![]() |
B 402 ZIF
12 Attachment(s)
Din pacate a trebuit sa renunt a modifica masina ''familiei'' https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...f/page-19.html era timpu sa imi iau propria masina pentru curse(momentan am participat in campionatul national de indemanare) si la anu vreau sa particip la toate etapele si dece nu si la altfelf de intreceri.
Bugetu era cam mic undeva la 2.000 euro,prima data ma uitam la un Smart era mic suna bine pentru indemanare,dar pretu de intretinere depasea limita bunului simpt,in cautarile pe 4tuning am dat peste un clio2 bicorp editie limitata PlayStation2 adus din franda de o doamna 1700euro,nici nu am stat pe ganduri,am avut si taxa vro 400euro,in final sunt multumit de masinuta. Acum incerc sa dau cateva date despre masina si impreuna astept sfaturi si sugesti de modificari. Clio 2 bicorp, 1,2 16v 75cp 95.000km(probabil mai mult)are momente cand da cu fum degru (2,3 ori)si dupaia isi revine,ce o fi oare??scaune sport din fabrica,volan reglabil,geamuri electrice,Ac(e de vanzare),etc. In prima faza am schimbat consumabilele,ulei motul si filtre mann si prezoane+piulite de curse,mult mai rezistente si mai comode. Dupa acea a urmat prima etapa de la Bv din CNIA care sa terminat cu o clasare pe locul3 la piloti si pe locul 1la echipe,multumesc LoganClubBucuresti pentru sustinere. Apoi a doua etapa de la bucuresti desfasurata la Carrefour Millitari,unde din pacate emotile si-au spus cuvantul,in atrenamentele de sambata cei mai buni timpi,duminica la antrenamente cronometrate cel mai bun timp si la oficiale,prima trecere penalizare 10secunde,si a doua un timp de toata jena,locul 5parca:(,in principiu sunt multumit ca am avut cel mai bun timp,chiar daca nu la momentu potrivit,mi-am demonstrat ca si cu o masina stock se pote scoate un timp decent,sper ca la anu lucrurile sa stea mult mai bine din perspectiva materialului de concurs,voi mai posta pe parcurs,probabil pe multi am si plictisit:)..... https://youtu.be/JgAyS8vSOxQ https://youtu.be/HQD2ceH9xfI https://www.youtube.com/watch?v=7RjYP...layer_embedded minutul 11:00 |
Re: B 402 ZIF
ne bucuram ca ai intrat in familia renault:)...mult succes cu masina si la cat mai multe "succesuri" :)
|
imi place maxim dracovenia .....daca nu imi iau si eu un clio sau un r5 ma sinucid
drace cand vin in tara cel mai tarziu in primavara ,vorbim de oz-ele alea :D daca te mai intereseaza |
Ms adi,spor la treaba si tie:)La inceput vroiam R5 tau,ca vorbisem atunci,dar nu aveam banu atunci,dar soarta a facut sa raman tot in familia renault:).
Ms lau:) si astept sa vi cu bunataturi dacolo:)in principiu ma intereseaza ne auzim atunci:).... |
bun bv
|
Bafta multa in continuare !
|
foarte tare,felicitari frumoase jante mi-ar trebui si mie un set :rolleyes2:lol::oops:
fumul negru la 1.2 16v e "normal" uneori se mai intampla sa dea o perioada mai lunga de timp,semeringuri supapa :) |
Jantele au fost duar de imprumut:(si eu caut un set,dar nu am gasit la preturi omenesti:).
Ar fi bine daca fumul e din cauza la simeringuri,dar momentan e ultima grija,din pacate masina a suferit un accident acum cateva zile,am derapat si am acrosat o utilitara de 3,5t,avari,usa stanga fata prat,aripa crapata,parbriz spart,cam asta ar fi,mam apucat de demontat,incet incet o fac,daca tot sta pe bara voi incepe mai multe lucrari la ea,printre care si un rollchage,dar nu stiu ce teava sa folosesc,grosime/diametru/material,de unde cumpar,cine a mai facut sau are informati ar fi bine venite niste sfaturi. |
ai mai schimbat ceva pe la masina? si eu am tot un 1,2 dar 8v doar :)) check it out :D
|
in caz ca gesesti dimensiunile materialelor necesare ccnfectionarii rollcage-ului, te rog sa postezi si tu aici:)... mersi:)
|
Quote:
|
Beck in principiu mici modificari,short-shifter,frana de mana modificata pentru indemanare,scaune sparco sprint,centuri,discuri de Brembo 260mm cu etrieri de utilitara etc,
Sau poate merge la mine rollchage:)cu mici modificari,da si tu cateva detali ce diametru are teava,ce grosime etc.Poate ne ajuta colegi care au confectionat singuri ceva detali,pune poze aicea nu ma deranjeaza. |
3 Attachment(s)
din pacate nu am prea multe poze cu el,momentan este dat jos din masina !
pune si tu mai multe poze te rog cu modificarile aduse masini,short-shifter,frana de mana .... |
8 Attachment(s)
Astea sunt pozele care le gasesc acuma,am montat si prezoane+piulite pe spate,urmeaza si fata,etrieri de utilitara si discuri Brembo 22x260mm,bord albastru si restu beculetelor:) si un set de pedale home made
|
Frumos,intrebare mea este legata de schimbator,short-shifter in ce sens ca se vede nuca schimbata :D
treaba buna cu discurile fata insa vei avea nevoie pe spate :) nu arata rau deloc pedalierul home made :) |
2 Attachment(s)
Pai in prima faza am taiat din partea de sus,si apoi am mai sudat dedesupt 2 bucsi la fel ca cea originala.
Pozele sunt de la logan,dar e la fel si la clio. |
2 Attachment(s)
Mosu a venit cu o mica intarziere,dar nui nimica,mai bine mai tarziu decat niciodata:),una bucata rollchage,a fost montat pe clio1,dar sper sa il pun fara probleme prea mari la mine:),ma bate gandu sa modific partea din spate ca in poze,prindererile din spate sa le fac pe capetele amortizoarelor si unite amortizoarele,dar nu stiu daca se merita,avantaje/dezavantaje.
Multumesc Lucian inca o data,spor si tie in continuare cu buburuza.... |
Frumos,frumos ! bafta multa in continuare si un an nou Fericit !
|
Quote:
toate cele bune si mult spor la munca si la bani :lol: |
ceva poze cu rollcage-ul se poate:)..am inteles ca este vopsit alb:D trebuie sa vedem cum arata:D
|
10 Attachment(s)
Masina este gata in proportie de 80%ce mi-am propus pe anul asta,planuri exista si pentru anul viitor,bani sunt singura problema=)))
Adi,poze cu rollchage-ul nu prea am din pacate,dar promit ca fac,sa potrivit fara nici o problema poate duar montanti din fata puteau veni 2cm mai in fata sa fie lipiti de bord,in rest totul a fost ok,talpile au fost dublate sub masina cu placi de otel de 2,5mm+antifon,am confectionat si diagonale la usi provizori,pana fac rost te teava corespunzatoare,provizoriu am montat un set de aruci sport Weitec si intarit amortizoarele pe spate,masina se comporta foarte bine. Mai jos cateva poze de la prima etapa a CNIA 2012 unde am obtinut duar locultt4 din pacate,nu am avut curaj sa trag maxim,am stricat 2 planetare inainte de concurs si nici pana acum nu am remediat problema:(nu stiu ce sa fac cu suporti motorului,daca se potrivesc cei de RS... https://www.youtube.com/watch?v=iVnsQel_b1U |
Jantele dupa spate le ai de la mine haha :D sa le stapanesti sanatos sa le invarti cu placere :D si bafta multa cu proiectul !
|
Merci,spor la treaba si tie sa o repari sau iti iei una mai frumoasa:):rolleyes2
|
felicitari...e de urmarit:D
|
vroiam sa vad combinatia rollcage alb - masina albastra:) vine perfect, de ce nu ai incercat sa faci caroseria o culoare putin mai inchisa?
|
Frumos proiectu,bafta
|
Culoarea mea preferata ramane cea de pe logan/subaru Egee,dar am zis sa incerc alceva,masina este colantata la o adica pot renunta,in soare puternic intradevar se vede foarte deschis,dar la lumina normala se vede ceva mai inchis,mai am de facut retusuri pe partea de colant dar vreamea nu tine cu mine.
Momentan trebuie sa rezolv problema cu suporti motorului sa nu mai rup o planetara,suportu de sub baterie este comandat,am inteles ca e acelasi cu cel de RS,sa vad ce pret are cel Powerflex,sau unu custom. Anu asta nu schimb motoru,dar ma gandesc daca pot renunta la acceleratia electronica,ma dispera....o instalatie electrica cu calculator de pe 1,6 16v adaptata la mine??sau alta ideie?? |
am vazuto acum cateva zile la mine pe strada am ramas cu capul sucit uitandu-ma dupa ea foarte bine da combinatia de culori sa o stapanesti sanatos
|
Merci,spor la treaba si tie cu masinutele:)cumva pe la lizeanu??pe strada cu OMV?
|
Merci,da putin mai in fata de unde ai parcat tu masina:D
|
10 Attachment(s)
Cateva poze proaspete dupa o zi de munca si bibileli,am reusit sa montez un buton ''racing'' pentru decuplarea ABS-ului la nevoie,am aranjat cablaria pe usi,sa fie pe interior,sa pot monta fetele de usi noi,am repozitionat butoanele de geamuri si nu in ultimul rand am facut curat si baica buburuzei.
Am o problema si nu pot sa-i dau de cap,chiar daca bag semnal stanga sau dreapta se aprinde numai pe stanga in amandoua cazurile,am verificat sigurante,mufele si celelalte fire si nimic,o fi stricata maneta in interior? |
Quote:
|
FELICITARI :) iti faceai probleme de rollbar :) ia uite-l :)
pacat ca nu ai venit sa iti dau un motor mai serios de pe r.s :) macar hai sa iti dau kit-ul exterior de rs :D multa bafta |
Merci,spor la treaba si tie,ai terminat RS??lai inscris??
Era aiurea kit de Rs si motor de 1,2 o las asa si pun motor de Rs...e mai palpitant. |
1 Attachment(s)
??????????????????????:twisted:
|
3 Attachment(s)
Da,frumos asa,o ideie de luat in calcul,dar sunt multe alte prioritati pana la alea.
Pana cand vine suportu de sub baterie al motorului,lam intarit pe cel din stanga am limitat jocul acestuia si pe cel de dedesupt am reconstruit cauciucul dintr-un plastic mai dur,in genul celor powerflex,sa vedem cat rezista.Si trebuie sa ajunga si ceva bunataturi de prin tari straine ce la noi nui nici urma.....:lol::lol::lol: |
3 Attachment(s)
Cateva poze de la CNIA 2012 a2 etapa unde dupa un o sambata de antrenamente in 3 pistoane(o bujie a cedat) sambata la ora 15:00 cautam bujie de clio,norocu a fost de partea noastra si am gasit la un magazin pe pantelimon:) in final am terminat pe pozitia a 3 la clasa D1,si sunt multumit de masina,dar pentru urmatoarea etapa am cateva bunataturi cam rare pe la noi prin tara:) sper sa se comporte mult mai bine la urmatoarea etapa,deoarece vor veni si doua bari de rigidizare intr-e amortizoare:-P:-P:-P
https://www.youtube.com/watch?v=_VF_pzslEAY |
Quote:
|
Pai daia ma miram,ca stiam ca aveai paia mica inainte:)si am crezut ca e cineva din club clio.
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2025 4Tuning