![]() |
Verzitura B 09 TVG
dacia 1300 , an 1974, la baza a avut motor 1300 cmc cu cutie in 4, ulterior a suferit o modificare din punct de vedere mecanic, adica un transplant de inima, un motor diesel provenienta vw 1600 cmc diesel cu o cutie in 5 viteze. tema masinii va fi una simpla....va fi neteda peste tot...fara manere..fara bare...fara..nimic, pasajele pe sapte vor fi inlocuite, masina in final va avea jante de 9 sau 8 j de tabla...sau daca da domnul ceva gotti-uri :lol: si foarte lasata
|
Re: Verzitura B 09 TVG
11 Attachment(s)
am uitat sa specific ca are si geamuri electrice:)
|
Promitator , succes cu bestia.
|
Arata foarte bine pana acum :D
|
ati coborat-o de pe trotuar?
o stiu de la bazar baga niste poze cu motoru' |
poze cu motorul nu prea sunt, dar este un motor diesel clasic:). masina a fost miscata prin septembrie asa parca pentru reglarea franelor, nu oricine o poate da jos dupa trotuar, doar cine cunoaste locul pentru ca este foarte lasata, intre lonjeron si asfalt este cam un pachet de tigari sau chiar mai putin, depinde de arcuri:lol:
|
OZN ! Imi place , spor cu ea !
|
faina..o stiu de la anunturi...ai inscris-o pe numele tau?ca daca se baga taxa aia e naspa treaba...ai in plan schimbarea motorului?
|
In sfarsit ai prezentato :shock::shock: masina prima data am vazuto si eu tot de la anunt, imi place ideia simpla cu, gust un motor pe masura....si foarte low.
Ce arcuri sunt alea de pe fata, de pe ce model, cumva FIAT ? Bafta cu proiectul sal vedem finalizat ;) app culaorea care va fi ?:-P:-P |
multumim buga:)
catalin, masina nu este a mea, este a unui prieten:)...de ce sa schimb motorul care este omologat?...consum de microcar te doare in ...nicaieri:lol: dj boss, cum am spus si mai sus, masina nu este a mea, culoarea va fi un verde mat....gen army:D. |
Quote:
astept inca parerile voaste despre masina in stadiul in care este |
Quote:
|
ca sa se AERISEASCA masina, d' aia nu le-a astupat, sa nu stea cu carpa ready for action pe bord :lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
arcurile sunt de opel vectra a de fata cu amortizoare scurtate si intarite |
Aveti grija cu linia,sa iasa ca la carte,acum e cam in valuri.
O lasi cu sistemul clasic de franare sau pui ceva mai calitativ? Bafta multa cu masina |
Quote:
Arata intr-un mare fel...Dar mai este de lucru.. Ai grija la detalii..alea conteaza destul de mult Bafta cu masinuta;) |
Arata FOARTE BINE masina !!! Vor ramane jantele de pe spate ?? Presupun ca vei pune fuzete si pe fata .... ?
PS : Fa`i rotile inclinate , ca la Stance ! |
Īmi aduce aminte de vremurile cānd WRC şi TAU erau īn floare, dar nu ştiu de ce!
Chiar am să urmăresc evoluţia maşinii !, Culoarea dacă v-a fi aşa cum zici B XX ADY e criminală |
are cineva o punte de dacie acasa si se impiedica de ea?am eu nevoie de ea....masina va ramane in 3 prezoane cu jante de tabla extra dublate shi cu niste cauciucuri facute stretch si la frane vom lucra incet si sigur...ce discuri asi putea folosi pt butici de padis?asi vrea sa folosesc etrieri de r5 gtt
|
Discuri de fata de D13xx.
|
In sfarsit, topicul. Masina o stiu tot de la anunturi dar cind am vazut-o live prin septembrie, parea mult mai lasata, ma gandeam ca nu are cum sa coboare de acolo, fara o rampa foarte lina, dar uite ca cine o cunoaste, stie s-o dea jos. Bravo tie pentru masina si o sa urmaresc cu mare interes acest topic, pentru ca se anunta a fi unul incendiar.
|
sarbatori fericite tuturor si un an nou cat mai bun si cat mai multe impliniri si realizari
|
2 Attachment(s)
2 poze de sezon....acumulam piesa cu piesa
|
1 Attachment(s)
s-a produs o extorsiune a unui degajament ...intr-o...parte ...de nu mai sta roata dreapta:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Haideti cu detalii ca suna bine. Bascule cu + sau... ?
|
4 Attachment(s)
bascule cu + daca asta se intelege prin prelungirea basculei:)...astazi s-a finalizat si pe partea dreapta, maine se va monta o pompa de frana de renault 5 gtt cu tot cu tulumba, iar conductele vor fi refacute, iar repartitorul va fi eliminat:)
PS: nu luati in seama pasajul de tip jgeab:lol: o sa fie inlocuit :) |
Ba da semnale nu are pe fata?:lol: sa faceti si voi poze la modificarea aia la bascula...
|
Quote:
Un an nou fericit....Bafta cu masinuta... |
era la reduceri fara semnale :lol:
stance stance..mai lasati-o dreacu de stance..e DACIEE |
Quote:
Peste tot numa' "Stance", parca-i vreun virus ce se raspandeste rapid:???: |
Quote:
|
Aditza tata , explica te cu prelungirea basculei , ca sa inteleaga si mintea mea bolnava ce ati facut acolo ( gen era simplu : Saru mana , bascule cu + aveti ? Vreau 2 :lol:) dar eu acum ma gandesc la flex , sudura si shaorma ...
|
1 Attachment(s)
inca nu le am cu adutocadul si astea , eu merg old school pe paint :lol: ...si nu buga, nu s-a folosit shaorma ca sa fi sigur ca nu mai facea proprietearul nimic:lol:
PS: cristi inca imi sustin ideea de a-ti face si TU cont pe facebook...e prea tare..poti sa iti dai check in si in wc:lol:...pana si site-ul stanceworks au facebook..numai tu nu...:D |
Quote:
|
foarte tare o sa iasa masina asta....o vad mai mereu acolo unde e si intotdeauna imi ramane capul intors dupa ea....bafta!
|
Arata bine!
|
are cineva o punte de dacie CHEALA si nu are ce face cu ea?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning