-04 09:50

Daca ati fi bagat si optiunea \"Mai multe cluburi asociate\" pe asta o votam...

Unii au banii (ce sa ne mai cacam pe noi e cel mai important), altii relatiile si altii ideile. Nu cred ca cineva singur va putea face curse dupa LR. Trebuie sa ne unim daca vrem sa facem ceva.

Bubu_021 16-12-04 13:30

care club va organiza curse auto ?

parerea mea este ca NSL, MR si Extreme. acestea sunt cluburile care si-au manifestat intentia de a organiza in 2005 si au si suport in plan real al declaratiilor facute(oameni cu experienta, relatii, bani etc.).
avand un singur vot, l-am dat clubului Midnight Racers, dar le-as fi votat pe toate 3.

Stella 16-12-04 14:36

Cei care se respecta in general aleg doar lucruri originale ! Care este originalul dintre aceste cluburi ? Eu voi merge doar la cursele organizate de NSL sau (NSL&LR) pentru ca prefer profesionalismul !!!

Zed 16-12-04 14:40

atata timp cat se orgazizeaza shi se organizeaza bine shi frumos nu ma intereseaza cine le organizeaza

B|shOp-VR6 16-12-04 16:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Stella\"
Cei care se respecta in general aleg doar lucruri originale ! Care este originalul dintre aceste cluburi ? Eu voi merge doar la cursele organizate de NSL sau (NSL&LR) pentru ca prefer profesionalismul !!!

Si daca prin absurd presupunem ca cele doua cluburi nu mai organizeaza... veti iesi din lumea curselor? :lol: :lol:

B|shOp-VR6 16-12-04 16:41

Aaaaa... :roll: si inca ceva.. ca sa poti spune ca unii sunt mai buni decat ceilalti sau ca unii fac o treaba mai profesional decat ceilalti ar trebui sa ai un termen de comparatie... momentan nu ai avut cu ce sa compari...

Gratzian: Avertisment...
Cand votati, aveti dreptul la un comentariu... atat...
nu e loc de polemici, aplauze, etc...

All times are GMT +2. The time now is 04:31.

- Copyright 2026 4Tuning