![]() |
Revista 4TuningRO nr.4
REVISTA 4TuningRO nr. 4 pe piata ! 4TuningRO, revista de masini modificate, tuning, sound & passion acum in OMV, PetromV, Agip, Diverta, Rodipet. https://forum.4tuning.ro/imagehosting/3457f2fea4d327.jpg |
Re: Revista 4TuningRO nr.4
presupun ca e si in benzinariile MOL ( mai nou si acesta apartine de OMV )
|
in unele, stiu ca a fost de numarul trecut... nu garantez ca e omogen, in toate, nu era contractat ferm...
oricum, pana la sfarsitul saptamanii sper sa reuseasca distribuitorii sa o duca pe toate rafturile posibile |
nu stiti revista va da si prin tulcea sau doar prin orasele astea mari , pentru k nr treqt nu l-am gasit nikieri !!!
|
Fratilor trimite'ti cateva si la Iasi....ca iar apare revista in iasi cand in bucuresti se va gasi noul numar
|
Zoliat, cum imi fac shi eu un abonament dak nuh am nt trecut d 4tuning???? k p la me prin falticeni park e orashu fantoma... knd ma duc la Petromv, rodipet sau alte chestii...ori se uita la mine de park as fi beat, ori imi zic k nu mai au...ajt un rasp ceva
|
Auuu...de cand asteptam revista............
|
Vrem revista,vrem revista,vrem revista :D :D
|
Dar cand incepe distributia revistei?
Ca am luat toate benzinariile la rand si am fost si prin cora, mall, gara de nord etc. |
Eu tot nu am gasit nr 3 la bc..... sper k o sa il gasesc macar pe asta... cine are informatii sigure de unde pot cumpara revista ast rasp pls
|
In focsani au ajuns doar 2 reviste de la inceputul editiei pana acum primul nr l-am cumparat eu nr un coleg de al meu iar nr 3 nu a mai aparut deci nr 4 sa-l mai astept?
|
Poate o primesc si eu ca nr 3 aleluia.
Gratian nu poti sa mi-o trimiti recomandata sa o ridic eu de la posta? (ca sa nu mai fiu singurul care nu o primeste) |
Parca este un OMV in Focsani. Te duci acolo maine-poimaine si cu siguranta o vor avea. Tot acolo au fost disponibile si numerele vechi, deci au fost si in Focsani de la inceput.
Alecs - in Bacau incearca la un OMV, daca nu, o poti cere online revista. Cine doreste orice numar 4TuningRO sau abonament, pentru a putea fi siguri ca le primiti acasa, dati un PM (private message) la userul 4TuningRO. Revista este deja data in distributie, deci maine-poimaine... abemus revista! |
ce numar tareee... :D chiar m'am bucurat din plin de el, plus ca aveam si o plictisitoare ora de fonetica... :))
|
Magos unde ai gasit revista ? :)
|
Iasu...Iasu a murit pe lista distribuitorilor!
|
In Bacau nu am gasit-o mai caut poate cine stie
Are cineva idee unde o gasesc in Bacau |
... in Agip.... :P
|
am fost si azi la agip si rodipet si nimik....
Gratian, cred ca ar trebui sa-i suni pe distribuitori si sa le faci niste "urari" de sarbatori...:D:-P |
am facut-o deja...
la omv ziceau ca in seara asta ajung.... la agip, cica maine... |
Quote:
|
Quote:
asteptam atunci... la diverta a aparut ? |
tot maine... azi numa omv, se pare, sorry...
eu sunt mai negru ca voi, iti dai seama au fost gramezi de chestii de miscat de sarbatori, si nu au facut fata cum trebuie, se pare.... |
Am fost la OMV la gara de nord si nimic si la cel din rahova si nimic :(
|
totusi...abonamentele?cand apar pe la noi revistele...ar trebui sa apara mai rpd decat pe tarabe dar nimik
|
in oradea,omv decebal;)
|
Quote:
|
la abonatzi cand estimatzi ca ajunge?am mai intrebat dar nu m-a luat nimeni in seama...daca cineva zicea ca-si ia scaunu sa astepte...k sa fie primu la rand...eu imi iau scaunu..si astept ca sa fiu sigur ca nu o ia nimeni din cutia postala :D...tare rau coperta BV BV BV
|
cand ajunge si la cei care au platit abonamentul, sitam ca trebuie sa primesc un tel inainte.
|
omv rahova nu,agip rahova nu
|
omv IASI ... in pacurari... acolo am gasit eu..sper sa fie si in restu...
destul de bine.. pareri de rau k nu a aparut decat o juma' de pagina despre iasi..dar na.. asta este nu emiteam pretentii ... e bine si asa.. te salut gratzian.. si ms pentru articol..si pentru poza..:)) (aia cu focusu negru :P) bafta |
Am gasit-o la primu OMV la care am intrat si anume cel de langa Udristei ;)
|
eu o gasesc de fiecare data la universitate langa kenvelo :D
|
eu la agip si rodiept muncii nu am gasit-o...dar diseara ma duc in cautare..:D
|
la suceava cand apare revista?? ca am cautat-o ieri pe la omv si nu am gasit.. si azi pe la rodipeturi.. si la fel ..
|
Azi-maine cu siguranta o gasiti in orice OMV, deja in Bucuresti se gaseste de ieri. Azi-maine se asaza distributia in toata tara, acolo unde inca nu a ajuns revista de ieri.
|
Am luato eu de la OMV rahova
|
eu OMV berceni...10-15 reviste am vazut eu azi
|
E la OMV si la Valcea.
|
Omv Udriste....;)