![]() |
BBS RC
3 Attachment(s)
Vreau sa cumpar jante BBS RC STYLE 5 ,,, dau la schimb jante originale de m3 e 36 cu 7,5j fata 8.5j spate reconditionte complet+serpi originali de m3 de 3.0 286 cp +pistoane cu tot cu biele de m3 e36 3.0 286 cp in stare perfecta astept oferte sau vand separat tel 0749106589
mai am de vanzare si ECU de S50B30,ceasuri bord m3 in km si mile, praguri m-tehnic coupe,radiator ulei m3 original, |
Re: BBS RC
2 Attachment(s)
serpiiii
|
Quote:
mersi |
250 euro negiciabil
|
ceasuri bord m3 in km si mile la ce pret le ai?si o poza daca se poate:D
|
100 euro vreau o sa pun si poze cat de curand
|
up valabil anuntu daca va intereseaza ceva sunati preturi de criza :)))
|
up
jantele 300 euro serpii 200 euro pistoanele cu biele 230 euro pragurile 250 lei ceasurile 350 lei |
serpii sunt rezervati pana sambata
|
serpi sau vandut restu up up
|
bandouri M sedan nu ai. mersi
|
imi pare rau dar nu am .......pistoanele sunt rezervate pana duminica
|
9 Attachment(s)
poze cu pistoanele
|
8 Attachment(s)
jante ACT germany LK 120 pe 16" 8,5j fata si 9,5j spate cu et 15 fata si et 17 spate cele albe sunt reconditionate (am mers 10 km cu ele am avut slikurile pe ele) iar cele de spate trebuiesc reconditionate si nu am decat 2 capace la ele ( nu sunt sparte ,iar una e putin indoite pe interior
tel 0749106589 pret 250 euro neg cine vine cu o oferta buna le ia Toba bryton originala cu stanta dedicata pt e 36 cu 2 intrari (nu are sitele sparte ) 350 lei |
Moldova, Chisinau
Salut. Din pacate nu pot sa procur pistoanele din motiv ca nu se poate de devamat motor m50b25. Unica solutie pentru mine ramine sa pun internele de la un m54b30 pe al meu m52b25. bafta in continuare. Si mersi mult.
|
up preturi negociabile pistoanele nu mai sunt rezervate up up up up
|
9 Attachment(s)
pozele cerute.
|
up valabin anuntu preturi negociabile
|
jantele de m3 s-au vandut,pistoanele s-au vandut,serpi s-au vandut,jantele act s-au vandut raman restu
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning