![]() |
Mk 3 1.8 GT
5 Attachment(s)
Asta este.Urmeaza kit-ul !
|
Re: Mk 3 1.8 GT
E in 3 sau 5 usi?
Frumusel Golful. Tb sa pui o poza si din lateral sa se vada jantele. |
Frumos golfu' parca il stiu de undeva:):)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Este in 5 usi .. |
Frumoasa masina !!!bafta in continuare!!!
|
simpla si cu gust facuta...felicitarile mele ! neaparat niste jenti klumea
|
Multumesc, vin si alea + multe altele.
|
nu tine ascuns..daca se lucreaza la ea pe bucati ar fi interesant sa pui poze sa vedem cum evolueaza treaba..eventual mai primesti un sfat bun daca nu esti sigur pe tine ....
|
wellcome along !
intrebarea mea ( pe langa felicitarile pt jucarie ) e despre capota trasa ''peste'' faruri ! .. asa ai luat masina .. sau vre-un dibaci s-a ocupat de tabla mk-ului ! ca acolo la BH sunt meseriasi buni ! |
Asa am luat-o dar il stiu pe baiat , intradevar este dibaci :)
|
Rog un VT daca se poate cu niste jante si un kit frumos.Mutumesc.
|
nice ride.
|
1 Attachment(s)
Frumos, un sfat - fa acele indicatoarelor portocalii, poate imaginea te va ajuta
|
3 Attachment(s)
Jantele pe 17 :shock: :twisted:
|
Quote:
si eu am avut in proiect pt al meu .. dar .. am renuntat ! o sa fie pe urmatoarea masina! fain golful ;) |
Multumesc .. curand vine un kit Seidl pe el. :P
Imi trebuie neaparat o suspensie mai rigida .. ce imi recomandati sa fac ?? Suspensie sport sau numai arcuri sport ? Astept parerile voastre.Multumesc. |
pai zic dac apui arcuri se va face mai rigida masina insa cu telescoapele de serie nu poti cabora din arcuri mult , daca vrei s-o cobori mai mult atunci si telscoape , depinde si de bugetul pe care il ai pentru acesta . Cu arcuri nu chiar asa de renumite poti iesi pana la 100 de eu la suspensie acolo vei avea nevoi de macar 400 de eu pentru el (vorbind de piese noi)
|
Aha,cred ca voi incerca prima data doar cu arcuri , daca nu va merge voi incerca si cu toata suspensia.Imi atinge urat in spate cand am 2 pasageri.
|
Nu prea ma dau in vant dupa golf 3 dar asta arata cu adevarat bine.e facut cu mult bun gust
|
nu pune doar arcuri sport.o sa strici telescoapele,daca tot vrei sa faci o chestie trebuie sa schimbi toata suspensia.daca tot vrei arcuri am io 2 de spate koni.cred ca-s -5 cm.
brgds edi |
super tare pana acuma..sa vedem ce urmeaza ! e bestiala...;)
era si mai cool daca gaseai stopuri spate cu leduri pe fond negru..sau lexus pe fond negru...:roll: ;) |
Multumesc pentru aprecierile voastre.Stopurile au fost negre din fabrica,am vrut o schimbare,cam toate golfurie inchise la culoare au stopuri negre sau pe fond negru. :P
|
Quote:
|
Wob .. nu te interesezi te rog pe acolo prin Dublin sa vezi cam cat costa o suspensie sport complecta ? Multumsc.
|
Cosmin zi-mi te rog de unde ai luat manerele de la usi cromate vreau si eu am fost azi la cridem si nu au mi-ai luat numai carcase pt oglinzi:)
|
De la Horguemtuning ! Iti aduce el tot ce vrei.
|
Care poate sa-mi faca si mie un kit virtual ( seidle sau rieger ) ? Multumesc.
|
f frumos golfu , arata excelent cu jantele pe 17 shy nu e nici prea incarcat iar cu kitul crek o sa arate shy mai tare BAFTA in continuare
|
Multumesc.Saptama viitoare imi ajunge suspensia sport,Koni reglabila pe inaltime si duritate.Revin cu poze cand este pe masina.
|
3 Attachment(s)
Poze cu suspensia noua ( koni reglabila pe inaltime si duritate ).Mai tarziu pun si niste poze mai clare.
|
Arata bine cu noua suspensie!!!;)
|
4 Attachment(s)
Alte poze.
|
hai salut,
ai reusit s-o reglezi? iti mai atinge? io acuma vad - nu ai cauciucurile corespunzatoare pe spate, pune-i ceva de genu 195/45/17 sau 40 . ele trebuie sa fie putin mai mici ca latime, sa fie "trase". nu o sa mai ai probleme si o sa o poti lasa mai jos. fa o proba. brgds edi |
Pai nu gasesc nicaieri nici macar 205.40 daramite 195.40 sau 45 :(
|
1 Attachment(s)
nasol moment.
la noi in cta sunt cateva vulcanizari dastea mai mari care vand shi cauciucuri s/h - au aia stive. chiar ieri am fost shi mi-a cerut pe un cauciuc pe 15' s/h 1 mil cam mult, dar ai de unde alege. ps : cred ca asta-i problema la tine - ca-s cauciucurile prea late. incearca cu ceva mai mic, sa fie tras precum asta din poza. brgds edi |
Mda.. prin Oradea nu gasesc cauciucuri care sa-mi fie bune.Astept oferte din alte orase.
|
Gata .. am cauciucuri. 205.40.17 :) dupa ce o las mai jos facem poze !
|
asteptam poze.
shi incearca sa-i faci la toata mashina - nu numa la roti :) brgds edi |
8 Attachment(s)
Cateva pareri va rog ! Cred ca ceea albastra va ramane.Ce ziceti ?:rolleyes2
Hayonul il voi inchide si mai vine o preche de angel eyes.In 2 aprilie ne apucam de treaba. |
1 Attachment(s)
Si un vt cu bara albastra.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning