![]() |
Maşina mea: Calibra c20ne AG60COT.
6 Attachment(s)
Daca tot o am, m-am gandit sa o si prezint. :oops:
OPEL Calibra Clasic 1991 c20ne (abs, trapa electrica, computer de bord, servodirectie, suspensie independenta fata-spate, scaune sport fabrica, oglinzi electrice incalzite, inchidere centralizata fabrica, reglaj electric faruri) Am cumparat-o in Martie anul asta, masina era cat se poate de stock (ce-a mai stock),de "dreapta" (asta am si cautat). Am cumparat-o cu jante de tabla cu ceva rugina la pasajele spate. A urmat suspensia de pe fosta Vectra A bleo neinscrisa, refacerea pasajelor spate si vopsirea in totalitate a ambelor aripi, volan Raid HP 28, jante aluett 7,5J fata cu 9J et30 spatele (et30 deoarece nu vroiam sa mai am probleme cu "frecatul jantei in aripi" si nici sa le evazez), modificarea farurilor (desfacute si vopsit cromul in negru) + semanlizarile din faruri ramanand aprinse pe pozitie "gen america", capac motor polisat + alte modificari pe care nu mi le mai amintesc. Deocamdata doar pozele astea le am, urmeaza saptamana asta ceva poze noi cu ea. |
Re: Calibra c20ne AG60COT.
foarte ingrijita cali. imi place sa ai parte de ea :D
|
frumoasa ca si celelalte masini pe care le-ai avut. bafta in tot ce ti-ai propus
|
In sfarsit o vad mai in detaliu pe asta mica.
Dupa cum imi si imaginam ,arata f bine ...iar modificarile vad ca sunt ca deobicei cu gust. Succes ! :D |
Re: Maşina mea: Calibra c20ne AG60COT.
Vezi ca ti-au furat bagabontii un stergator :))
|
Quote:
|
Frumoasa, intretinuta, curata, jante frumoase, bravo ! Sa ai grija de ea si multi km fara probleme :D
|
De unde atatea jante?...cred ca de atunci s-au mai perindat cateva seturi pe ea...acum o arde cu table . E tipla masina de felul ei....dar nu prea trage :P
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Plm....jantele astea de sarbatori nu le stiam...credeam ca sunt poze vechi. Imi tre si mie doua table pe 15.....ca sa nu mai stau sa desfac gumele de pe alea de pe calibra sa le fac de iarna..eventual dau 14 si un suc diferenta :)
|
Îmi place maxim maşina!
Arată într-un mare fel! |
Frumoasa! arata foarte bine la anii pe care ii are masinuta :) facuta cu bun gust si asa si trebuie :twisted: bafta.
|
era si timpul sa iesi in fata si sa ne-o prezinti si noua, foarte frumos arata,tzipla din punct de vedere estetic si presupun si mecanic. iti urez multa bafta cu ea si sa o pastrezi cat mai tzipla.mult noroc . Re
|
In sfarsit ti'ai facut topic si aici .
Hai cu pozele cu pozitiile America style. |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ceva poze de azi. |
Frumoasa foc.poate imi zici si mie cum sa ii fac semnalizarile sa fie si pozitii.momentan conduc un ford focus 2006 si forma semnalizarii e perfecta pt asa ceva
|
Cat de ingrijita poate sa fie la varsta pe care o are:)
|
Quote:
|
Foarte frumoasa si curata la exterior!
La interior mai e ceva de munca dar sa nu te grabesti, oricum este foarte "saraca" la interior.(ca model,nu a ta) Daca o faceau si ei mai placuta la interior cred ca era cel mai vandut model pentru varste cuprinse intre 18-25 de ani, cel putin! Spor in continuare si sa ai grija ca sunt periculoase rau!(la propriu) Numai bine! :paper: |
1 Attachment(s)
Quote:
+ capace jante. (inca ma mai gandesc daca le pun sau nu) |
Frumuşele capacele dar ai Porsche?
Cu asta, ţi-am spus părerea mea cu privire la montarea lor! :) |
2 Attachment(s)
Cateva poze de astazi.
Stiu angelurile pe Opel "nu e ce trebuie", dar cand tine vremea putin cu mine o sa dau iar bara jos si o sa scot angelruile din faruri si astup locul unde sunt ele prinse cu fibra. |
sall..fii serios!!:D cum sa scoti inelele angel.?!!lasale bro acolo ...ca arata bine..dc vrei sa strici farurile? spre deosebire de golf 3 sau logan ..etc.pe calibra chiar dau bine de tot angel'urile;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
+ prelungire capota vopsita la cuptor si montata.
+ convertor stergator cu un singur brat FK + Ceasurile suplimentare originale GM pentru calibra (ulei-baterie) |
Arată foarte frumos cu prelungirea!
Interesantă modificarea cu un singur braţ dar nu-mi place că nu stă pe porţiunea neagră a parbrizului. Dacă-l laşi mai jos, nu se mai duce unde vrei? Stai departe de borduri, că nu iese lucru bun! :D |
Coco, ai găsit prelungirea de care am vorbit pe mess ?
Părerea mea despre maşină o ştii deja . Baftă! Apropo: pune ştergătorul pe mijlocul parbrizului :D |
E ceva bine... chiar ce trebuie!!!:D
|
Quote:
Bravo cocot, frumoasa masina, spor cu ea in continuare, buna poza aia in care ai nr pe fata AG CO COT :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ceva poze facute azi cu ea si Corsa 1.2 de am cumparat-o akm 2 saptamani de care m-am apucat deja (jante, bara, faruri, oglinzi, stopuri, volan, urmeaza montata aripa fata pasager + mici detali)
CALIBRA cam este de vanzare la 2250 e exact cum este in poze! |
Foarte tari amndoua Opel-urile:Dl-am vazut duminica in pitesti cand venisera gaborii aia:rolleyes2.
|
tare corsa:) te-ai pus pe treaba ... ce suspensie ?
|
Mmm... observ ca ti ai schimbat bara pe fata... Eu raman la parerea mea ca trebuia sa o pastrezi pe cea Rieger :rolleyes2
|
imi poti spune exact ce arcuri ai si de unde le`ai cumparat...ca vreau si eu sa`mi cobor masina si nu stiu ce firma sa iau,ca am inteles ca daca iei niste de rable de arcuri nu coboara cum scrie pe foaie...eu vreau -60/60....ms
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Masina este de vanzare le 2000 euro, am mai umblat putin la jante, stopuri si altele. (pozele sunt facute ieri) |
Cum sa dai ma frumusete de masina ? :rolleyes2
|
Nu vinde masina e super.
|
woaaa prea misto culoarea la jante :D
|
All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2025 4Tuning