![]() |
2006 Porsche Gemballa Mirage GT
12 Attachment(s)
2006 Porsche Gemballa Mirage GT Renumitul tuner Gemballa a prezentat sub numele de Mirage GT, un pachet de tuning complet pentru Porsche Carrera GT: |
Re: 2006 Porsche Gemballa Mirage GT
de ce pink? :)
|
dream car......interioru nu prea ma atrage si schimatoru pare cam incomod amplasat dar cred ca e cu un scop pus asa... la exterior e dementiala
|
Beeeton...Am vazut si la noi pe autostrada una normala...am vrut sa-i fac o poza...din pacate nu am reusit...s-a cam dus pe langa mine...
|
era si timpu k Gemballa sa isi lase amprenta pe o jucarie deasta......nu cred k exista loc de comentarii la ceea ce a iesit....superb!!!
|
Fromos exemplar. Pare ca seamana putin cu Saleen...sau doar mi se pare mie. Oricum e o bijuterie. Culoarea e putin cam dubioasa, dar nu arata nici rau.
|
a ieshit superb mashina.....cred k e scump tare kitu :shock:
|
imi place cum s-a continuat linia de la cabina... cel stock nu ma atrage dar asta acum da
|
|
interiorul e beton...imi place ce au facut...schimbatoru ala e perfect acolo...in momentul cand te urci in mashina itzi dai seama ca e perfect amplasat....nu-mi prea place culoarea mashinii...deshi da....e un "porc" :)
|
Criminala masinutza asta!!!
|
super tare.... la gemballa nu poti sa comentezii nimik eleronul ala in spate sta foarte bine kitu e tare rau de tot.... interiorul la felll statea mai bine pe alta culoare dar deah.....
|
Quote:
|
wow , e suuuupppeerrr tare kitu , nu cred k exista cineva la care sa nu-i plak kitu` , betooon
|
:rolleyes2 :shock: !!! what a car !!! :shock: :rolleyes2
|
misto masina,una de asta e potrivita pt circuit
cel mai mito imi place evacuarea cum se vede,dementiala ideea |
Marfa masina.... desi cred la la jante se putea ceva mai frumos... oricum... marfa
|
modificarile aduse acestei masini sunt prea tari......interior,exterior tot...nota 10 de la mene
|
this car I would like to fcuK* :))
|
ce sa faca si nea ' gemballa...hai sa mai fac o bomba:!: ;)
|
frumos kitul ,imi place .vreau si eu
|
cine stie cunoaste, iar cei de la Geamballa fac bijuterii din orice masina, nota 10 pe linie, nu am ce sa comentez, decat sa apreciez ;)
|
Felicitari domnului Gemballa pt ca a avut "the balls" sa propuna un program de tuning complet pt Carrera GT! Au incercat si cei de la Techart, dar acolo era vorba doar de ceva customizare la nivel de culori si materiale plus o evacuare mai galagioasa! I say 4 thumbs up for this one (ca am si la picioare 2 degete mari :P )
|
Daca As Avea O Masina Ca Asta Nici Nu Cred Ca M-as Mai Gandi La Tunning
|
mortala masina:D sa ai una se asta ...da nu sa mergi pe strazile din rom;)
|
prea rosie:)
|
10 x - no coment
|
speechless...evacuare dementiala , interioru si mai sii , she`s perfect.
|
foarte misto masina... daca era si alta culoare.... si alte jenti.
oricum jos palaria |
mmm...ce pot face tunerii astea...inginerii...wow
|
Gemballa Mirage GT- Se presupune ca ar fi produsa acum si o varianta de 1000 de cai putere si 1150 Nm , deja unul dintre aceste modele apartinand afaceristului arab Ilyas Galadari.Momentan aceasta dezvoltand doar 700 din cei 1000 de cai promisi insa lucrarile la motor nu au fost finalizate masina urmand sa fie trimisa innapoi pentru finisare.(Din spusele fiului sau pe un forum....asa ca...) iar acceleratia de la 0 la 100 fiind situat in jurul valorii de 3.5 secunde cea ce imi pare stupid. De la o la 200 in 8 si o viteza maxima de 403.Din cate se pare aceste surse nu sunt exacte asa ca daca stiti altceva postati datele referitoare la ea.Tare as vrea sa vad ce poate o masina de o forta bruta asemanatoare veyronului dar cu aproximativ 800-900 de kilograme mai putin.
P.S: CE MAI CONTEAZA CE JANTE ARE !!!??? La asemenea masina nu te mai uiti cu ce e incaltata ( e irelevant) pt ca este o bijuterie tehnica. |
e tare ... am vazut poze cu el negru ... arata mai bn
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning