![]() |
Mac Audio Bass-Reflex vs. Bandpass
Ce sa aleg intre : Mac Audio MPX Box 112 bandpass SI Mac Audio MPX Box 112 Bass-reflex
Daca e cineva care are asa ceva, va rog postati si ajutati-ma sa aleg ce e mai bun la claritatea basului...etc |
Re: Mac Audio Bass-Reflex vs. Bandpass
nimeni nimic? :|
|
Depinde si pe ce fel de masina vrei tu sa montezi sistemul.Eu am pe un Mercedes A-Class versiunea cu bass reflex si se aude destul de bine zic eu.
|
pe Civic Ej9 vreau sa pun.
|
A avut cineva sau are unul dintre modelele de mai sus?
|
Quote:
|
Quote:
spune si tu cati bani esti dispus sa investesti si poate se gaseste o solutie. ca de la hondar la hondar , mac audio e un fel de golf 3 gasesti piesa la el la fiecare colt de strada...=> calitatea tinde spre 0 ( nu am vrut sa jignesc posesorii de golf, dar se potrivea in context) |
In jur de 600RON statie+subwoofer+cabluri. Nu cred ca voi gasit altceva, doar daca iau difuzor si sa ii fac incinta, dar ies mai scump. Ma gandeam sa iau Macul cu bass-reflex, nu stiu ce sa fac...
|
Quote:
|
cred ca sti cum e tabla pe civic, doar nu voi pune 1000W sa imi sparg capu...asa cat de cat sa am un bass acolo, ca bassul de la boxele fata-spate lasa de dorit...de ce spune-ti ca Mac Audio nu e bun? un argument ceva...orice sa stiu si eu ce are :)
PS: am ascultat un blaupunkt de 200W rms bass-reflex intr-un EG si se aude bine...Macul eu zic ca v-a fi mult peste...ce parare aveti? |
probeazal si vezi daca iti place.
nu iti fa probleme de tabla ca nu are nimic de la bass CREDEMA :)) |
Nu am de la cine sa probez.Il iau nou de pe net...ce sa aiba tabla =)) nu are nimic doar ca baraie in ultimu hal !
|
iti cumperi 1-2 cutii de antifon si ai rezolvat problema.
incearca sa cumperi produsele dupa ce le-ai ascultat. cauta pe cineva cine are acele scule si doar prelungesti cablu si il pui la tine in masina bass-ul sa vezi cum suna la tine in masina |
ce parere aveti de Ground Zero?
|
de ce nu ne intrebi si de inphase?
|
Quote:
|
am facut mai multe sisteme care sunt alcatuite din produse hollywood si powerbass, chiar si eu am ajuns in final sa detin un subwoofer powerbass
pt un sistem entry sunt excelente, mult peste alte pachete ce le gasesti pe piata. |
Quote:
|
la ce bani anjunge un sistem de genul statie + sub + cabluri ?
|
Quote:
|
exact asta am intrebat si eu .... te incadrezi cu un pachet de genul ala in 550 cat costa cel de la Mac sau vorbim de alta suma ?
|
Quote:
o incinta pt woofer costa intre 200-300ron depinde de dimensiune si calitatea produselor folosite. |
Quote:
|
Quote:
Asta ma asteptam si eu sa aud ... daca vrei performanta platesti .... Daca vrei ceva nou in 550 mergi pe Mac Audio si e ok ca si completare pe partea de bass , daca ai bani mergi pe ceva scump .... Din cate am vazut eu topicul era legat de Mac Audio si dupa sa trecut la Powerbass si chiar nu avea nici o legatura ;) |
Quote:
|
asta e clar ... mereu o sa vrei mai mult dar e vorba si de ce iti permiti ;)
|
sincer daca ai implantat parazitul in ureche (BASS) si cumperi un pachet de scule sa il numim ieftin esti multumit de el fiind primul sistem si o sa zici mama frate ce instalatie misto miam tras dar intradevar ca o sa auzi mai repede sau mai tarziu un echipament mai bun mai superior atat ca calitate cat si eficienta o sa iti doresti si tu ...
partea doua e ca daca esti dispus sa bagi niste bani in masina pentru muzica fa o dar fa o cu cap pentru ca la urma urmei iti cumperi un sistem ieftin si problema e ca dupa ce il folosesti ii mai greu de dat mai departe sa faci upgrade ... iar nu stiu daca merita sa pierzi la un sistem care o sa il vrei sigur sa il depasesti subliniez nu in primele saptamani poate chiar nu primele luni dar cu BASS-ul ii chiar usor sa te obistuiesti si tot timpul o sa vrei mai mult... alegerea e a ta :D |
Primul meu sistem a fost MacAudio si eram multumit se auzea chiar bine (era modelul tub) pana cand l-am ars si am trecut la alta clasa :lol: SPL DYNAMIC
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning