![]() |
Ce ati vrea sa va aduca Mosul?
scrieti ce doriti si o sa vedem pe 24 daca ati fost cuminti tot anul...nu ati trecut de 50 la ora,nu ati taiat benzile continue,nu ati participat la concursuri ilegale 8)
|
:lol: :lol: childish :P
Eu vreau sa-mi aduca o idee de afacere din care sa fac multi bani sa pot sa-mi faci o pista de liniute :D |
eu ash vrea sa imi aduca nishte banutzi (mai multzi) ca sa imi achizitzionez nishte chestii... shi impacare + idei iscusite pt amenajarea pistelor de drag in romania...
|
Re:
Quote:
|
un motor !!! :lol: :lol: :lol:
sa vina mosu calare pe o Hayabusa :lol: :lol: :lol: |
o dacie sport, dar am taiat benzile, am trecut de 50 la ora si nu am fost cuminte. asa ca nu stiu ce o sa imi aduca, poate o bujie sau un ventil.
|
Cum de Mos Nicolae in loc sa imi aduca ceva mi-a luat, de Craciun sper sa imi aduca inapoi ce mi-a luat de Mos Nicolae. :lol: :lol: :lol:
|
un Peugeot 206RC :lol: :lol:
si ca sa fim seriosi : o camera digitala buna de tot :wink: |
1 Attachment(s)
In primul rand nu uitati sa va luati un pom de Craciun sub care sa vi se puna cadourile
|
Tuningu pe majina....multa iubire......un bradutz......un telefon nou...o gagica........dar mai mult imi doresc tuningu pe masina
|
De Craciun .... imi doresc ca 4 Speed Squadu sa traiasca....... pe cat de mult posibil , Doamne Ajuta !
|
Shi eu imi mai doresc ceva...
sa iasa mai repede actele de la NSL Constanta mai repede... |
1 Attachment(s)
mie mi-a trimis asta pe mail
|
:lol: CeReS !!!
Ce-mi doresc eu de la Mosu' ? Nu va spun :P |
Orice, da' numai sa-mi aduca :lol: :lol: :lol:
PEACE :peace: |
Un Volan Thrustmaster :) sa jok underground 2 cu el
|
Un set de bucse si pivotzi :cry:
|
PORCHE 911
|
cred k o baterie noua... :roll: :? :cry: .. cred...
|
Mosul...exista Mos Craciun? :D ce bine...si mama imi spunea ca nu exista.
Ok vreau sa imi aduca un Kart de 125 nou si o tona de reviste cu masini. |
eu nu vreau decat sa stau alaturi de prieteni/prietene si sa ma distrez cum o faceam acum ceva timp ..... fara certuri si alea alea .... ce tine de alea materiale nu imi pasa ca imi pot lua si singur
|
Cum ce vreau eu nu se poate, adica sa-mi gate aia din service masina lucru la care tzin cel mai mult, nu imi trebuie nimic. Eventual dupa ce o repar sa-mi trimita stripteusele alea pe care le visez eu pe bancheta din spate tot timpul cand ma uit in oglinda din masina. :lol:
|
Un NSX Type-R, daca se poate cu turbo gata instalat... :twisted:
|
subscriu la ce a zis IS 18 BOG! :roll:
:cry: |
niste bani de bagat in masina.. si toleranta la schimbat amortizoarele pe garantie :roll: .. hmm... si.... un garaj incalzit :twisted:
|
MOS CRACIUN NU EXISTA!!!! Si nici Mos Niculai[
Doar iepurasul de Pashte exista cu adevarat!!! |
Mintzi.
|
Re:
Quote:
ontopic :D vreau k mosu sa imi aduca o masina cu multi reni putere... mai repede k nu mai pot :twisted: :twisted: :twisted: |
Bine... pai atunci vreau sa-mi aduca un Camaro ss de prin anii '60-'70. Ia sa vedem, exista?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning