![]() |
Sistemele Audio pe Fiat-ul nostru
Salut pe toti :!:
Deschid threand-ul ästa aici pentru cä nu am väzut nici o realizare in materie audio egal de model,am discutat despre probleme tehnice,tuning s.a.m.d. Dar ce se intimplä cu muzica nu avem muzicä nu se investeste in Fiat asa ceva sau ce ne face sä nu avem asa ceva in masina personalä:?: Nu mä refer la un model anume, doar la FIAT veniti cu realizäri personale ,foto si de ce nu cu proiectele pe care le aveti in materie audio. |
Re: -Sistemele audio pe FIAT-ul nostru (unde sunt)
8 Attachment(s)
Fiat Bravo ce am si unde vreau sä ajung:?:
Pentru moment: -MP3-CD Pioneer -statie Novex 1100 watts Rms -subwoofer Novex 2 X 500 watts Rms -condensator Hifonics -baterie gel min 60 incä o mai caut Sä väd asta gata si mä voi ocupa si de restul. |
3 Attachment(s)
Salut din cite väd nimic miscare ,bä voi chiar nu ati schimbat nici o boxä in porbagajul äla ,nimic in plus ceva,dacä e asa imi iau jucäriile si plec acasä:lol:
Eu nu am mai fäcut mare lucru doar ceva mic ramele originale le-am luat albastre dar ce ziceti de noua iluminare ros,albastru galben nici eu nu stiu pinä la urmä ce este. |
frumos , cat costa un dif k asta si c firma e?????
|
-pe 2 subwoofere plus rame 135€ (5oowatts RMS pe buc) NoveX
|
4 Attachment(s)
Alte foto cu 2 subwoofere diferite membranä titan si membranä crom:
Attachment 190524--titan--Attachment 190525 Attachment 190526--crom--Attachment 190527 |
Hai Alex ca iti tin eu companie ;)
Pana la urma cate sub-uri ai? E super contrastul |
Dacä mä intrebi cite am in casä am multe dar numai 2 subwoofere montez.
Zilele astea trag tare cä vreau sä termin cu montajul pinä vineri vreau sä le väd in masinä si dacä mai este posibil un test . Ce este räu cä pinä la 3 nu pot sä fac nimic sunt la lucru si se intunecä si repede dar fac totul posibil sä le väd in masinä la locul lor. |
-set statie 600watts 4canal ,2 boxe 16 3veg , 1x30 300watt Mac-Audio
1-30 Novex 400 Rms-crom 2-25 Novex 300 Rms-crom 2-30 Novex 500 Rms-titan si pe astea le si montez Plus statia Novex de 1100 Rms Set Mac-Audio il am pentru Twingo pentru mai tirziu cind mä voi apuca. Acum sä väd Bravo terminat mäcar porbagajul,mai vreau sä-i schimb Mp3 cu un DVD,MP3-CD bla bla bla dar usurel cä nu mai stiu unde sä mä inpart . |
2 Attachment(s)
De setul ästa vorbeam de la Mac-Audio nu am dat o grämadä de bani dar se aude bine duce destul iar pentru micutu Twingo este mai mult decit suficient pe 2007 rämine si asta dupä ce am finalizat cu Bravo.
|
2 Attachment(s)
Salut :!: -din päcate nu voi reusi sä termin porbagajul cum mi-am propus si culmea din cauza unei pläci MDF ce am plecat sä o iau,nici nu am luato si m-am ales si cu un cadou de citeva sute de € ce trebuie sä investesc in masinä.
Eram pe banda 2 si mi-am pupat oglinda cu oglinda celui ce-mi venea din fatä tot pe banda 2 acum rämine sä väd ce hotärire vor lua asigurärile dacä vor lua ,vinovati am fost amindoi am circulat prea aproape de marcajul ce separä sensurile,dar acum nu mai conteazä bine cä nu a fost mai räu . Tin sä vä doresc "Särbätori fericite:!: "si tot ceea ce vä doriti sä vi se indeplineascä vouä si la toti cei dragi :!: |
Pai asta e o ocazie sa iti iei oglinzi M3 . Sarbatori fericite si tie AlexXx
|
[quote=georges14;670938]Pai asta e o ocazie sa iti iei oglinzi M3 . Sarbatori fericite si tie AlexXx
-salut :!: La asa ceva m-am gindit si eu, oglinda originalä montatä si vopsitä mä face 380 € si mi-ar säri tot timpul lacul äla nou in ochii dar astept sä treacä särbätorile sä nu am surprize la livrare si am sä le schimb pe amindouä ,pentru moment pun una folositä ,oglinda de stinga e obligatorie si nu am chef sä mai dau banii pe altundeva. Mersi de uräri :!: Särbätori fericite :!: :!: :!: 8) |
Uitativa la clipul asta, Subwoofer MTX Jackhammer. Cati Db o inregistra?
http://www.metacafe.com/watch/241866...er_jackhammer/ |
3 Attachment(s)
fiat-ul unui prieten>>>
asta era in 2005, acum e si mai tare |
ce marca sunt wooferele?
|
[quote=georges14;672731]Uitativa la clipul asta, Subwoofer MTX Jackhammer. Cati Db o inregistra?
http://www.metacafe.com/watch/241866...er_jackhammer/ Asa ceva poti pune pe masinä dar cred cä toate suruburile ti se desfac,geamuri speciale iti trebuie sigur ,ceva de la MTX am väzut cu ochii mei un 70cm cred cä era dar nu asa extrem . |
Quote:
Nu e räu deloc, dar numai un Fiat este in RO cu ceva audio schimbat ,unde sunt restul :?: |
Quote:
Alexx, mai este in Cj tot o buburuza cu ceva serios pe ea, o sa pun poze daca gasesc |
1 Attachment(s)
[quote=georges14;672731]Uitativa la clipul asta, Subwoofer MTX Jackhammer. Cati Db o inregistra?
Georges nu m-am uitat bine la video si mi sa pärut mai mare dar l-am väzut la PS-Show in Wels chiar acum citeva luni ästa este :lol: Attachment 192925 |
Sti cumva pe ce diametru este?
|
AlexXx ce zici, sa mai pun 2 woofere Boost de 25cm? nu stiu de cati w sunt pentru ca sunt in incinta si nu am desfacut-o.
|
Quote:
6000 WattsRMS 94 db , raza 22' |
[quote=georges14;673734]AlexXx ce zici, sa mai pun 2 woofere Boost de 25cm? nu stiu de cati w sunt pentru ca sunt in incinta si nu am desfacut-o.
Cite statii si de cit pui ? Rms si ce woofere montezi care le este puterea lor,si eu am vrut sä montez diferite woofere dar m-am räzgindit si de asta am luat altele pentru a egala iesirea la statie . |
Pai o sa imi iau un ampli soundstream XTA880.2 1760W si 880 RMS pentru Wooferul Audiobahn 1000W si 500 RMS. Asta e tot ce mai am pe spate. Si pe fata am un kit 2 voie separate Caliber Woofere + Tweetere + filtre .
De cand am scos difuzoarele de pe placa din spate parca nu se mai aude asa bine si de aia ma gandeam sa mai pun ceva in spate. Mai am 2 ovale Infyniti,nu scrie puterea, 2 JBL GTO 3 voie, 2 woofere Boost. Ca ampliuri mai am un Pionner, nu stiu puterea, un MTX , un Philips si xxl care e acum pe wooferul montat |
Asta e ampliul care il voi lua in Ianuarie cred,ca am cheltuit cam mult cu sarbatorile.
|
5 Attachment(s)
Nu stiu ce sa intamplat cu pozele
|
salut:!: din cite am väzut vrei incä o statie, cite canale de 880watt are statia ,dacä doar unul lasä-ti wooferul de 5oo Rms doar pe statia asta si mai pune una cu 4 canale 2 in usi si 2 in spate de preferabil 3 wege-sys sau statie 2 canale dacä nu t-ai anulat iesirile de la CD atunci mai pui doar 2 pe spate cred cä ai una ca sä nu mai dai alti bani si iese ceva pinä la urmä.
|
Eu am fäcut altä incintä säptämina trecutä cä nu imi intra statia unde am vrut nu am mai fäcuto asa latä si am inclinat-o putin si am scos condensatorul din mijloc, dar nu am finalizato nu am mai reusit si am vrut sä mä bucur de zilele astea de Cräciun .
Dar mai lucrez ceva la ea zilele astea am ceva liber si sper sä termin odatä nu mai dau datä limitä ,voi reveni cu foto pinä atunci toate bune:!: 8) |
Din cd am 3 iesiri RCA pentru 3 statii, fata, spate si woofer ;)
O sa incerc sa pun ovalele Infyniti cu ampliul Pionner |
[quote=georges14;675085]Din cd am 3 iesiri RCA pentru 3 statii, fata, spate si woofer ;)
Eu m-am referit la iesirile de la cd pentru difurile normale ale masinii astea le anulezi sau nu ,3 statii iti trebuie ceva mai mult curent , vei avea de 2 baterii gel una in fatä pentru start si a doua prin porbagaj plus la fiecare statie iti trebuie cite un condensator . Tu ai masina pe benzinä ai 35A cred dacä ai avea loc pentru una de 70 A poate ar face fatä dar tot mai bine ar fi 2 baterii gel. Cu asta imi bat si eu capul nu gäsesc loc pentru a 2 baterie roata de rezervä mi-ar fi ultima sansä dar rämine sä väd cum va iesi pinä la urmä. |
Nu imi convine varianta cu 2 baterii. Cd-ul scoate destul de bine si fara statii. Pentru bass am condensatorul care il astept si acum si mai pun o statie lejera pe care nu o voi urca la maxim. Da trebuie testate toate astea. Pe fata nu pun statie, nu este nevoie. Nu o fac pentru concurs, o fac pentru mine ;)
|
Asta te-am intrebat dacä ai anulat iesirile CD din cite väd nu lasä-le wooferul si ajunge.
Nici eu nu o fac pentru eu stiu ce concursuri o fac doar pentru mine schimb doar bateria in gel si dacä merge un 70 A si mai bine acum am 60A normalä si caut un condensator mai puternic si cred cä ajunge . |
8 Attachment(s)
Salut:!: -incet dar sigur mä apropii de finalizare asta este noua incintä :
|
Mai rämine sä-i fac Bassreflex am ceva iesiri dar nu imi place cum se fixeazä
rämine sä comand altele, 2 trompete de 70mm poate asta mä va tine un pic pe loc ,acum ledurile erau la 2 baterii dupä cum sa putut vedea dar la 12V vor lumina si mai tare,dupä care sä imbrac in imitatie de piele atit si in masinä cu ea:lol: |
1 Attachment(s)
Salut :!: --ce pärere aveti as pute folosi spray perlandez sau stiti altceva mai bun sä fixez asa zisa imitatie de piele spun asta pentru cä este 4mm de groasä un fel de spumä este ceva special pentru hi-fi si vreau sä o lipesc cit mai bine.
|
Am auzit ca in spray e cel mai bun lipici. Se aseaza bine. Eu nu am gasit spray, nu stiu cum arata. Vezi ca trebuie sa lasi prenandezu sa se usuce putin inainte sa aplici materialu. Eu nu am mai facut nimic. Masina e la garaj, Imi schimba toata bucsaraia pe fata si condensatorul nu a sosit inca.
|
1 Attachment(s)
[quote=georges14;678491]Eu nu am gasit spray, nu stiu cum arata. Vezi ca trebuie sa lasi prenandezu sa se usuce putin inainte sa aplici materialu. Eu nu am mai facut nimic. Masina e la garaj, Imi schimba toata bucsaraia pe fata si condensatorul nu a sosit inca.
Salut :!: am inceput sä stau pe loc cu montajul sä väd cind or veni trompetele pentru bassreflex,mai finisez si eu ce mai pot . Legat de spray am dat de 2 produse, este la acelasi pret 10€ ,450ml si 500ml: |
1 Attachment(s)
normal trebuia sä ai o schitä
|
Merci AlexXx, nu am montat pana acum asa ceva si nu vreau sa dau foc la masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning