![]() |
URS 327 I Batranu VEC
Vand urs 327 i din 87 masina e in stare perfecta :lol:
|
Re: URS 327 I Batranu VEC
Pret ? Date de contact ?
|
detalii motor si poze ????
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina Arata Ca Noua Shi Merge Beton
|
posibil shi variante cu una mult mai ieftina + dif
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze facute acum o ora
|
scapatima de ea ca mi-e foame se face orice test la ea merita vazuta
|
VAND URS 325 i
Quote:
|
nu e tot motoru de 2.7 doar blocu chiuloasa shi instalatia e de 2.5i cai are destui daca nu intoarce ceasu nu o iei facem proba
|
inca valabil contururile la aripile spate sant aduse din germania si sant din tabla are praguri zender eleron M ,recent a fost schimbata distributia uleiu si filtrele , placute fata spate lucas traseu evacuare de pisica finala de inox volan + schimbator sport filtru de aer diferential punte etc . Masina nu mai are nevoie decat de un eventual tuning ,
|
Atentie din pret scad toate reparatiile daca mai e nevoie de ceva , si nu mai da-ti pm . cei care vreti sa imi ziceti ca masina a fost alergata , stiu ca a fost si o sa alerge continuu ,dar e diferenta sa alergi o masina pana cade si so lasi asa , si sa alergi da sa schimbi tot pe ea Pentru cei care nu au mai vazut masina sa stiti ca in august a fost schimbat tot pe ea caseta noua toate semeringurile flanse cardan pana si furtunele frana .La tabla sortu spate vreo 2 petice e antifonata si vopsita la reprezentanta , si minusuri are suspensie normala ca merg zilnic cu ea si era prea joasa . 0723889623 Florin
|
3000 de euro astea au fost ofertele , io cred ca valoreaza mult mai mult ,io am bagat in ea recent in jur de 1400 e . Deci daca asta e pretu la un urs in starea asta asta o fi asa ca masina se vinde la licitatie care ofera mai mult peste 3000 de euro pana la 10 ianuarie 2007 a cumparato , si cine vrea orice fel de detaliu sa intrebe nu ma supar .
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Asa arata masina cand am luato io ,si uite prietene sa nu mai zici ca are aripi din fibra ,ia zi e fibra sau ceva original gin germania ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
dupa ce sa terminat cu aripile spate sa mai schimbat sortu spate si a mai avut nevoie de vreo 2 petice mici la capetele de prag in rest masina nu are nici macar o carie ,au fost demontate usile si aripile antifonate ,dupa care a inceput pregatirea de vopsit pozele spun mai multe .
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
sa muncit 2 luni continu la ea ,alergaturi telefoane bani si mult suflet din punct de vedere tehnic mecanic si optic masina e impecabila nu mai necesita absolut nici o reparatie .urgent .0723889623
|
ai ca e pomana e super pret , distributie noua punte schimbata recent caseta noua ,placute ate +lucas evacuare rapida eleron M praguri zender jante aliaj gume bune ,f .sport ,volan inele ceasuri bord ,oglinzi el , dif. blocant ulei racing 10 -60 + etc .0723889623 . valabil pana pe 10 ian 2007
|
frumos ursu il stiu de pe vremea cand il avea emil.. ft tare masina UP de la mine..chiar merita l-am vazut si akum cateva zile la titan si m-am uitat la el nu are pic de rugina
|
ms ms , pai de unde sa aibe daca am lasato piele iam scos si ultima carie tabla si vopsitoria ani garantie ,daca am zis ca cine o ia nu baga nimic in afara de tuning sau alte obtiuni nu am zis asa sa o dau ca e valabil pana pe ian prima oferta buna si sa dus 0723889623 florin
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
sus cu ea 3200 asa cum e sau 3000 cu dif. normal
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
ii sta bine in jentiile astea...mai ales si cu stopurile astea albe....
pkt eu daca as avea asa masina nu as da`o mai ales ca e 2.5 :) sau poate n-a asta e alegerea ta... bafta la vanzare |
sal masina a fost 325 e acum nu mai e asa , are chiuloasa si instalatie de 325i doar blocu e de 2.7 e mai turbata si o dau ca am nevoie de bani , daca fac rost din alta parte nu o mai dau , masina trage bine facem orice proba
|
dupa cum se vede si in poze culoarea se vede in diferite nuante de rosu in functie de vreme sau lumina pomana curata 3200 cu autoblocant sau 3000 fara 0723889623
|
eu nu inteleg de ce nu se vinde ursul asta dupa parerea mea e prea adevarat si la exterior in afara de o bara fata si una spate noul propietar nu prea are ce sai mai faca la interior la fel nu mare lucru daca vrei sa o faci tun.e o masina care merita tot respectul e facuta foarte bine si omul zice dars e si vede ca nu necesita nici o reparatie.f frumoasa oricum eu in lokul tau nas vindeo
|
dak mai dai 1500 euro tio dau pe a mea dak te intereseaza:D uitate la threadu meu:https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/30399-vand-golf-3-impecabil-super-okazie-ieftin-rau.html
dak te tenteaza dami un telefon ceva.....sau pe net aici..cum crezi tu...dar mai jos de 1500 in niciun caz...ca diferenta |
sal Naka66 lumea se uita si i se pare dubios cand un lucru e ieftin , dar si cand e scump ,asa e omu io am facuto ptr.mine si pozele sant reale si facute destul de recent si sa inteleaga lumea dc. o vand asa ieftin am cumparat un teren si ma zapacit vecinu sa fac gardu si pe teren am dat tot ce aveam ,gardu costa destul si tot ma intreaba lumea in ce sau bagat banii e sau bagat cam asa in mare : aripi spate + sort spate + vreo 3 petice la capete prag 300 e - vopsit 600 euro distributie + role 50 euro chiuloasa 150 euro punte spate 150 euro diferential blocant 200 euro volan +butuc 50 euro ploapa 20 euro set ambreaj 250 euro placute fata spate ate + lucas 50 euro ulei racing 10-60 +filtru 100 euro antigel rosu 30 euro caseta directie noua furtune frana care vrea sa faca o socoteala si verificam daca toate astea sant noi sch. recent
|
asa ziceam si eu.daca cereai din prima pe ea 5000cred ca aveai oferte mai multe.ziceau numai lasi nimik etc.dar lumea nu stie si isi cumpara fel de fel de ursi aranjati pt vanzare numai tezecuri cand aici sunt o gramada tun care nu necesita nici o reparatie cum e si al tau si mai am vazut aici unul la 3000 un 325ix care lam vazut si in vitan live si e cu adevarat la fel de grozav.numai daca faci o mica socoteala doar ce ai bagat u in ea trece de o mie siplus ca masina ai reusit sa o faci f bine nu aiurea.
uuuuuuuuppp pentru o masina frumoasa si cu o combinatie grava 2,7 cu 2,5 cu autoblocant si tot ce e necesar ca sa ti faci si de cap cu ea si sa nu te faci de rusine in fata la masini cu pretentii. |
masina mai are nevoie de cablu frana mana interioru arata f. bine fetele de usi sant negre scaunele sant normale suspensia e normala ca io circul zi de zi cu masina si la drumurile noastre numai calm nu ajungi la destinatie asta in caz ca ajungi :)) mai are traseu evacuare de pisica finala de inox cu atenuator de zgomot si mai nou are si alte jante ats , pana acum masina are cumparator la 3150 euro si sar putea sa plece zilele astea am zis care ofera mai mult a luato , si care vrea o masina adevarata sa se gandeasca ca decat sa dea 2700 pe o masina care mai tre vopsita tinichigerie shi etc . si sa mai bage in ea o galagie de bani .Asta nu inteleg multi zic aia e mai ieftina cu 300 de euro da nu gandesc si cat mai baga in ea ,si partea proasta ca nimeni nu-ti plateste investitia , asa ca io merg in orice service ptr. orice verificare dau o masina ca noua si pretu zic ca e ok acte la zi ,si aici cu parerea pot sa-si dea cei care sau apucat sa bage banii in masini asa ca cine o ia va avea o masina din care nu iese rugina nici peste 5 ani
|
da multi gandesc ca daca iau una de ex la 2700 mai baga 300 in ea si iese tun dar nu se gandesc ca pe langa aia 300 sar putea sa mai bage inca 1000.eu ce vad aici si ceam vazut si in pozele de mai sus asta este o masina luata de la 0 cu tinichigeria si vopsita schimbat tot ce trebuia schimbat plus combinatia care o are la motor plus autoblocant plus tot ce are.daca sa vandut sau o sa se vanda felicitari noului propietar si il asteptam la bmw forum cu modificarile care o sa i le faca
|
Colegutu 2005 eu am evaluat masina mea la pretu pietei nu la cum arata si cat am bagat in ea diferenta intre preturile noastre e de 1300 euro facem targu daca accepti sa mergem intrun service si tu scazi tot ce e de reparat la golf si io la bmw ca la km aia e ca noua ce zici de acord ?
|
mah...mi se pare o idee buna...dar mai jos de 1500 nu las:D
tu te pricepi ok??? la masini ma refer...ne intalnim dak vrei....o evaluezi....tu..dak vrei si serviceu....pe mine nu ma intereseaza sa o duk pe a ta in serviceuri stiu cum este cu ursiii altfel nu ma bagam,...am 3 in curte...eu zik doar ca asta este pretul masini mele si stiu ca si masina ta sar putea sa aiba bube...si paote si a mea..ca n usunt noi...stii ca vb degeaba pe ent...dak eshty tentat...ne itnalnim...di ncate stiu eu dak nu gresesc n ustam prea departe unul de celalalt..dak n ugresesc..10 min:D nu are rost sa mai comentez...dak vrei ne intalnim si vb,...eu sunt disponibil si maine ...astept un semn dak este..ciao |
initial masina a fost mai scumpa ca avea muzica alpine si magnat piele recaro da omu nu prefera sa dea 4000 pe ceva tipla asa ca am facuto mai ieftina dar tot nu mam abtinut sa nu i bag un autoblocant daca ma interesa sa castig cat mai mult nu mai avea blocant are si boxele ramase pe ea alpine +jbl cabluri un set de stopuri originale mai dau inca un diferential un cardan o flansa si un set mai misto de jante ,si de tras asaa cum e acum trage ca o masina noua cred ca are vreo 180 cp dar e lejer asa cum e si merge nu ma vait a dus ceasu sus deci care da peste 3150 rapid sar putea sa o ia 0723889623 si nu o sa regrete garantez
|
apropo...ca nu citisem ce scrisesei mai sus...sa stii ca masian ta paote nu necesita reparatii sau chestii de genu asta...ai facuto toata..paote de vanzare poate nu..ideea este sa n ufi fost lovita..si fi plekat lonjeroanele pe udneva sau captusita pe dedesubt..sper sa n ufi fost schibmat botu sa uchesti de gen uasta....dak intr-adevar nu are nimik di nce am spus mai sus...cu adevarat este o masina tapana...dar nu poti sa spui ca nu a luato si pe ea rugina...la vremea ei..aku mca e revopsita si chituita normal ca n use ma ivede nimik...dar la iarna care urmeaza in maxim 1 an nu are cum sa nu aisa rugina are 20 ani mai fratilor am si eu bmw si sunteti multi care aveti...putine sutn cele care nu au rugina la ani ashtya....iar parearea mea...zicea baiatu ala sa ceri 5000 de acord cu el...dar nu face 5000 si dak cereai atata cred k nu mai posta niciunu....oricum din cate vad eu nu prea multa este interesata...multi vorbesc sa se afle in treaba...
CE SA ZIK MASIAN ARATA BINE..CUM AI SPUS SI TU AI DAT IN EA...DAR AI SI BAGAT BANNI CEEA CE CONTEAZA...SANSE MARI SA FIE CU MZICI TU SA FIE OK MASINA DAR POSIBIL SA EXISTE CA INTOTDEAUNA UN "DAR" |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning