Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Mazda Nagare Concept (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/29262-mazda-nagare-concept.html)

RoSonic 16-12-06 20:20

Mazda Nagare Concept

18 Attachment(s)
Mazda Nagare Concept
Conceptul Nagare a fost prezentat in premiera in cadrul Salonului Auto Los Angeles si incearca sa anticipeze felul in care vor arata autoturismele pe care le va produce Mazda in 2020.

Cateva fotografii ale acestui concept:

Andreus 16-12-06 20:28

Re: Mazda Nagare Concept

Doamne.....chiar nu stiu ce sa zic despre mashina asta :shock:

metal_militia 16-12-06 20:51

un fel de senku+kabura =love :lol: ...superb concept

Tzus 16-12-06 21:35

Seamana cu o balena...dar imi plac usile...suuper...o balena cu usi...

orlando 16-12-06 21:56

O masina indrazneata care vrea sa ne expuna tendintele pe viitor ale lui Nissan...
am o vaga impresie ca Z-ul va avea multe elemente in comun cu acest concept...
Aveti idee ce coeficient de aerodinamicitate are?

DaViD TL 16-12-06 22:05

Viitor, doar atat pot sa zic despre aceasta masina !!!

orlando 16-12-06 23:14

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 663836)
O masina indrazneata care vrea sa ne expuna tendintele pe viitor ale lui Nissan...
am o vaga impresie ca Z-ul va avea multe elemente in comun cu acest concept...
Aveti idee ce coeficient de aerodinamicitate are?

imi cer scuze eram foarte obosit am vrut sa spun de mazda dar am zis de nissan...rx8-ul va avea de suferit din cauza acestui prototip :)

Todorutz 16-12-06 23:24

foarte SF masina. personal nu-mi place ideea cu usha aceea mare care se deschide pt toate locurile....in rest e de luat n seama conceptu

solo24 16-12-06 23:25

daca va fi rx-8 asa o sa fie interesant sa vad alte masini care st acuma numite complexe
sa vedem ce va fi in viitor doamne ajuta

Eugen_TL 17-12-06 11:49

un fel de broscoi :) interesanta masina

bakal 17-12-06 13:11

cel mai mult imi plac rotile. mai mari ca la jeepuri

DolusD 17-12-06 15:30

wow , chiar tare , mie unu imi place cum arata ...... !

sebaaa 17-12-06 15:39

e funky asa.. sa vedem ce vor proiecta in urma conceptului asta..

Bobby boss 17-12-06 16:07

e prima masina care nu-mi place parca e OZN pe unde sa merg ioo cu ea??

ceoby 17-12-06 17:33

nu inteleg scopul conceptelor astea ...mazda nu va face o masina asa de serie pana cand mor io si nici prea marfa nu arata ...si aia de la citroen la fel numai ozn-uri si masini cucu ...macar mazada mai stie ceva cu motor wankel...

LiviuTZ 17-12-06 21:57

Superba masina...nu prea vad sa apara asa ceva:D...

sprinter 17-12-06 23:29

Imi place super mult masina asta ... in special liniile care "curg" pe lateral .... si se duc spre faruri ....

sprinter 18-12-06 09:37

Quote:

Originally Posted by mafiotul (Post 665288)
da...e misto...:rolleyes2 ....e chiar klumea...8) da volanu ala e cam naspa...adik ala nu se mai cheama condus...cu toate functiile automate si...(ca si in cazul cutiei automate...adevaratu condus e ala manual,parerea mea)...pana la urma ce o sa urmeze?sa apesi pe buton si masina sa te duca la locatia dorita???????????:twisted:

Nu cred ca mai e mult pana acolo....

T.rac3Er 18-12-06 10:50

Quote:

da...e misto...:rolleyes2 ....e chiar klumea...8) da volanu ala e cam naspa...adik ala nu se mai cheama condus...cu toate functiile automate si...(ca si in cazul cutiei automate...adevaratu condus e ala manual,parerea mea)...pana la urma ce o sa urmeze?sa apesi pe buton si masina sa te duca la locatia dorita???????????:twisted:

mai intai condu masini cu automate si manuale, diesel si benzina si apoi fa-ti singur parerea, nu te lua dupa cum spun altii..adica mai intai ia-ti carnetul...

din nefericire acest prototip va ramane doar prototip (oricat de bestial ar fi) si va imprumuta din liniile sale de design modelelor de serie si o noua linie generatiei de automobile mazda din anii '20...
normal de designul agresiv si ***urist va avea atat adepti cat si opozanti...conteaza ca fiecare sa aleaga ce isi doreste...

alexerix 18-12-06 13:15

Conceptul e super, designul e revolutionar si poate inspira pe viitor linia masinilor de serie Mazda. Mie oricum imi place. Pusesem si eu poze la unul din thread-urile trecute.

alex-mishu 18-12-06 17:16

Ca majoritatea conceptelor....nu se va produce in felul in care arata...
Usile mi se par foarte "ciudate"...Cred ca e proiectata pt cei carora le place nisipul in masina...

Cosmin255 18-12-06 18:02

Nu imi place

alexerix 18-12-06 21:40

Tot de pe lista conceptelor Mazda ce prefigureaza viitoarele modele se mai regaseste si Ryuga un model SUV gen Tribute.
Acest model Ryuga, care va fi de fapt cunoscut sub numele de Mazda Tribute HEV 2008 la salonul NAIAS (North American International Auto Show) din ianuarie 2007 si va avea o tehnologie inovatoare in ceea ce priveste motorul:
Va fi un motor de 155CP obtinuti prin asocierea unui motor electric cu unul termic care respecta super pretentioasele standarde din California cu privire la emisiile de noxe: "Super Ultra Low Emissions Vehicle"(SULEVII) sau "Advanced Technology Partial Zero Emissions Vehicle"(AT-PZEV).
Aceste doua standarde sunt cunoscute ca fiind cele mai restrictive in materie de motoare pe benzina.
E atasat un link unde puteti vedea un sketch cu modelul descris. Va tin la curent cu mai multe informatii.
http://automoto.aliceadsl.fr/display....php3?id=26070

P.S. In japoneza Nagara = flux, unda, iar Ryuga = val...sau cam asa ceva:D

Seat_TDI 18-12-06 22:44

moamaaa, am ramas uimit ,nu stiu ce sa zic. VIITOR

T.rac3Er 19-12-06 07:15

m-as muta in california :D

alexerix 19-12-06 12:46

Quote:

Originally Posted by T.rac3Er (Post 666781)
m-as muta in california :D

LOOOOL si eu:D. Kiar sunt super benefice restrictiile de genul asta. Mai ales ca americanii au in sange motoarele cu cilindree mare, ceea ce inseamna ca si volumul de noxe este extraordinar de mare.

alexerix 19-12-06 12:53

Quote:

In legatura cu progresul tehnologiei, am vazut zilele trecute un filmulet amanuntit(imi pare rau ca nu am retinut link-ul) un sistem de parcare automata pus pe BMW. Cu o multime de senzori de perimetru la dispozitie, doar opresti masina ca si cum ai face o parcare laterala cu spatele si...LOL apesi butonu. Masina baga automat in retur si vireaza volanul si parcheaza masina perfect. Si asta fara ca soferul sa faca in prealabil o parcare pe care masina sa o memoreze(am vazut si astfel de sisteme).

T.rac3Er 19-12-06 13:13

pe noul cl e ceva asemanator...cu radar...iti arta cat sa ivarti rotile, ce viteza, si pozitia de unde sa faci parcarea...si e dinamic, daca totusi nu te incadrezi el tot timpul cauta ruta corecta si te indruma...cred ca are si modul de parcare automata 8)

RoSonic 19-12-06 13:24

lasati offtopicul!!!

joker4dna 19-12-06 13:38

balega pe rotzi!! parerea mea

Yackone 20-12-06 16:58

inspira viteza masina asta;)

alexSHO 20-12-06 18:21

chiar urata, naspa, praf, abureala, etc

KAB 23-12-06 16:05

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 663938)
imi cer scuze eram foarte obosit am vrut sa spun de mazda dar am zis de nissan...rx8-ul va avea de suferit din cauza acestui prototip :)

In primul rand concept car-urile sunt doar niste modalitati de a cheltui banii companiei, asa k tu atotcunoscatorule care confunzi sigla de nissan cu mazda, este foarte posibil k sa nu vezi niciodata aceasta masina pe strada, ea fiind doar un mod de a arata progresul marcii respective, neavand interesul de a o produce in serie... asa k mai gandeste-te cand postezi asa ceva...Ciao!;)

Ovy FTZ 01-01-07 18:49

i like this concept !!! prea tare sa fie d serie

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning