Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Idei de tuning pt vw-urile noastre (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/28985-idei-tuning-pt-vw-urile-noastre.html)

CJ-01-WOB 12-12-06 20:04

Idei de tuning pt vw-urile noastre

M-am gandit sa deschid un topic referitor la asta !
Pt ca apar intrebari tot mai multe de genul ''ajutor'' , '' cum sa fac asta '' ..
In speta .. pe langa comandatul din cataloage si montarea relativ usoara a kiturilor pe masina , de ce sa nu dam idei celor care vor sa isi modifice vwurile
Spre exemplu , un haion acoperit , un stergator pe mijloc , un stop modificat sunt genul de idei simple pe care le puteti oferii altora !
exemple concrete .. ? astept propuneri !?
vrei sa stii cum se face , pune o intrebare aici si in masuura cunostintelor t-i se v-a raspunde!
ce merge pe o broscuta .. cum se folosesc elementele de pe o generatie pe alta , ce e kitsh ce nu ..

altceva decat vedem zilnic in revistele sau pe siturile de specialitate!

am gasit un mk3 interesant dpdv estetic .. : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...0&postcount=89

LASATI KITURILE DEOPARTE !! E VORBA EFECTIV DE IDEI , MODIFICARI , DO IT YOURSELF SI CHESTII INEDITE

G5TDI 13-12-06 10:31

Re: Idei de tuning pt vw-urile noastre

5 Attachment(s)
Salut

Iata chitul de la MS Design pentru Golf 5, anul acesta am reusit sa o termin cap coada. Anul viitor sper ma apuc de interior.
Daca doriti mai multe detalii va stau la dispozitie.

juana_man 13-12-06 10:38

am astepta de mult threadul asta si vin si cu o intrebare, cum se face stergatorul in mijloc? eu am renuntat din motive.....financiarela un kit de la bonrath dar am auzit si am vazut home made.imi poate expilica cineva cum se face?

ms anticipat

CJ-01-WOB 13-12-06 17:42

Quote:

Originally Posted by G5TDI (Post 658847)
Salut

Iata chitul de la MS Design pentru Golf 5, anul acesta am reusit sa o termin cap coada. Anul viitor sper ma apuc de interior.
Daca doriti mai multe detalii va stau la dispozitie.

AM SUGERAT SA LASAM KITURILE DEOPARTE !

CJ-01-WOB 14-12-06 22:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 658858)
am astepta de mult threadul asta si vin si cu o intrebare, cum se face stergatorul in mijloc? eu am renuntat din motive.....financiarela un kit de la bonrath dar am auzit si am vazut home made.imi poate expilica cineva cum se face?
ms anticipat

e cam mult de discutat despre ''single wiper convertion''
merge si DIY .. o sa revin cu mai multe in weekend!
al meu asa era :( cand am luat masina ! dar nu e mare filozofie ..

CJ-01-WOB 22-12-06 11:34

2 Attachment(s)
update scurt :
mk4 dashboard in mk2 ->

''Interior

Fully functional Mk4 dashboard with full loom
Fully functional climate control (less air con)
Toad Ai606 Cat1 alarm with total closure and shock sensing
42Draft design gauge pod with VDO boost and Exhaust gas temp gauges (most important on TDI)
Mk2 GTI 16v interior
Electric Windows
Remote central locking
Full custom fitted Mk3 pedal box and steering column''

juana_man 22-12-06 12:26

wow,arata beton :D
cand revii cu sfaturi pt stergator?
astept

B11EAU 22-12-06 18:33

Imi cer scuze daca sunt offtopic, dar am un mare semn de intrebare. Exista cineva care a modificat motorul 2.0 tdi? Exceptand soft-ul. Si daca da, as aprecia si niste detalii.

Syc@ 22-12-06 22:18

Bordu kiar vine bine bine din cate vad s-a potrivit kiar perfect.

USACLINCIU 02-01-07 22:57

5 Attachment(s)
Salut ,vin si eu cu o idee ,nu este cine stie ce dar este putin altfel

passat 1.8T 06-01-07 01:47

frumos golf. ce motor ai pe el ?
salut
dan

Syc@ 15-01-07 12:15

Faruri Angel Eyes si stopuri Golf IV

4 Attachment(s)
Pentru preturi si detalii PM

CJ-01-WOB 19-01-07 18:23

Modificari ce le puteti face singuri fara prea multe cunostinte /scule si cu minim de investitie (unele):

* inlocuirea luminilor de bord (cu leduri-becuri in culoarea preferata)
* vopsirea interiorului
* inlocuirea grilei originale cu una sport ;
* montarea de hamuri de competitie in locul centurilor ;
* schimabarea farurilor cu clear-glass sau angel-eyes
.....

si lista poate continua !
Pt modificarile de caroserie trebuie sa aveti un tinichigiu priceput si multa imaginatie !
Si pt siguranta pt modificarile la ''electric'' cereti si parerea electricianului pt a nu avea surprize neplacute !

Piese si componente de tuning sunt pe piata apropae orice si la toate preturile !
Nu v-a fie groaza sa va apucati de schimbat una alta pe la VWuri ! Este una dintre cele mai apreciate marci pt tuning !
bafta!

passat 1.8T 19-01-07 20:10

salut , o idee am aplicat-o eu pe masina , ce ziceti!!!!!
https://i70.photobucket.com/albums/i8...slights003.jpg

Zolka 06-02-07 19:11

Salutari!Am shi io o rugaminte!Nishte idei de jante pt mk1 dar nu prea scumpe shi "gasibile" in tara posibil sau shi in bv shi daca pot schimba delcoul pe unu de Seat mai vechi cica e mai bun!......
Voi ce ziceti??

Bobby boss 06-02-07 19:16

forte marfa unele si chiar e cel mai usor de tunarit wv in general e super tare masinutza

claudiu lucian 13-02-07 22:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 658308)

am gasit un mk3 interesant dpdv estetic .. : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...0&postcount=89

te-ai gandit bine cu topicul asta;)

e frumos golful ala 3 dar totusi mi se pare foarte ciudat la partea din spate. vreau si eu sa-i fac haionul intr-un mod mai deosebit, mai ales k e un pik stramb, sper sa pot sa-l indrept, dak nu o sa-l schimb. as vrea sa fac clean si ft putin prelungit peste stopuri. Ori sa astup d tot semnalele, ori sa fac o forma inclinata, arata mai "suparata"/"incruntata".
cum tre sa fac asta?la o anumita distantza de stop? portbagaj se deschide cu electromagnet pt usa? k pare diferit mecanismul fatza d golf 2.

am incercat sa fac cate o poza sa va facetzi o idee.

P.S. dak prelungesc capota, fara sa mai las vreo gura d aerisire intre faruri, o sa am probleme? tre sa mut radiatorul?

CJ-01-WOB 25-02-07 02:33

sa ma anunti si pe mine cum iese ! ;)

Am vazut un golf 2 cu plafonul scurtat (inaltimea de la pamant ma refer ) foarte cool arata !
este unu si pe net ! o sa il caut

claudiu lucian 25-02-07 04:23

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 769579)
sa ma anunti si pe mine cum iese ! ;)

Am vazut un golf 2 cu plafonul scurtat (inaltimea de la pamant ma refer ) foarte cool arata !
este unu si pe net ! o sa il caut

eu ceream o parere, cum ar fi mai bine..asa sau asa..ma rog...o sa te tin la curent, defapt p totzi, toate modificarile o sa apara p topicul masinii mele;)

bafta

CJ-01-WOB 25-02-07 11:38

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 769619)
eu ceream o parere, cum ar fi mai bine..asa sau asa..

Daca vrei o parere zic ca a 2-a e mai freaky/cool

Leul 25-02-07 12:31

As dori sa stiu daca merg pe Bora 2004 jante de Passat 2005 ???

costi 01-04-07 18:39

vreau si eu o adresa unde sa gasesc spoilere de passat b5.tuning

troody 08-04-07 21:03

sal ppl...am si eu un Polo 1.4 luat d curand si ma gandeam sa skimb cate cv la el dar sunt km planta in domeniu deocamdata,asa k va rog p voi sa-mi spuneti care dintre idei sunt bune,s merita si care nu...ma gandeam la niste jante d 16",folie,stopuri mai d doamne ajuta k astea sunt km d rasu lumii...si poate un LCD cu DVD,montat p plafon...
si dc aveti si alte idei pls impartasiti,numa sa se incadreze intr-o 1000 euro :D...10x

nutzuXXL 19-04-07 21:14

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 770050)
As dori sa stiu daca merg pe Bora 2004 jante de Passat 2005 ???

da , se potrivesc . ( u te referi la prezoane , nu ? daca da , merg ;)

b90sun 30-04-07 22:29

Salutare lume!!!! Ama un Passat din 91 B3 si m-ar interesa niste idei ca e cam greu cu tuningul frumos pt aceasta masina. Va multumesc aniticipat!

Bobby boss 01-05-07 00:06

B90 sun pune o poza sau mai multe cu masina ta si poate te ajut cu ceva poze sa ai o idee macar

b90sun 01-05-07 00:49

1 Attachment(s)
[/CODE][/QUOTE]
Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 878528)
B90 sun pune o poza sau mai multe cu masina ta si poate te ajut cu ceva poze sa ai o idee macar

Cam asa arata si masina mea ca nu i-am facut poze momentan dar o sa pun si reale.Diferentzele dintre asta si a mea sunt culoarea si jantele care sunt mai praf ale mele, deci trebuie un tuning forte facut la ea.

b90sun 23-05-07 18:19

3 Attachment(s)
Si acum si pozele originale si reale :D:D:D

claudiu lucian 23-05-07 20:57

Quote:

Originally Posted by b90sun (Post 916111)
Si acum si pozele originale si reale :D:D:D

in primul rand...tine-o curata. zilele astea mi-am dat seama cat d important e sa ai masian curata, atrage toate privirile!

ai putea sa incepi cu lucruri simple, sa dai stikerele jos d p ea, ala cu RO d p portbagaj, alea din partbriz, scrisul cu passat, sa curetzi scrisul d la suportul d nr. snt lucruri marunte care dau un aspect placut masinii. inegreste stopurile! etrierii rosii

las-o mai jos

schimba roatele, mai mari, mai late.si pana le schimbi degreseazale p astea

inceark sa ii faci o mask fara emblema. si dak tot te apuci d sudat la ea, las-o si peste faruri.
si sa ne zici cum se vede dupa ce faci astea!

andrey2003 23-05-07 21:15

vopseaua e exfoliata pe capota? sau bate lumina aiurea?

b90sun 24-05-07 00:12

Nu man nu e exfoliata.E doar murdara de la ploile astea de 5 minute si mult praf.O spal si peste cateva ore e la fel.Asta e tara noastra cu are proaspat si f curata.

b90sun 01-06-07 22:12

1 Attachment(s)
Fratilor de unde gasesc sa cumpar si eu farurile astea ???

derby-iasi 08-06-07 01:18

[QUOTE=CJ-01-WOB;658308]

Golful e din romania sau din afara ??....ca imi place ideea cu "lambo doors" ;)

CJ-01-WOB 08-06-07 01:20

Extern of course!

derby-iasi 08-06-07 01:29

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 938484)
Extern of course!

:cry: :cry: :cry: :cry:

claudiu lucian 09-06-07 11:51

[QUOTE=derby-iasi;938480]
Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 658308)

Golful e din romania sau din afara ??....ca imi place ideea cu "lambo doors" ;)

mie imi place ideea cu stopurile bad boy look8)

marin_m_alex 25-07-07 08:45

sal!se face usor prelungirea capotei peste faruri?ma intereseaza la un seat ibiza 2004 sau passat.2002 ptr ai da un bad boy look. .am vazut la alte modele de autoturisme si mi-a placut ,dar la seat nu am vazut deloc!ce ma sfatuiti?

Traianu 30-08-07 11:24

Salutari la toti! Cine stie unde pot gasi piese de la Wolfsburg Edition pentru JETTA IV...

2FAST 21-09-07 12:13

Quote:

Originally Posted by marin_m_alex (Post 1012809)
sal!se face usor prelungirea capotei peste faruri?ma intereseaza la un seat ibiza 2004 sau passat.2002 ptr ai da un bad boy look. .am vazut la alte modele de autoturisme si mi-a placut ,dar la seat nu am vazut deloc!ce ma sfatuiti?

da se face usor badboy si arata bine pe orice masina poti incerca sa modifici poza in photoshop sa vezi cum arata si nu costa f mult sa faci 1.5-2 mil ceva de genu plus vopsitul sau colantul pe care il aplici dupa

ufo_g3GT 21-09-07 15:24

salut.Asta ma intereseaza si pe mine.Am un golf 3 gt din 97.Vreau sa ii prelungesc si eu capota peste faruri si as vrea sa o fac singur.Daca ati mai facut vreunul asa sau daca stiti in bucuresti pe cineva care face va sunt recunoscator sa imi dati detalii.Ms mult.

All times are GMT +2. The time now is 08:55.

- Copyright 2026 4Tuning