![]() |
bz03tzi
O dacie din anul 1981 cu mici modificari.
|
Re: bz03tzi
Quote:
|
inca nu am gasit pe unde sa baga poze :D
|
Hai cu pozele. Cand dai sa scrii pun post, uite-te mai jos, si ai sa vezi un loc unde scrie "Manage Attachments", faci click acolo si adaugi poze, apoi dai Upload iar apoi dai Submit Replay. Asteptam pozele.
|
1 Attachment(s)
poze ...
|
8 Attachment(s)
poze..:D
|
Frumoasa baba, sa ai grija de ea, priza de aer de pe capota e functionala?
|
da este functionala :D
|
La motor ai ceva modificari. E interesant modul tau de a aborda un astfel de stil, dar cred ca barele alea dadeau mai bine daac nu le taiai si daca pe lasai cromate, muuult mai bine. Succes cu masina si Sarbatori Fericite!
|
Arata bine babuta ta...ca, ideie ar fi sa o lasi fara bari .Bafta la modificari si Sarbatori Fericite
|
vopseste partea din spatele grilei cu negru
|
am lasat-o si fara bari dar mi sa luat certificatul si sau mai luat de mine k de ce nu pun tanpoanele la bara ,sarbatori fericite !
|
misto masina :-)
as incerca totusi niste bare cromate si niste semanale albe pe fata cand ti-a luat talonu nu au zis nimic si de manerele de la usi? :lol: jantele vin f bine pe caroseria clean:!: ce gume ai? buza de pe ce masina e? spor in continuare |
Quote:
|
buza este de golf 3, gume pe fata 165 si pe spate 155 ,aveam bara pe spate data jos si chituita acum un an mi sa luat certificatul,in vara asta am lucrat la ea (am schimbat masca fata si spate ,pod pedalier fata si spate )
|
frumoasa dacie ai :D seamana cu a mea leit doar ca eu nu am bari cum ai u si dungile elea, in rest e identica ;) ce poti sa faci la ea sa arate mai bine e sa vopsesti cu negru acolo unde e grila ca o sa dea bine .... bafta
|
Frumoasa .. Ceva poze cu interiorul nu ai ? :D
|
2 Attachment(s)
poze cu incaltamintea de iarna :D
|
Incearca sa renunti la suportu de numar de pe fata si sa pui numarul sub bara:-P o sa arate mult mai bine.... Iar priza aia, fara suparare dar e ca nuca in perete, in rest masina arata foarte bine:-P
|
am vrut sa dau jos priza dar nu am avut autogen sa pun o tabla unde am decupat ,poate la vara cumpar o capota si o inlocuiesc ms
|
|
3 Attachment(s)
in video ala eram pe gaz k pe benizna imi era frica sa nu se opreasca dar tot am luat locul 3 :D
|
5 Attachment(s)
cateva poze cu interiorul si un filmulet
|
ne poti spune dupa ce masina sunt scaunele fata si spate ?
iar la cele dupa fata ce sistem de prindere ai folosit ? multumesc. :D |
Quote:
|
bancheta si scaunele sunt de golf 3 iar prinderea este o improvizatie cu sinele de la scaunele de la dacie :D
|
ce sistem ai adoptat pentru inchiderea usii ? ma refer la acel "cui" de pe stalp...
|
la usa de la sofer cuiul si broasca sunt de nova
|
imi poti spune cumva ce piesa este in filmare? :)) ca e prea frumoasa vreau sa vad cum suna in masina la mine la 1000 de wati :D. multumesc
|
1 Attachment(s)
nu are cine stie ce bass
|
o sa vad eu astazi, multumesc si spor la treburi cu masina !
|
am si eu o problema cu faza lunga nu imi lumineaza becurile cum trebuie stie cineva ce ar putea sa fie? merci anticipat
|
miniusul
|
daca scot o siguranta de la panou pentru faza lunga a unui far celalalt se vede bine dar cand sunt amundoua parca sunt lumanari :D
|
sa rezolvat problema era din cele trie fire care intra in bec :D
|
Salut.Vreau sa incep prin a spune ca imi blace foarte mult batranica.Am mai vazut masina prin oras si arata super.Am avut si eu una dar din pacate tatal meu a trebuit sa o dea din motive financiare acum multi ani..Stai cumva in 23 august?:)
|
Nu stau in 23August ,stau in Dorobanti 1 poate pe acolo ai vazut-o.
|
E BELEAAA :D un - la chestia aia de pe capota(dar gusturile nu se discuta)bafta in continuare 8)
|
priza de pe capota nu am cum sa o dau jos k am tabla taiata
la vara se rezolva ori alta capota ori sudata o tabla |
2 Attachment(s)
sal am mai revenit si eu pe aici .am gasit si eu o capota de la un prieten si am scapat de priza
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning