![]() |
ANUNTURI ... Vanzari,cumparari,matrimoniale,etc.(caterinca)
Schimb caiet A4 cu Audi acelasi model plus diferenta ! Rog seriozitate ...
|
de acord.
dar diferenta e 100.000 de euro :) eu schimb o minge de golf cu un Golf 5. fara diferenta :). reducere valabila doar pana luni. grabiti-va! deja am primit multe oferte tentante. Si asta nu e tot. Bonus 100% gratuit o minge de ping pong. nu ratati aceasta ocazie unica!!! |
vand BMW M7 '83
model unicat, facut la Blitz in Corea de Nord, tri-turbo multifunctional, outercooler double, 30 supape, 0.5 supape pe cilindru, masina are 896.4353639 cp la roti. Viteza maxima inregistrata pe circuit 432 km/s, acceleratie - 10 ms la 100 km/h. Masina are ca si dotari bi-clima trizonala, tapitzerie piele de crab, triplu deck cu casetofon, magnetofon si vcr si 1 boxa (si 2 alte dependinte) pret: 2245 euro lejer negociabil, sa schimb Dacia 1300 '69 |
cumpar sacosha transparenta.
|
Lichidare de stoc! Vand calendar de perete sexy 2003/2004 (are cateva pete) + sticla de pepsi 2.5L aproape goala!
Cumpar URGENT sacosha transparenta! |
Vand aer de padure la cutie - 100.000 lei
Sau la punga - 80 000 lei |
Schimb flotor vas WC cu maciulie schimbator sport, plus diferenta 1 pachet de bomboane Sugus.
Rog seriozitate! |
ZoliaT: nu am promovat niciodata si nici nu o sa o facem |
Vand creierul prietenei mele cu precizarea ca nu a fost folosit niciodata!
Pret: 3$ grei. Cumpar sobolani si soricei morti ca sa fac multa carne tocata(Vine Craciunu-sarmale, chiftele si altele) ROG SERIOZITATE |
cumpar animal chior
|
Cumpar picior drept spate , de la un boxer type S , cainele meu a suferit un accident si trebuie sa schimbam pneul spate , dau la schimb ochiul drept + diferenta ;)
|
Cumpar miel, de rasa din parinti campioni cu Pedigree. :shock:
|
am gasit sacosha transparenta.
imbunatariri: am lipit toarta dreapta, am rupt toarta stanga, facut gauri pt aerisire. nu o vand. |
schimb
camila fara cocoashe+motor trifazic de 2 kilowatzi jumate (defect)+bucsha pinion semicursiera Pegas cu lantzuri din franghie de 14 impletita la 5 coltzuri+1 oki de sticla pentru un fazan impaiat Solicit seriozitate, exclus intermediari :shock: :wink: :woowoo: :joy: :baby: :woowoo: :mrhappy: |
Ma vand...
|
Lichidare stoc :!:
Compania \"Craciun&Craciun Tuning\" ofera turbine cu injectie pe carburator care va dau in plus (la orice sanie) 60 Reni Putere Pretul: 5 sfere de zapada Termen de livrare: 24 dec 2004 Aceasta este o oferta unica... NU EZITATI!!!! CUMPARATI! |
cumpar 1 metru de aer conditionat... ofer la schimb blonda deosebit de inteligenta... ( cred ca se stie care) +un carton de oo gol...... exclus catalinrs4....
|
caut tanara in vederea.... :roll: posesoare a unui superb bmw marca audi de culoare rosu neastamparat. Ea sa fie blonda, fara carnet si ocupata.
ASTEPT URGENT pozele cu masina si motorul. Rog seriozitate. Rog materialistele sa nu se abtina...ca fac pe ele. :!: gasit sacosha transparenta marca \"de un leu\" cu toarta mijlocie rupta. R0g proprietarul sa nu ma contracteze...am vandut o |
Re:
Quote:
CU CAT??? |
licitatia ptr bishop incepe de la 10 mil. de euro .... va ascult...
|
TE CUMPAR....
PEACE :peace: |
Ia-ma :lol:
|
Re:
Quote:
|
Du-te! :lol: :lol:
Vand nervi la pachet! Sau la sac! Accept schimburi... Scutece.. |
Schimb ger de iarna cu vant de vara....
:!: VAND BRAD din rasa pin-bull :!:
Mentionez ca bradul este unic in romania El a fost modificat de apreciatul si prea cunoscutul mester-strungar nea'GIGI si colegii lui de pahar de la FAUR SA tuning ROMANIA. iMBUNATATIRI: :arrow: instalatie de brad cu xenon 2653 beculete :arrow: alarma cu perimetru ( ptr hotii de bombonele din brad) :arrow: beteala siliconica sexoidala cu capete parapecticoidoice :arrow: stea de cinci stele in varful bradului, echipata cu camera de supraveghere :arrow: globulete cu laser :arrow: instalatie de fum parfumat cu aroma de caltabos si sarmalute BRADUL VA FI LIVRET CU: :arrow: suport brad din fibra de sticla de plastic :arrow: 3 galeti cu zapada naturala adusa d-afara' :arrow: un cadou surpriza INEDIT: :arrow: bradul poate fi utilizat si vara el fiind dotat cu o performanta instalatie climatronic 5.1 cu decodor DTS incorporat |
VAND UNA BUCATA BAT DE CHIBRIT FOLOSIT SI O CONSERVA GOALA DE PESTE DE ANUL TRECUT..... SAU SCHIMB CU UNA BUCATA SARMA RUGINITA.
DE FAPT VAND ORICE NUMAI SA CUMPERE CINEVA!!!!!!
Re:
Quote:
O portie de cartofi prajiti! 1... 2... 3... ADJUDECAT! Licitatia s-a incheiat, cand primesc \"coletul\"? :mrhappy: |
cred k o sa primesti \"COTLETUL\" :lol: :lol: :lol: :lol:
CARMEN, TU NU TE VINZI? DAU 2 PORTII DE CARTOFI, MERGE? DA CINEVA MAI MULT? PEACE :peace: |
Nu, eu doar vreau sa cumpar ce mi se pare mai interesant :twisted:
|
CAUT FEMEIE GONFLABILA SAU USOR UMFLABILA, FARA PREJUDECATI, PT. CASATORIE. OFER CLIPE DE NEUITAT.EXCLUS BISEXUALII, HOMOSEXUALII, ACCEPT SI LESBIENE!!!!
Re:
Quote:
|
Asa ai invatat tu sa faci afaceri? Eu nu risc cu plata in avans. Plata se face cand ajunge coletul. Tie daca nu-ti convine, te poti intoarce oricand, dar cartofii mei, cu ei cum ramane??? :evil:
|
Ii mananc.. ca si-asa sunt mort de foame :lol: :lol:
|
I-ai mancat, gata, ti-ai vandut sufletul diavolului! :twisted:
You are mine!! :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug Eu nu mai cumpar nimic, B|shop m-a lasat leftera... Va anunt daca o sa vreau sa-l vand, cu toate ca slabe sanse :mrhappy: |
Cedez leasing ciobanesc german, face orice mai putin ce trebuie, doarme numai in pat, manaca orice ai ainfarfurie (cand nu esti atent), latra noaptea ca nebunu si dimineata iti face freza cu limba. Mai sunt 6 rate.
|
ca tot vb de caini
Vand boxer , care nu te lasa sa dormi noaptea , se suie in pat DUPA ce adormi.... ;) si te inghesuie , dimineatza te trezesti ca dormi pe un coltz din pat , el se lafaie pe tot patul ... dau 5 milioane aluia care il ia... pe bune... |
Umplu frigidere cu carne...Primesc la schimb multumiri.
|
vand dacia 1300 recent adusa din state.
pentru cotetare/ recotetare :idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning