![]() |
Mazda Nagare Concept
18 Attachment(s)
Mazda Nagare Concept Conceptul Nagare a fost prezentat in premiera in cadrul Salonului Auto Los Angeles si incearca sa anticipeze felul in care vor arata autoturismele pe care le va produce Mazda in 2020. |
Re: Mazda Nagare Concept
Doamne.....chiar nu stiu ce sa zic despre mashina asta :shock:
|
un fel de senku+kabura =love :lol: ...superb concept
|
Seamana cu o balena...dar imi plac usile...suuper...o balena cu usi...
|
O masina indrazneata care vrea sa ne expuna tendintele pe viitor ale lui Nissan...
am o vaga impresie ca Z-ul va avea multe elemente in comun cu acest concept... Aveti idee ce coeficient de aerodinamicitate are? |
Viitor, doar atat pot sa zic despre aceasta masina !!!
|
Quote:
|
foarte SF masina. personal nu-mi place ideea cu usha aceea mare care se deschide pt toate locurile....in rest e de luat n seama conceptu
|
daca va fi rx-8 asa o sa fie interesant sa vad alte masini care st acuma numite complexe
sa vedem ce va fi in viitor doamne ajuta |
un fel de broscoi :) interesanta masina
|
cel mai mult imi plac rotile. mai mari ca la jeepuri
|
wow , chiar tare , mie unu imi place cum arata ...... !
|
e funky asa.. sa vedem ce vor proiecta in urma conceptului asta..
|
e prima masina care nu-mi place parca e OZN pe unde sa merg ioo cu ea??
|
nu inteleg scopul conceptelor astea ...mazda nu va face o masina asa de serie pana cand mor io si nici prea marfa nu arata ...si aia de la citroen la fel numai ozn-uri si masini cucu ...macar mazada mai stie ceva cu motor wankel...
|
Superba masina...nu prea vad sa apara asa ceva:D...
|
Imi place super mult masina asta ... in special liniile care "curg" pe lateral .... si se duc spre faruri ....
|
Quote:
|
Quote:
din nefericire acest prototip va ramane doar prototip (oricat de bestial ar fi) si va imprumuta din liniile sale de design modelelor de serie si o noua linie generatiei de automobile mazda din anii '20... normal de designul agresiv si ***urist va avea atat adepti cat si opozanti...conteaza ca fiecare sa aleaga ce isi doreste... |
Conceptul e super, designul e revolutionar si poate inspira pe viitor linia masinilor de serie Mazda. Mie oricum imi place. Pusesem si eu poze la unul din thread-urile trecute.
|
Ca majoritatea conceptelor....nu se va produce in felul in care arata...
Usile mi se par foarte "ciudate"...Cred ca e proiectata pt cei carora le place nisipul in masina... |
Nu imi place
|
Tot de pe lista conceptelor Mazda ce prefigureaza viitoarele modele se mai regaseste si Ryuga un model SUV gen Tribute.
Acest model Ryuga, care va fi de fapt cunoscut sub numele de Mazda Tribute HEV 2008 la salonul NAIAS (North American International Auto Show) din ianuarie 2007 si va avea o tehnologie inovatoare in ceea ce priveste motorul: Va fi un motor de 155CP obtinuti prin asocierea unui motor electric cu unul termic care respecta super pretentioasele standarde din California cu privire la emisiile de noxe: "Super Ultra Low Emissions Vehicle"(SULEVII) sau "Advanced Technology Partial Zero Emissions Vehicle"(AT-PZEV). Aceste doua standarde sunt cunoscute ca fiind cele mai restrictive in materie de motoare pe benzina. E atasat un link unde puteti vedea un sketch cu modelul descris. Va tin la curent cu mai multe informatii. http://automoto.aliceadsl.fr/display....php3?id=26070 P.S. In japoneza Nagara = flux, unda, iar Ryuga = val...sau cam asa ceva:D |
moamaaa, am ramas uimit ,nu stiu ce sa zic. VIITOR
|
m-as muta in california :D
|
Quote:
|
Quote:
|
pe noul cl e ceva asemanator...cu radar...iti arta cat sa ivarti rotile, ce viteza, si pozitia de unde sa faci parcarea...si e dinamic, daca totusi nu te incadrezi el tot timpul cauta ruta corecta si te indruma...cred ca are si modul de parcare automata 8)
|
lasati offtopicul!!!
|
balega pe rotzi!! parerea mea
|
inspira viteza masina asta;)
|
chiar urata, naspa, praf, abureala, etc