![]() |
imbrac volane in piele
1 Attachment(s)
Modifica-ti interiorul dupa propriul tau gust si stil.
Executam interioare auto din piele sau semipiele ( recomand semipiele ) cu o gama diversificata de culori si texturi pt orice tip de exigenta. interioare complete din piele 600 euro - bord , plafon si stalpi scaune + bancheta - fete de usi si banouri - polita luneta-cotiera -volan-fustite si nuca de schimbator- extra fll piele volan 200 ron nuca schimbator 60 ron fustite schimbator si frana de mana 60 ron fete de usi 250-300 ron bord 350-400 ron contact 0769519552 sau manny_brv pe mess |
Re: imbrac volane in piele
Salut, un volan de Renault megane 3 de imbracat in piele neagra si cusatura rosie ?? Timp de manopera? Stima!
|
250 lei e o fata de una nu?...dar daca am o portinune mai mica pe fatza de usa care as vrea sa o imbrac...?
|
Quote:
|
Cateva ore dureaza imbracatul volanului.4-5 ore
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
ALCANTARA 700 euro
Personalizeaza masina dupa gustul tau. Ceea ce facem noi se numeste arta. Arta presupune talent, munca, rabdare si pasiune. Ne straduim sa dam fiecarui automobil personalitatea de care are nevoie. . interioare x-tra full cu alcantara 700 euro interioare x-tra full piele naturala 900 euro volane 200 ron nuca scimbator 60 ron fete de usi 250-300 ron scaune si bancteha 800-1000 ron plafon si stalpi 350-400 ron mansoane chimbator si frana de mana 30 lei bucata orice culoare sau combinatie de culori.Va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebare . cereti numele sitteului pe pm |
Salut, am si eu o Vectra din 2001 cu piele normala si perforata. Nu sunt in tara decat de pe 23 decembrie, crezi ca pana in Craciun totusi sa ma ajuti si pe mine cu schimbarea pielii? Multumesc
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut, am nevoie doar de volan, atat. Pai si cum sa facem?
volanul e in 3 spite cu piele normala combinata cu piele perforata. Ceea ce vreau e sa arate cum arata o data! cam cum e cel din imagine, al meu e praf! |
Quote:
Ai pm.salut |
1 Attachment(s)
un bord de vectra c poti imbraca in piele?
ma intereseaza numai plansa bord nu tot poti pune ceva poze cu borduri imbracate de tine sa imi dau seama ce si cum? si un pret |
3 Attachment(s)
Quote:
|
un volan golf 4 3 spite piele . il vreau ful in piele perforata naturala ??
|
Quote:
|
numai piele imbraci ? pe mine ma intereseasa un interior de e30 (ursulet) sedan complet textil
|
Quote:
|
In luna februarie avem o oferta speciala pentru clientii nostrii : imbracat volan + nuca de schimbator 200 ron.
Ce-i interesati ma pot contacta la numarul de telefon 0769519552 sau pe id-ul de messenger manny_brv. |
6 Attachment(s)
ceva mai recent. un bord de cls si cateva volane
|
1 Attachment(s)
un bord de logan imbracat in stilul din poza tot la 400 ron duce ? semipiele sau imitatie dar sa fie asemanator cu bordul de CSL
|
da 400 ron.dar identic ca asta.
|
Salut, 200lei volan + nuca schimbator ... cu piesele deja demontate sau le demontezi tu ? Stima!
|
Salut.as prefera sa veniti cu ele demontate ,asta din lipsa spatiului de parcare :( parcarea este full
|
9 Attachment(s)
ceva lucrari recente .0769519552
|
8 Attachment(s)
cateva poze de la un ford din anii 60
|
8 Attachment(s)
Am mai adaugat cateva poze de la un bmw 645 + un teaser scurt.
https://www.youtube.com/watch?v=3sSXqrucAgs www.mannytuningshop.jimdo.com |
2 Attachment(s)
Am imbracat si eu volanul , nuca si mansonul de la schimbator la un logan :) . Foarte multumit de rezultat si recomand .
Si 2 poze facute cu fieru' de calcat , imi cer scuze de calitatea pozelor :) |
2 Attachment(s)
Salut
Pentru volan, se comporta mai bine pielea ecologica, sau cea naturala, intreb pentru ca din popor se aude ca cea ecologica ar fi mai indicata, mai rezistenta (bineinteles vorbim de material calitativ). Iar ca si pret cat ar costa imbracarea unui volan Logan PH2 exact ca cel din pozele atasate, cu aceeasi cusatura, aceleasi delimitari, ma refer la acele 4 santuri unde se imbina bucatile de material in ambele variante de piele naturala si ecologica, ambele neperforate. Multumesc |
salut . eu folosesc 90% piele ecologica pt volane si pt tapiterii complete.
Am doar piele ecologica originala de bmw audi si peugeot toate au texturi diferite.este mult mai rezistenta nu se zgarie decat daca vrei tu neeaparat. |
In fine, ma interesa aceasta operatiune acum o luna, acum e tarziu, am rezolvat la altcineva, oricum merci.
|
imi cer scuze am foarte mult de lucru si nu am timp sa raspund din pacate:( viziteaza www.etapiterie.com
|
OK, la urmatoarea operatiune cel putin o sa-ti cer parerea, daca nu o sa colaboram.
Multumesc |
200 Ron pentru imbracat un volan + nuca schimbator Astra H?
|
Salut sunt si eu interesat pentru un volan de smart fortwo imbracat in piele si sa-mi faci niste cute dalea ca la volan sport + fete de usi + bord ( sunt mici) da-mi un pret te rog si as vrea sa stiu cat dureaza toata treaba , multmesc!
|
Quote:
|
Am inteles si daca as vrea doar volanul?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning