Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Volkswagen Polo 6N (MOVu`) (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/288876-volkswagen-polo-6n-movu.html)

iulian.harabagiu 16-11-11 15:31

Volkswagen Polo 6N (MOVu`)

6 Attachment(s)
Pe data de 29 Octombrie am achizitonat o noua masinuta, adusa din Germania, numai buna pentru mine si nevoile mele. Asa am scapat de bataile pe masina familiei si multe altele. Masina in cauza este un VW POLO 6N cu motor de 1043cmc (AEV) 33kw/45CP, an fabricatie 1996, 3 usi, fara modificari. Un consum in regim 70% urban, 30% extraurban ar fi in jur de 5 - 5,2%.

Dotari:
Airbag x2
ABS
Servodirectie
Faruri reglabile
si cam atat:-s

Lipsa cea mai mare a masini este un Radio/CD, nu are, in schimb boxele sunt pe masina:)

retro_renault 16-11-11 19:48

Re: Volkswagen Polo 6N (MOVu`)

Marfa masinuta pentru oras, poate putin submotorizata, dar nu e nevoie sa scoti timpi de drag intre semafoare :) culoarea este cea de la Golful meu (Chagall blau) daca nu ma insel , oricum nu mov ... mai degraba albastru, bafta !

iulian.harabagiu 16-11-11 19:55

Quote:

Originally Posted by retro_renault (Post 4719122)
Marfa masinuta pentru oras, poate putin submotorizata, dar nu e nevoie sa scoti timpi de drag intre semafoare :) culoarea este cea de la Golful meu (Chagall blau) daca nu ma insel , oricum nu mov ... mai degraba albastru, bafta !

Da, isi face tare bine treaba prin oras...iar in weekenduri iese si afara, nu o car tot prin oras ca nu ii face bine. Sincer? pana la 105 totul e ok, dupa...zici ca mergi cu spatele:) si motorul se misca tare bine, am fost oarecum uimit cand am luat`o pt ca motor mic...drumuri grele, imi era teama sa nu ma rog de ea pana urca un deal mai mare. Dar mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca merge superb si la deal. In talon scria Blau dar la soare bate mult spre mov, daca e la umbra sau nu e soare prea puternic e bleumarin. Am sa ii fac o poza ca am o diferenta de culoare pe oglinda. (nu de la mine, de la tanti dinaintea mea)

69_HAI 16-11-11 20:14

Felicitari sa o stapanesti sanatos si fara incidente arata destul de nine.

iulian.harabagiu 16-11-11 20:20

Quote:

Originally Posted by 69_HAI (Post 4719204)
Felicitari sa o stapanesti sanatos si fara incidente arata destul de nine.

Multumesc! Masina a fost a unei doamne cu multa grija insa si cu un bebe care a facut o paguba de rasul lumii la interior. o sa pun maine niste poze:)

Boasa 17-11-11 08:20

Ea merge bine deoarece e usoara, dar daca ai niste jante mai mari si masina e plina atunci chiar ca astepti un pic sa se termine dealul :) Nu-i bai, e masina ta si o iubesti si ai sa investesti in ea. Daca vrei niste jante pe 15 pentru ea am eu cu tot cu gume

iulian.harabagiu 17-11-11 13:18

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4720020)
Ea merge bine deoarece e usoara, dar daca ai niste jante mai mari si masina e plina atunci chiar ca astepti un pic sa se termine dealul :) Nu-i bai, e masina ta si o iubesti si ai sa investesti in ea. Daca vrei niste jante pe 15 pentru ea am eu cu tot cu gume

De acord cu tine, dar nu va avea ea prea multe persoane in ea:) maxim 4 persoane.(Nu am purtat, si nici nu as vrea sa port atatea persoane in ea). Mai putini, asta inseamna mai putina mizerie, mai multa grija intr-o singura parte si multe altele. Am sa investesc in tot ce e mai bun pt ea. Ce model sunt jantele?:)

iulian.harabagiu 17-11-11 15:14

Azi dimineata cand sa plec spre centru...bag cheia in usa pasagerului...nici macar nu intra incerc la usa soferului nici aici, ma duc inapoi la cealalta usa scutur de cheie sa intre in incuietoare...a intrat, dar nimic, ma reintorc la usa soferului aceeasi treaba doar ca am fortat putin si a cedat, insa nu a revenit inapi incuietoarea si am adus`o eu si asa am ramas pana pe la 10 cand a dat soarele cu o usa imposibil de descuiat.:shock: Astazi ma duc sa iau un spray de dezghetat pt incuietori, desi frig a mai fost insa problema cea mare era ca ieri am spalat masina si umezeala a cauzat asta. Are cineva idee de unde pot face rost de niste butoane inchidere/deschidere usi? cele de la incuietori care se pot desfileta. Multumesc!

iulian.harabagiu 17-11-11 19:52

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 4720875)
Azi dimineata cand sa plec spre centru...bag cheia in usa pasagerului...nici macar nu intra incerc la usa soferului nici aici, ma duc inapoi la cealalta usa scutur de cheie sa intre in incuietoare...a intrat, dar nimic, ma reintorc la usa soferului aceeasi treaba doar ca am fortat putin si a cedat, insa nu a revenit inapi incuietoarea si am adus`o eu si asa am ramas pana pe la 10 cand a dat soarele cu o usa imposibil de descuiat.:shock: Astazi ma duc sa iau un spray de dezghetat pt incuietori, desi frig a mai fost insa problema cea mare era ca ieri am spalat masina si umezeala a cauzat asta. Are cineva idee de unde pot face rost de niste butoane inchidere/deschidere usi? cele de la incuietori care se pot desfileta. Multumesc!

Astea sunt butoanele in cauza, despre asta era vorba cand ziceam de paguba de bebe:(

iulian.harabagiu 17-11-11 19:54

3 Attachment(s)
Si inca niste poze:)

NTZ03 17-11-11 20:22

Iauite cine umbla cu plinul facut .

iulian.harabagiu 17-11-11 20:28

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 4721701)
Iauite cine umbla cu plinul facut .

:))Chiar nu stiu cum de s-a adunat, de la condens probabil:)) sincer? de joia trecuta e asa. Cand am luat-o era pe rezerva...

Boasa 18-11-11 08:18

1 Attachment(s)
Astea sunt jantele. Se dau cu tot cu gume

iulian.harabagiu 18-11-11 15:17

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4722498)
Astea sunt jantele. Se dau cu tot cu gume

:| mnu sunt chiar ce imi place si nici nu prind pe culoarea masinii...si totusi trimite-mi un pm cu pretul lor.
Nu are nimeni idee de unde pot face rost de niste butonase de inchidere/deschidere usi?:sad:

Boasa 18-11-11 17:38

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 4723397)
:| mnu sunt chiar ce imi place si nici nu prind pe culoarea masinii...si totusi trimite-mi un pm cu pretul lor.
Nu are nimeni idee de unde pot face rost de niste butonase de inchidere/deschidere usi?:sad:

Se gasesc pe net! Dai un search pe google ca sigur gasesti

iulian.harabagiu 18-11-11 20:47

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4723733)
Se gasesc pe net! Dai un search pe google ca sigur gasesti

Cautat de cand am masina si am gasit, la 3,33 lei (febi bilstein), pt 2 usi vine 6,66lei (7 rotunjit) si 23 de lei transportul...adica hai sa tot transportam, ca e de 3 ori mai scump.:| si asa poate gasesc pe cineva persoana privata nu neaparat firma.

p.s. pe forum, nu acest forum, ziceau baietii de cimitir de masini, dar al naibii cimitir de masini din Fagaras, daca nu ar avea numai dacii as fi si eu fericit.

iulian.harabagiu 20-11-11 10:17

Aseara toate bune si frumoase, ies cu un prieten sa mancam ceva la munte. Mergeam pe DN1, inainte de Dridif cu vreo 1 km apare pe jos un ditamai cainele mort pe jumatate terciuit, eu avand ceva viteza nu am mai tras de volan, decat sa fac un scandinavian flick esuat am tinut ferm de volan. Saracu polo a sarit de parca as fi trecut peste o rampa:| Dupa am oprit in prima parcare sa vad pagube...nimic. Nu`i inteleg pe astia care lovesc animale...macar daca le-ar trage inafara, tot inainte de dridif acum 2 saptamani erau 2 caini mari doar ca cineva a avut bunul simt sa ii traga pe acostament. La iesire dinspre Sambata de sus inspre Complex Sambata, ce credeti in bezna totala o vaca era in mijlocul drumului de-a latul statea si se uita la noi cum veneam spre ea. plecam noi linisiti ca seara era din ce in ce mai sinistra, dupa 200 de metrii de la vacuta, o punga mare pe drum si ceva in ea, era o pisica moarta aruncata pe banda dus spre Complex. Toate bune si frumoase...urcam noi spre munte si cand colo la cateva 100 de metrii ardeau campii in voie buna. O seara ciudata, imi pare rau pt polo ca nu am putut sa trec pe langa prima mortaciune.

Poveste de o seara...

gny6n 20-11-11 13:04

Felicitari,foarte frumoasa masina,cat despre cainii totusi traim in romania ! bafta

iulian.harabagiu 20-11-11 16:25

Quote:

Originally Posted by gny6n (Post 4727581)
Felicitari,foarte frumoasa masina,cat despre cainii totusi traim in romania ! bafta

Multumesc mult! Da, ai mare dreptate cu Romania, frumoasa noastra tara:) ca peisaje nu altceva. Multumesc.

iulian.harabagiu 20-11-11 16:33

Vreo idee de ce nu mi se aprind stopurile de frana cand pun frana usor? tin sa mentionez ca atunci cand calc frana brutal sau dintr-o data si destul de mult se aprind, dar daca e sa calc asemenea unui om normal fin nu se aprinde nimic:| :???:

gny6n 20-11-11 17:26

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 4728079)
Vreo idee de ce nu mi se aprind stopurile de frana cand pun frana usor? tin sa mentionez ca atunci cand calc frana brutal sau dintr-o data si destul de mult se aprind, dar daca e sa calc asemenea unui om normal fin nu se aprinde nimic:| :???:

Asa am patit si eu,incearca sub pedala de frana este ca un fel de "senzor" incearca sa umbli la el.sper ca am fost util

iulian.harabagiu 20-11-11 20:19

Quote:

Originally Posted by gny6n (Post 4728213)
Asa am patit si eu,incearca sub pedala de frana este ca un fel de "senzor" incearca sa umbli la el.sper ca am fost util

Da, mai mult decat util! Multumesc inca odata! Dau un suc/bere sau altceva. ori fac un drum pana in bucuresti dupa ce o inscriu ori ne vedem intr`un punct comun:)

gny6n 20-11-11 21:40

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 4728667)
Da, mai mult decat util! Multumesc inca odata! Dau un suc/bere sau altceva. ori fac un drum pana in bucuresti dupa ce o inscriu ori ne vedem intr`un punct comun:)

Stai linistit ,ma bucur ca te-am putut ajuta ,altfel care ar mai fi rostul forum-urilor acestea.bafta inca odata :D

iulian.harabagiu 20-11-11 22:27

Quote:

Originally Posted by gny6n (Post 4728876)
Stai linistit ,ma bucur ca te-am putut ajuta ,altfel care ar mai fi rostul forum-urilor acestea.bafta inca odata :D

Asa colegializam si ne ajutam. Multumesc!

gny6n 22-11-11 15:55

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 4728977)
Asa colegializam si ne ajutam. Multumesc!

Ce mai face asta mica >:) ?Stima

iulian.harabagiu 22-11-11 16:03

Quote:

Originally Posted by gny6n (Post 4732980)
Ce mai face asta mica >:) ?Stima

Asta mica tocmai s-a relaxat 2 zile, duminica si ieri, si astazi i-am schimbat uleiul, se bucura de minune, e mai silentioasa, cat era ea de silentioasa, dar acum nici nu o auzi:) si caut sa comand un kit xenon. nu stiu chiar ce efect vor avea asupra sticlei farurilor, mai precis nu stiu cum vor imprastia lumina dar sper mai bine ca astea stock:)

gny6n 22-11-11 16:10

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 4732998)
Asta mica tocmai s-a relaxat 2 zile, duminica si ieri, si astazi i-am schimbat uleiul, se bucura de minune, e mai silentioasa, cat era ea de silentioasa, dar acum nici nu o auzi:) si caut sa comand un kit xenon. nu stiu chiar ce efect vor avea asupra sticlei farurilor, mai precis nu stiu cum vor imprastia lumina dar sper mai bine ca astea stock:)

Cu siguranta se vor vedea mult mai bine,asteptam poze :D stima

iulian.harabagiu 22-11-11 16:29

Quote:

Originally Posted by gny6n (Post 4733017)
Cu siguranta se vor vedea mult mai bine,asteptam poze :D stima

De indata ce vor fi montate vor aparea pozele de rigoare. Nu cunosti pe cineva care are stuturi dinalea de inchizi usa? butonase de inchidere?

gny6n 22-11-11 16:43

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 4733055)
De indata ce vor fi montate vor aparea pozele de rigoare. Nu cunosti pe cineva care are stuturi dinalea de inchizi usa? butonase de inchidere?

Am gasit pe forum https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...-interior.html 70 lei 4 bucati poate ne combinam si luam 1 set ca si mi-e imi lipseste unu :D !Stima

iulian.harabagiu 22-11-11 16:56

Quote:

Originally Posted by gny6n (Post 4733117)
Am gasit pe forum https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...-interior.html 70 lei 4 bucati poate ne combinam si luam 1 set ca si mi-e imi lipseste unu :D !Stima

ee:) asa hai ca facem altfel. ai pm

pleata_cristi 23-11-11 19:38

Frumoasa masinuta....Sa ai parte de ea muuult timp!....in ce priveste faza cu cainii....suntem in romania si asta ne "preocupa" tot timpul

iulian.harabagiu 23-11-11 19:47

Quote:

Originally Posted by pleata_cristi (Post 4736301)
Frumoasa masinuta....Sa ai parte de ea muuult timp!....in ce priveste faza cu cainii....suntem in romania si asta ne "preocupa" tot timpul

Multumesc mult! incerc pe cat posibil sa o ingrijesc, eu pe ea, ea pe mine...da de acord cu tine, si din pacate ne preocupa mult prea mult!

iulian.harabagiu 01-12-11 20:13

3 Attachment(s)
Daca tot e vb de Romania...hai sa pun si eu niste poze destul de ok de asta seara cand am iesit la o plimbarica. In prima poza e gheata si nu apa.

iulian.harabagiu 13-12-11 19:30

Cadou de Mos Nicolae, mai intraziat, masinuta mea a primit un body kit custom facut in parcare. mai precis o a doua indoitura de la o lovitura usa in doar 2 luni. De la o tanti de la tara care s-a suit in masina ca in tir si mi-a indoit panoul spate deasupra rotii. superb:|

Boasa 14-12-11 09:25

Stai linistit, e plina lumea de aceste caractere!
Eu eram intr-o parcare si ma uitam la un mos cu o dacie cum dadea cu masina in spate si intra in a mea, am tipat si tot degeaba!

iulian.harabagiu 14-12-11 15:10

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4777064)
Stai linistit, e plina lumea de aceste caractere!
Eu eram intr-o parcare si ma uitam la un mos cu o dacie cum dadea cu masina in spate si intra in a mea, am tipat si tot degeaba!

Pacat de saraca masina..nu ca ar fi a mea ca si la ford am 3 culori pe masina de la lovituri de la usi...dar stii cum e, te loveste pe tine. :| pai si ce i-ai facut? ti-a avariat-o rau? La mine oricum treaba nu ramane asa :)

Boasa 14-12-11 16:56

Aripa stanga spate era un pic infundata, nu i-am facut nimic ca stiam ca o sa o bag la modificat si ma gandeam ca nu are rost sa ma complic

iulian.harabagiu 14-12-11 16:59

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4777720)
Aripa stanga spate era un pic infundata, nu i-am facut nimic ca stiam ca o sa o bag la modificat si ma gandeam ca nu are rost sa ma complic

da, la tine a fost treaba cu modificatul...tot acolo e si la mine:| nu am curajul sa o duc la indreptat ca sunt sanse mari sa imi crape vopseaua

gny6n 14-12-11 21:41

Welcome to the club :)),eu am primit GRATIS daca iti poti da seama >:) recent un tuning de invidiat pe ambele usi ,stanga dreapta cate 2-3 indoituri si cadou vopseau dp usa masinii care mi-a facut cadou tuning-ul,don't worry in romania iti trb masina lui Mell Gybson din Mad Max sa faci fata >:)). Se rezolva usor cu ventuze costa cam 50 ron de indoitura ,nu afecteaza cu nimic vopseaua :D .bafta si vb lu Boasa nu-ti face prea multe griji We Live In Romania Shit Happen Every Day Here !! :D bafta si tinene la curent 280 >:)

iulian.harabagiu 15-12-11 06:22

Quote:

Originally Posted by gny6n (Post 4778288)
Welcome to the club :)),eu am primit GRATIS daca iti poti da seama >:) recent un tuning de invidiat pe ambele usi ,stanga dreapta cate 2-3 indoituri si cadou vopseau dp usa masinii care mi-a facut cadou tuning-ul,don't worry in romania iti trb masina lui Mell Gybson din Mad Max sa faci fata >:)). Se rezolva usor cu ventuze costa cam 50 ron de indoitura ,nu afecteaza cu nimic vopseaua :D .bafta si vb lu Boasa nu-ti face prea multe griji We Live In Romania Shit Happen Every Day Here !! :D bafta si tinene la curent 280 >:)

:)) nebun ca de obicei, aia era bonus de la tuning, un vinyl aplicat profesional se pare ca, mie nu mi-a ramas vopseaua de pe usa dar am descoperit ca a frecat-o cu vesta(mai precis cu fermoarul) si mi-am tras 2 mini white stripes B-) ca si cand eram mic si ma jucam nfs. Mda..asta e, aici traim:| ce e mai naspa ca masina mea e si proaspat vopsita si pus la punct, de`ar stii neamtul ce s-a ales de treaba lui in romania:)) zici tu ca nu iti crapa vopseaua? la mine e ridata unde a lovit-o are o suprafata nu la fel de neteda ca cea din jurul ei. Pai va tin, mai ales pe tine, tu esti chiar langa transformator:))

All times are GMT +2. The time now is 17:00.

- Copyright 2026 4Tuning