![]() |
TNT Tuning Bucuresti
10 Attachment(s)
De peste 7ani pe piata, si cu sute de lucrari realizate, TNT TUNING va sta la dispozitie cu urmatoarele :
-body kit-uri -spoilere -praguri -prize de aer -modificari custom -eleroane -incinte acustice -evazari roti -repatatii aferente Dispunem si de servicii de vopsitorie, tinichigerie . Pentru mai multe delatii si informatii : WWW.TNTTUNING.RO [email protected] 0723.921.102 / 0726 143.585 Pentru inceput, va prezentam cateva din multele noastre lucrarile realizate, urmand ca pe parcurs sa postam si altele. |
Re: TNT TUNING BUCURESTI
10 Attachment(s)
Sectiunea: Bad ''boaye'' ,CSL-uri , si Clean Look (bandouri, clante, sigle ...)
|
6 Attachment(s)
Bmw E46 325i , transformat in M3 :aripi fata M integral din fibra,cu tot ce inseamna prinderi la ele , aripi spate(cu modif.la usita de la rezervor) ,power dome capota , eleron Csl, difuzor spate si praguri .
|
Salut, un pret pentru bara fata de e60 replica rieger?
|
Quote:
Si mai avem si kit -ul M5 din plastic original Bmw nu ( China sau Turcia) a fost dat jos de pe masina si inlocuit cu ceva Custom ,o sa punem si pozele curand cu noua lucrare . Pret pe kit 2900 lei ( bara fata este completa echipata rama proiectoare , grila,tubulatura aer frana ) . O zi buna echipa TNT Tuning . |
Quote:
Bafta la vanzare !!! |
Quote:
|
salut!!!
vreau si eu pentru opel vectra A spoilar fata,spate praguri poze daca ai modele si pret multumesc!!! |
Quote:
Pret-ul unui body kit este de 1600 lei ,in pret intra montajul pieselor ,piesele vin pregatite pentru vopsit . O seara buna echipa TNT Tuning |
Ai ceva pt megane 2?
|
Quote:
|
Pai daca poti, pune poze cu tot ce ai pt megane 2 hatchback. Si daca vad ceva pe gustul meu vorbim. In principiu bara fata/spate/praguri ca atlceva n-as avea ceva, eleron am.
|
Quote:
|
Ok, scz de deranj. Vazand poze cu lucrarile tale aici, am zis ca poti pune poze si cu niste meganeuri facute de tine(cu siguranta faci poze la lucrari). Daca imi placea ceva bateam drumul, altfel nu merita sa vin, sa vad, sa nu-mi placa si sa plec. :) Seara buna, dar asa nu-ti faci clienti.
|
Quote:
Si clienti ,avem slava domnului vei vedea prin postari de noi lucrari |
Ok, am inteles eu gresit atunci. Am crezut ca ati facut vreun megane, pt ca ma interesa sa vad si nu doar ca sa ma aflu in treaba. Dar de adaptat bari nu-i pe principiul meu! :) Ms
|
Baieti de nota 20, de cate ori am fost pe la ei am plecat multumit ! Recomand cu caldura.
|
20 Attachment(s)
Am mai adaugat cateva poze cu lacrari TNT Tuning ,cat de curand poze cu noile lucrari ce sa afla in atelier Bmw E 60 , Hyundai Coupe , Audi S8 ,Bmw E46 .
O zi Buna echipa TNT TUNING!!! |
5 Attachment(s)
Hyundai Coupe by TnT Tuning :D
|
Stiu Hyundai-ul Coupe este chiar in apropierea blocului meu.Acum este intr-un stadiu mai avansat al lucrarilor si arata super.
|
Quote:
|
si eu sunt un client multumit
recomand cu incredere |
Quote:
|
Buna seara!M-ar interesa si pe mine un spoiler pentru Opel Astra G ca cel din poza aceasta.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1324212750 |
un pretz pt csl la un e36 si un bad boy loock?
multumesc o seara buna!!! |
Quote:
Pretul pentru un spoiler Opel Astra G model Lumma costa 600 lei ,montaj inclus in pret O zi buna echipa TnT Tuning |
Quote:
Csl pentru e 36 300 lei durata de montaj 4 ore bad boy look 200 lei durata de montaj 5 ore O zi buna echipa TNT Tuning |
Quote:
|
Quote:
salutare |
Re: TNT Tuning Bucuresti
Inca un client multumit,adica eu :D Apelati cu incredere la baieti,nu lasa masina sa plece din garaj pana elementul pus de ei nu sta 100% perfect.
|
15 Attachment(s)
Multumim mult pentru apreciere si recomandare
Si cu ocazi asta vreau sa prezint noua colectie de iarna by TNT si putin din primavara :)) Sa incep cu Hyundai Coupe prezentat putin mai sus chiar de catre propietar : bara fata modificata , scos grila ,acoperit tot ce inseamna antena si embleme ,bara spate si praguri Toyota Celica ... a venit umpic cam sifonata la noi dar ne-am straduit sa o aducem cat de mult am putem la lufturi ( lovita dreapta spate si dreapta fata) , modificarile aduse: bara fata ,bara spate si set praguri Bmw E 36 , capota cu bad boy si prize de aer ,bara fata,bara spate si praguri ... te asteptam in vara cand vi din Italia sa facem si spatele gen E 46 cu stopuri si porbagaji csl Alt Bmw E36 aici s-au modificat decat capota gen E46 cu bad boy, Power dom ,portbagaj csl,cozoroc luneta Doua Opel Astra G , bara fata Bmw E 90 , praguri , cozoroc luneta si sort spate adaptat de la modelul E 92 Capota E 46 ,badboy si power dom Bmw E 46 , bara fata M3 cu lip , ochelari Hamman , capota bad boy ,power dom , praguri , bara spate , portbagaj csl si cozoroc luneta Cam asta a fost colectia de iarna ,acum in lucru Bmw seria sapte si Mercedes Clk curand si poze |
10 Attachment(s)
Am terminat lucrarea la Marele 7 , E90 bra spate ,pragurile si cozorocul vopsite, E36 portbagaj tip Csl ,caspota Power dom + bad boy ,ploapa luneta vopsite si am mai montat si niste prize de aer pe aripi model M5
Revenim cat de curand cu poze de la Mercedes si Alfa 147 |
5 Attachment(s)
Poze Alfa 147
Modificari aduse : -Bed boy -Scos sigla fata -Bandouri astupate fata /spate -Priza de aer pe capota -Adaptat lipp fata de WV Golf 5 -Adaptat praguri de Bora /Golf 4 -Adaptat sort spate Audi A3 -Montat plasa fata/spate si scoase toate plasticile din bara fata . Revin cu poze Seat Leon ,Rectificari la un Bmw facut la un alt garaj , etc |
Scuze pt offtopic dar daca puteti sa imi dati un pm cu locul unde si-a montat evacuare dubla pe e90 as aprecia.
Multumesc si spor la lucru, |
Quote:
Multumim !!!! |
10 Attachment(s)
O lucrare mai veche dar finalizata acum, Golf 3" Cox ul " cunoscut printre cursanti ,modificari aduse :- lipp spate ,praguri ,cozoroc modificat
Reparati de bari pejo 206 ,am vazut sa se poarta posturi cu reparati asa ca am postat si noi sa nu ramanem mai prejos :) , modificat niste ceasuri de stalp pentru Golf 4 La Bmw e36 am avut mult de rectificat ,lucrarea nu a fost facuta la noi ,noi am finalizat o am avut de facut urmatoarele: S-au prins barile pe masina fata spate pentru ca nu erau prinse si lasate cu lufturi si nu mai aveau nici terminatie la final pentru a se putea inbina cu aparatorile de noroi ,la pasajele pe roti am continuat aparatorile de noroi pana in pasaj , capota a fost lasata fara linile de simertie si a trebuit sa le facem noi , am mai conturat capota pentru ca nu venea ok cu farurile si era luft mare rau asa si la nasi la fel , am montat o pereche de ochelari Hamann si un cozoroc luneta Seat Leon bara fata, bara spate, praguri si ploape Urmeaza poze cu Toyota Celica si un Ursulet si daca ne intelegem la pret si un Mercedes Cls ... suntem al dracu de scumpi :)) |
10 Attachment(s)
next.
|
9 Attachment(s)
Toyota Celica
-spoiler fata -spoiler spate -set praguri Bmw E30 -spoiler fata m tehnik la care s-a adaptat un lipp de Golf 4 - praguri de Audi A3 - spoilerul spate este in lucru revin cu poze . Reparatie spoiler spate Opel Astea H |
salut.ai putea sa faci o bara fata,una spate si un set de praguri pt masina asta? daca da,spune-mi te rog si mie un pret. ms
http://mitsubishi.anunturi-auto.4tun...8369.html#poze |
Quote:
O zi buna echipa TNT Tuning . |
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning