![]() |
Fetelor le plac doar banii?!
haideti...tot ce a fost offtopic in alte topicuri sa fie ontopic aici....
|
Auzi... da tie iti plac banii??
|
Re:
Quote:
|
unele sunt dupa bani , altele nu , dar nu e cum zic unii ca toate-s ptr bani , ;) parerea mea...
|
nu sunt toate dupa bani ... doar 95%
daca esti ciung de o mana si urat cu spume si ai M5, face fata ce vrei tu :D |
Intrebare : Fetelor le plac doar banii?!
Raspuns : NU |
Speeder, Speeder! :no: Chiar asa? Ai uitat sa spui si de masini! Ce Dumnezeu?!
Oare cui nu-i plac? Ce om pe lumea asta uraste hartiutele alea colorate? |
good point ema! Cred ca toti \"neajunsii/ele\" isi doresc un partener/a cu bani! Viata ar fi mult mai simpla sa ti-o petreci cheltuind banii altuia! Si mie mi-a trecut prin cap \"problema\" asta, dar sincer eu detest oameni care ar face orice pt bani!
eu av garantez ca daca ar avea de ales 100% din fetele de pe Terra ar alege un baiat cu bani! si asta e valabil si pt noi. dezavantajul este urmatorul: fetele care umbla dupa bani sunt numite CURVE iar baietilor li se spune DESTEPTI. (hmm ceva e aiurea aici) CAm misogina lumea asta. Chiar si unele fete gandesc asa... deci vrand ne vrand cam toata lumea e misogina! hai bafta la bani multi! |
mdah
mda ... abordarea subiectului se face in felul urmator ....
baietii urati ciungi cum ati mai zis voi care au bani sunt constienti de faptul asta ... si profita cum pot si ei de faptul k au bani . intradevar in masina/masinile acelui tip o sa vezi gagici misto probabil alta in fiecare seara.....si toate probabil una si una ... numai k ideea e k tipul ala nu o sa fie iubit niciodata in felul cum ar trebui sa fie iubit ....tipele care fac chestia asta si care umbla cu el doar pentru ce masina conduce si cati parai are in buzunar intradevar nu sunt decat niste fete usoare .... dar aceata regula nu trebuie aplicata tot timpul....ar putea foarte bine sa fie prieteni din copilarie s.a.m.d. blah blah .... eu una nu am facut chestia asta niciodata si nu ma imaginez stand cu o persoana naspa ( ma refer aici si la interiorul lui ) DOAR PTR K ARE BANI aspectul asta e unul care conteaza poate cel mai putin ..... eu lam cunsocut pe prietenul meu cand avea o RABLA de mashina!!!!acum sta altfel situatia .... si pot sa zic k sunt mandra cand o amblaleaza un pic la stop si BANG 3-4 p***e bune intorc capul .....in fine ... cred k femeile care umbla dupa tipi cum bani sunt niste incapabile ... si niste intretinute ..... ADMIR insa C*****E CU CAp!! ....to be continued |
uitasem raspunsul la intrebare
CATEGORIC NU! |
Aici e mai mult vorba de fetele frumoase ca alea urate oricum nu prea conteaza ce vor :D si trebuie sa se multumeasca cu ce li se ofera de aceea inclina sa fie mai interesate de barbati adevarati decat bani in comparatie cu bunaciunile.
Cele frumoase au multi pretendenti si au posibilitatea sa aleaga daca umbla doar dupa bani sau mai umbla si dupa altceva. Intotdeauna cand m-a interesat o fata (si ma intereseaza doar alea care ma dau pe spate) conditia nr. 1 pt. mine a fost: fara bani sau alte foloase materiale. Asta pt. ca urasc ipocrizia si consider ca sexul si femeile nu ar trebui sa fie o marfa. Consider ca nici o femeie de pe lumea asta nu merita banii mei. Cele care isi vand trupul pe bani in orice fel si nu concep sa o faca si fara bani nu le pot numi decat curve . Din fericire insa majoritatea femeilor NU sunt DOAR dupa bani Cu tot cu conditia asta pe care mi-am impus-o m-am intalnit cu destule modele sau tipe care aratau ca modele ca sa imi dau seama ca femeile nu vor DOAR bani. E adevarat ca daca implicam si bani asta ma scutea de mult timp si energie pana sa ajung sa fac sex cu ele. Conteaza pt. ele si: fizic, aspect, miros, personalitate, tupeu, sexualtate, imaginea, apropierea de respectivul, limbaj al trupului, papagal, dimensiunea penisului, probabilitatea ca respectivul sa fie bun la pat sau nu din impresia pe care i-o lasa ei, umor samd. E adevarat ca din pacate banii pt. unele valoreaza mai mult decat ce am mentionat eu si sunt mult mai usor de cucerit/bagat la pat cu bani dar NU pt. toate se aplica asta. Pana la urma cred ca orice femeie vrea si un barbat adevarat nu numai bani pt. ca la urma urmei sunt si ele persoane sexuale, au si ele orgasm iar banii le satisfac alte nevoi dar nu si cele sexuale asa ca depinde de respectivul cat e de bun daca ea lasa pretentiile materiale sau nu. |
Ba speedere... esti complexat bey nene ca deja ma apuca dracii cand vad numai topicuri de genul \"Femeile dupa bani\", \"Femeile se uita doar dak ai masina din 2004 ultimul racnet\"... Mai schimbati si voi subiectele... Pot paria ca se va ajunge la aceleasi discutii de pe celelalte topicuri in care baietii afirma ca majoritatea femeilor sunt dupa bani si in care fetele neaga...
BLEAAHHH!! :x |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
On-Topic, eu sunt sigur ca daca esti ciung nu prea ai ce sa faci cu un M5... |
sunt cam asa
alea bune 90% dupa bani, 9 % dupa p*la satisfcatoare, 1% dupa alte chestii(inteligenta, suflet bun etc) alea naspete 20% dupa bani (alea care cred ca sunt bune dar nu sunt), 20% dupa p*la, 60 suta dupa alte chestii |
Alea bune daca au o parere nasoala despre ele, exista si deastea, stau cu cine apuca...
|
Cam mic procentul de fete care se uita dupa p___ satisfacatoare , parerea mea :roll:
Femeile se uita SI la bani . Daca stii sa te faci placut , prima data trec peste \"bani \" ; daca vrei sa devina ceva stabil trebuie insa si monetar . Desigur exista si exceptii ... |
mda...
B|shOp-VR6
AI INTALNIT VREODATA O TIPA CARE SA TE INVITE LA SUC SI SA PLATEASCA EA CONSUMATIA?????? |
Am intalnit tipa care sa ma invite la suc... dar eu unul m-as simti prost sa-mi plateasca fata sucul...
|
Eu am intalnit tipa care nu vrea nici in ruptu capului sa ii platesc eu... si mai vrea sa imi traga si tzeapa, vrea sa plateasca ea si pt mine... si ma simt penibil... :(
|
aaaa i-auzi !!!!! fete care sa va invite la suc ... wow si pe deasupra sa va plateasca si consumatia .... ce sa intzeleg ??? ori k era de impresie .... k sa cotizati dupa ... ori k fetele intradevar nu erau numai dupa bani .... in fine . :D :D deci mai sunt fete k mine :lol: :P
|
Re:
Quote:
|
Re: mda...
Quote:
Ce tampenie de topic, fara suparare... CUI MAMA DREAQU SA NU-I PLACA BANII??? Depinde de fiecare, daca vreti sa stati cu boarfe care va fac de bani, tb voastra, daca vreti fete mai cuminti, iar tb voastra...Exista tipuri si tipuri... |
normal ca ii plac banii tai daca nu ai nimic altceva caresa o intereseze...iar daca nici pe aia nu ii ai vai de capul tau... 8)
|
bueeeeeyyy...am facut topicu asta k sa nu se mai faca zeci de pagini off topic prin alte topicuri ;)
raspunsul la intrebare ar fi : pt unele conteaza banii&shit, pt altele nu... |
Pai dak stiai raspunsul.. de ce ai mai intrebat :lol:
|
ca sa vada si parerile noastre :P ................ fiecare fata e in felul ei, fiecare intr-o anumita masura isi urmareste interesele: dragoste, bani, s.a.m.d. ;)
P.S.: domnisoara BlueEyes :P ...... mai trageti si cu ochiu pe sectiunea Constanta :D ...... poate va vedem si noi, adica cei din cta :P |
Cam greu de gasit specimenele acestea de fete care sa-ti dea ele bani sau sa-ti plateasca consumatia si cred ca sunt pe cale de disparitie intradevar exista si multe fete care nu sunt interesate de bani si care isi platesc singure!!!
Si toata lumea isi urmareste interesul si baietii si fete!!! |
mi s-a intamplat de nenumarate ori sa fac fetele sa plateasca pt. mine.
chiar la prima mea intalnire a platit ea pt. ca imi uitasem banii acasa :lol: dar tipa era indragostita de mine si nu a contat. In general cand ma mai supara cate una cu ceva si vad ca incearca sa o dea la pace cu mine chiar daca vreau sa ma reintalnesc cu ea nu vreau sa par ca ma arunc prea tare la o intalnire si mai de fiecare data iese o conversatie de genul: Eu:Dar ce-mi iei? Ea: Dar ce vrei sa-ti iau? Eu: Imi iei un suc? Ea: \"Da, iti iau...\":lol: (de fiecare data accepta :D ) Contrar asteptarilor unora, cele mai misto tipe sunt cele care accepta cel mai usor sa imi ia ceva atunci cand le-o cer si asta pt. ca s-au saturat ca toti sa le pupe in **** ; cand le pui la plata le faci sa te respecte mai mult si asa devin si mai atrase de tine. Fac faza asta cu mai orice fata oricand daca vad ca e cat de cat atrasa de mine, nu e prea saraca si are cat de cat simtul umorului; daca sunt indeplinite conditiile astea, de fiecare data respectivele imi iau de baut sau ce le cer. Cele care au fost foarte atrase de mine mi-au luat cate ceva din proprie initiativa deci nu mi se pare deloc ceva nemaipomenit sa faci o fata sa plateasca pt. tine. Trebuie doar sa stii cum sa o faci. Si garantez ca asta te face sa cresti in ochii ei (evident doar daca e atrasa de tine cat de cat, nu are conceptii batute in cuie si nu e o cleptomana sclifosita si fara simtul umorului ) |
Re:
Quote:
|
De ce credeti ca nu exista fete care nu vor bani de la un baiat?Va spun e ca exista dar sunt pre putine.Trebuie sa stii sa le gasesti.
:wink: |
ADRIANA...
Ador numele asta... :cry: |
Conteaza foarte mult educatia pe care au primit-o de la parintzi, scoala si situatia materiala. Dar raportul este peacolo 95% banii!
|
bani = putere...femeile vor un barbat puternic nu? puternic nu in sensul fizic....deci bani = putere = femei :D
|
Daca arata bine fata, in 80% din cazuri umbla dupa bani!!!
Daca si tu arati bine se poate sa dai peste o fata din cei 20%!!! |
stie careva al cui e BMW-ul asta:
http://skoola.go.ro/axl.html e pe bune al aleia din poza 5? :lol: oricum e PENAL :D site-ul :) mai ales partea asta: http://skoola.go.ro/tarfe2.html |
nu esti kam off topic ?:D
masina a fost a lui ama...ca si multe alte masini ;) |
Femeile vor Bani , P#l@ si bautura !
Bani nu le dam , bautura isi cumpara ... ce ramane ? Bani ... sa nu o dam in diverse ca nu vor bani ... O fi cu capu' in punga si mananca in sticksuri si eugenii intr-o drujba de masina ... sau ii convine sa se plimbe cu o drujba de masina in locul uneia mai adevarate ... Daca arata penal , nu prea i se ofera mai mult decat un scaun rupt dintr-o roaba sau poate nici ala ... ca mersul pe jos si scrisul de mana inca nu s-au desfiintzat. P#l@ ... acum sa nu imi spunetzi ca daca la dreptzi o are de 7 cm si la culcat de 4 sta cu el ca e sufletista ... mai bine o arde cu degetzel si cu Tom Dushuletz. Nu e neaparat sa o aiba de peste 400 metri garduri ca de la o varsta o sa cante ca beduinii aia la cobre sa se scoale ... Tre sa stie ce sa faca cu ea ! Si daca stie ce sa fac cu ea totul e rezolvat pe latura asta. Si de bautura ... sunt petarde care trag la masea de s-a terminat. Deci : femeia daca are Bani ( pe care sa nu ii munceasca ) , un tip bine ( care sa aiba o masina mai k-lumea , si kaskavalu' la buzunar gros , sa stie ce sa faca cu Costica ala micu' , face pe dracu in 4 ca sa il pastreze. |
Re:
Offtopic:
Quote:
8) Daca imi arati si mie cum poti sa fi ciung de un picior iti dau un M5 :) :) :lol: :twisted: Ontopic : Nu toate fetele sunt dupa bani, masini etc ... nu zic ca nu sunt o gramada pe interes ... dar sunt si fete ca lumea ... ca sa le zic asa. Peace :peace: |
Re:
Quote:
Corect ... sunt si din astea ... insa reprezinta 3 % dintre toate ... Si 80 % din acel 3% sunt bazmutii ... Restul de 20 % sunt cuplate ! :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning