![]() |
Cumpar mp3 Alpine impecabil
Sa fie impecabil,cu stick si iesiri subwoofer...
Model mai nou nu vechituri Astept oferte dar nu la preturi mari ca nu cumpar Este anunt valabil doar pt cei care au nevoie de bani urgent si cash MA REPET NU CERETI PRETURI MARI CA NU OFER SI VA PIERDETI TIMPUL AIUREA TASTAND!! |
Re: Cumpar mp3 Alpine impecabil
IDA X001,impecabil. Cat esti dispus sa oferi pe acest model?
|
Quote:
Valabil!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
si pe un 9835 care nu se mai fabrica de vreo 5 ani si a costat aproape 2000ron, cat oferi ?
mentionez ca nu are nici stick cum vrei tu.. deci e un player vechi si fara usb . |
Quote:
|
Quote:
Nu te-ai prins ca omul vrea cel mai ieftinache Alpine cu USB? Ce-i oferi tu acolo cu crossover,3 iesiri RCA,Time aligment...etc...alea sunt vrajeli ptr cunoscatori doar... |
Quote:
|
liviule pe langa ce ai spus tu mai e ceva
anume functie tilt (inclinare fata- fata motorizata), 512 culori la butoane, display bioled, 4x60w chestiile astea sunt mai importante pentru cunoscatorii astia, decat ce ai enumerat tu mai sus |
Nu-ti mai bate capul Pigoole,omul stie ce vrea si asta e cel mai important.Sunt doar curios sa vedem ce o sa-si aleaga din varietatea de playere Alpine la 400 Ron.
|
Quote:
Dar vindeti-l unde vreti voi...Eu nu il vreau deloc modelul ala,nici 200 lei daca vrei pe el nu il iau...Este foarte vechi si nu am nevoie de asa ceva,tine-l pt tine sau cauta sa il vinzi unde doresti,eu ti-am refuzat oferta,acum nu inteleg ideia pt care imi poluati topic-ul????Bafta |
Quote:
|
da dar colegul HHMC vrea si cu p..a in cur si cu sufletul in rai....preturile le aproximeaza din burtica ......el doreste un alpine made china cu usb .....bafta la cumparare
|
Quote:
|
ma bagatorilor de seama terminati ce sunteti voi vreti o groaza de bani pe toate playerele luate de la antipa care au 50mii de fuctii si nu sunt capabile sa citeasca o mel cap coada fara sa sara de 50 de ori?am si eu vechituri din astea de au stat mai mult la reparat le vand le vreti?si eu sunt de aceeasi parere cu hhmc iau si eu draq cv mai nou nu toate rapandulele fu..te si ras f.....te cu butoane sterse sau mai te minunezi ce vezi...ma voi sunteti cu capu?plimbati ma ursu si lasati omu sa cumpere ce are nevoie...sau vreti sa ne stricam topicurile intre noi?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning