![]() |
-"Intalnirile noastre"-
zic sa mutam discutia de la threadul "logan provoaca" aici....sa vb de toate masinile care se dau...si va rog fara a indica locatiile "intalnirilor" si numerele la masini implicate.....e cel mai bine ca avem audienta mare pe aici ;)
|
Re: -"Intalnirile noastre"-
bine ca ai scris la semnatura numerele :))
|
Aseara ne-am gasit ceva masini:
1. Daewoo Espero 1,5L 16v; 2. Daewoo Espero 1,8L 8v; 3. Dacia Logan 1,6 8v;(Grasu') 4. Dacia Logan 1,6 8v;(MauS) 5. VW Golf 1,9Tdi 90 cp; 6. Daewoo Matiz; 7. Dacia 1300; 8. Olcit TRS; 9.Audi A4 2.0T quattro 10.honda crx Voi spune rezultatele mele. Cine a mai fost aseara va rog sa ma completati si sa puneti si voi alte "battle-uri" :D Loganul meu vs. Golf Tdi.... am stat bara la bara. :) Loganul meu vs. Espero de 1,8....mi-a dat juma' de masina :( My first victim kicked my ass..... this time;) |
ai uitat sa scrii numerele
:D |
Quote:
BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP |
in seara asta facem ceva?...e un Astra GSi in town...haw te bagi?
|
am camera pregatita
:D |
bai cipin daca faceti ceva dami si mie un bipppppppppp ca m,ai am niste treaba si ies si eu mai tarziu
|
am facut ... cunostinta; dupa care fiecare a mers in treaba lui :)
|
pai nu ai vazut ce a zis omul...sa se rodeze motorul di dupa.....vvvvvvvvvvruuummm!
|
In cel mai rau caz a auzit ...
Dar poate shadowro e mai special si vede undele sonore :D:lol::lol: |
feeeeeeeeeeeeeeeeeel the vibe :)
|
pai cred acum e randul meu sa zic ca am facut loganul alb ca pe ala rosu parca il fugareste politia :P si m-a batul espero alb cel de 1,8
|
Quote:
|
multumesc dragoste pt vorbele frumoase si un craciun fericit
|
Quote:
P.S. Cu placere..... scumpete :D :D |
Pe data de 7 octombrie, adica duminica, vor fi curse legale la Buzau.....poate mare majoritate stiti despre acest eveniment.
Propun maine seara pe faleza in parcul de la elice o intalnire pentru a stabili cine merge si cum vom merge la acest eveniment..... Astept raspunsurile voastre la aceasta propunere pe acest thread!!!! |
In functie de cati oameni raspund pe acest thread se va face intalnirea de maine seara.....asa ca astept raspunsurile voastre
DACA NU SUNT SUFICIENTI OAMENI CARE VOR RASPUNDE INTALNIREA NU SE VA MAI TINE DIN LIPSA DE OAMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Subscriu, prezent :D
|
In seara asta pe la 22:00 o sa fiu pe faleza, mai am 2 locuri la masina, care vreti sa mergeti luati legatura cu shadowro sau ne vedem la 22:00 la elice.
|
Mda, frumos tare a fost la buzau :)) Mama lor de maimute constipate.
|
ne adunam gasca sa mergem la siab sambata asta?????
Daca da va rog in sa postati aici in aceiasi maniera cum s-a facut si pt cursa de la buzau. Va multumesc |
fuseshi la siab :)
|
Toata lumea vad ca e prezenta si vrea sa mearga peste tot :d
|
app vrei sa mergi??!?!?!??!
Haw eu am spus de cei care vor sa mearga nu de cei care deja au fost.....daca ai fost bravo la tine!!!!! |
Urmatoare intalnire cand are loc si unde ?
ps: daca nu puteti raspunde aici, puteti da un msj privat . merci . |
vrei sa vii tocmai din buzau la o intalnire de a noastra ? :) super tare te asteptam cu bratele deschise ... cand esti in galati da un semn de viata pe forum si luam noi legatura cu tine a.s.a.p
|
Sunt in Galati .
|
ok zi si tu knd poti....noi de exemplu in fiecare seara dupa ora9.30 suntem pe faleza la elice...deci hotaraste-te si pune cum si cand!!!!
|
Poate se anunta ziua si ora pt urmatoarea intalnire ...as vrea si eu sa mai ajung .....mc anticipat :P
|
va mai intalnitzi si voi?
|
nu se mai intalneste nimeni nicaieri . s-a spart gasca , toti sunt pe turta lor.
|
bv domle ...........bine spus...............a fost prea tare asta:))))
|
salut...stiu ca e frig afara , dar totusi nu va e dor de o intalnire sa ne gasim mai multi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning