![]() |
Cielo Marfa !!!!
Ce parere aveti de cielo asta?
|
Re: Cielo Marfa !!!!
3 Attachment(s)
cam asa arata
|
4 Attachment(s)
mai multe poze
|
arata bine...dar mai e de munca la el...incepand cu toba aia ...
in rest, depinde ce vrei sa faci din el... |
Ce anume nu iti place la toba?K sta cam in jos sau k e prea mica?
|
ca e dreptunghiulara...ca e prea mica...:P
|
frumos cielo , imi plac jantele !
|
super masinuta e printe singurele CIELO negre originale si cu lampi albe si super aranjat
|
sco211 o sa ii fac noi poze tobei pt k in realitate nu arata chiar asa,iar tie ncs_balauru iti multumesc pt complimente
|
1 Attachment(s)
Am revenit cu poza cu evacuarea finala.
|
Stiu masina este prin Trivale din cate stiu eu si este de vanzare :D
|
A fost de vanzare dar dak faci o oferta buna cine stie?
|
opa....firma sau mi se pare mie? :D
asa da...:P dar daca vrei...iti recomand ceva care e cel mai tare pt cielo... o toba rotunda....si mare...daca ai vazut prin Pit mai demult unu verde il-??-AND ...avea toba powerfull sau carbon...daca ai ceva banutzi...dar iti garantez super sound si efect...;) vb p mess daca vrei ... sco2121... bafta |
sco 211 stai lunistit ca are toba powerfull .
lafel cum am eu pe dem |
da...mi se parea mie cunoscuta firma aia dar nu am vrut sa zic aiurea...:)
ziceam sa puna ceva mai mare si rotund...nush...asa imi place mie...:P |
frumoase jenti
niciodata n-am inteles de ce nu s-o facut maimulte masini negre, negru ii elegant, pt o masina ( zic eu ) vezi ca stopuri gasesti la sectiune daewoo tuning, ceva triple mijto cu led-uri...cred ca ar da mult mai bine decat astea ce le ai frumoase jenti pt toba...scoate capatul ala, si pune o toba frumoasa sau o finala mai mare indreptata in sus numai bine |
ala e logo-ul de la remus dar stai linistit k are si o toba powerful exact k cea dupa cielo ala cu AND
|
WRC stiu la ce stopuri te referi.dar pana la acelea dau bine si astea pe masina neagra nu?decat cele de fabrica eu oricum zic k e mai bine.
|
sco211 donnyro are aceasi toba ca a mea power full identice cumparate amandoua odata ,dar a dato jos avand o oferta de 150euro pe ea si nu a mai cumparato ala cand a dato jos ,dar o sa o monteze la loc,putine masini au asemenea toba
|
1 Attachment(s)
Look !!!
|
3 Attachment(s)
Aici sunt niste poze facute inainte sa i se puna jantele de aliaj.
|
vezi ca sunt niste stopuri belea pe forum...nu sunt scumpe..parerea mea ...si merita...
asteptam poze noi... si toba cealalta...;) |
stiu despre ce stopuri este vorba.arata super bine.ati vazut careva pana acum pe vreun cielo blocuri optice pe la noi prin pitesti?
|
2 Attachment(s)
Asa arata stopurile.dak vedeti pe undeva prin pitesti sa ma anuntati va rog.
|
dar nu trebuie sa fie in pit...
le poti comanda de la baiatul ala? ai incercat? ;) |
si asa sunt o carutza de bani.sa le trimita si la pit cred k te rupe la buzunar.
|
dar erau calumea...;)
daca va gasiti cativa cu cielo...poate merita mai mult ;) |
Probabil ai dreptate k in cazul in care comanzi o cantitate mai mare primesti un discount dar nu prea stiu multi proprietari de cielo intresati de blocuri optice.
|
Astazi am vazut si eu renumitul cielo AND .....De fapt il stiam de ceva vreme poate chiar un an de zile dar nu am bagat de seama niciodata numarul decat acum cand am vazut postul acesta.
Este bsuper trare masina aia are suspensii sport toba aia care urla ceva si multe care nu am reusit sami dau seama asa din mers. in fine masina este dragutza . |
donnyro ce faci. nu mai postezi nimic.
|
Este un cielo are numar PIR visinie e masina :!: Sia pus akuma stopuri dinacelea clare vin super misto..... Mias pune si eu pe Nova asa ceva
|
Mai este unul si prin razboieni,unul alb parca are kis la numar sau cam asa ceva.dar are un model mai deosebit nu k cele de pe forum.
|
e tun cielo....cat ai dat pe el?
|
Eu personal nu am dat nimic pt k era masina unui prieten care din pacate nu avea user pe 4tuning si m-a rugat sa o postez eu.
|
imi plac lampile
|
tare motor
|
2 Attachment(s)
Am inteles ca aceste lampi sunt facute in rusia , cica se mai gasec pe la bucale dar sunt cam scumpe , pe undeva pe la 700 lei . As vrea si eu asa ceva sa imi pun pe cielo alb cred ca ar da bine A am incercat si negru dar tot alb este mai frumos ,parerea mea .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning