![]() |
CONCURS SARBATORI
Aici vor fi afisate toata detaliile despre concurs. Fiecare sa vina cu o propunere de masina la rezolutie cat mai mare si cat mai clare....se va supune la vot iar poza care are cele mai multe voturi va fii aleasa pentru a fi modificata....astept pozele din partea voastra.....
ps: cass nu spaniol plsssssss |
Re: CONCURS SARBATORI
Scrie si regulile .
|
1 Attachment(s)
propunerea mea pt masina:
cat despre tema pt tine domnu' manson...sa zicem ca ma mai gandesc...doar sa zicem > : ) |
Regulile sunt simple.....se vor propune saptamana asta masini de fiecare user care doreste sa se inscrie si care are ceva ceva experienta. se va face un pool vineri dupa masa cu masinile puse de fiecare dintre noi iar masina care va avea cel mai mare numar de voturi va fi aleasa pentru battle.
Dupa care fiecare dintre noi ii da altuia un still in care sa modifice masina aleasa....cum a zis cass de mine cu tuning spaniol....CEEA CE NU SE PUNE CASS DA??????????????:)))))))) PS: sa nu uitam si de ADI....sa fie si el printre noi ....asteptam poze PS: maine voi atasa o lista cu majoritatea stilurilor de tuning.....trebuie sa va ganditi si la masina pe care o alegeti sa poate fi modificata cat mai bine in cat mai multe stiluri si sa fie dintr un unghi cat mai bun si rezolutie cat mai mare..... |
Am sa adaug cateva stiluri de tuning iar daca mai stiti si voi va rog frumos sa adaugati:
1.Clean Style 2.Rat Style 3.Race Style 4.Rally Style 5.DTM Style 6.Stanced Style 7.Kitsch Style 8.Spanish Style 9.Prototype Style 10.Extreme Style 11.Show car Style 12.JDM Style 13.American Style 14.Hot rod Style 15.Muscle Style 16.Drag Style 17.Drift Style 18.DUB Style 19.German Style 20.Import Style |
1 Attachment(s)
Asta-i masina mea
|
1 Attachment(s)
Propun si eu aceasta drujba :D ...
Rezolutie mai mult decat ok, Pozitia pefecta, Masina expresiva demna de multe stiluri de tuning :) |
1 Attachment(s)
propun si eu ceva ...sa zicem interesant
|
propun ca pana vineri swa strangem poze si facem un pool ...rapid si alegem poza prin vot ca sa nu existe nici un fel de discutii...oricum suntem intre noi...si facem asta de distractie ..
|
1 Attachment(s)
eu propun asta ,seat mii
|
1 Attachment(s)
eu propun .... 8)
|
mai are cineva vreo idee pt baza sau facem poll'ul?
|
eu zic sa lasam pana vineri bro....sa aiba timp baietii...eu tot caut o baza:D
|
2 Attachment(s)
camaro sau audi....care doriti
|
1 Attachment(s)
Mie mi-ar mai place si asta :D
|
puteti posta cate doriti sa avem de unde alege.....
|
Dar la rezolutii mari ... enorme daca se poate :)
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Hop cu pachetul :lol:
|
ce ziceti de asta....
http://www.autowp.ru/pictures/audi/s..._za-spec_5.jpg |
5 Attachment(s)
alte cateva propuneri si de la mine:
|
3 Attachment(s)
pun si eu cateva
|
Cass eu zic ca avem destule baze.....alege si u cele mai bune ca si rezolutie si claritate si fa un pool plsss...daca poti pe un termen mai scurt.....
|
Stai ca mai este pana vineri poate mai vin ,si lasa toate masinile daca se alege una cu rezolutie proasta e pe respunderea lor
|
i am comunicat si lui cass sa lase toate masinile care primeste voturile.....aia e, cele mai multe = winner
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning