![]() |
Difuzoare Spate Logan 20 Cm !!!
Salut!
As vrea sa stiu daca a incercat cineva pana acum sa monteze difuzoare de 20cm in spate la logan. Tocmai mi-am luat niste pioneer de 20cm, cel de la service a spus ca nu este nici o problema cu montarea si ca o rezolva el(initial optasem pentru unele ovale 6x9").Saptamana asta trebuie sa merg sa le monteze da as vrea sa stiu daca o sa iasa bine lucrarea.. adica sa nu ramana goluri sub buza difuzorului din cauza denivelarilor din tabla. Momentan polita din spate si mai tot ce este din tabla din portbagaj sunt antifonate cu Dynamat Extreem. Ma gandeam ca daca vor fi denivelari dupa taiere sa le "astup" cu inca un strat de dynamat. Ms! |
Re: Difuzoare Spate Logan 20 Cm !!!
la 17 ani ti-ai luat boxe pt masina? :) tare
|
Quote:
In fine sa revin... Difuzoarele au fost montate, in ciuda celor ce tot ziceau ca nu vor merge in ruptu capului dif de 20cm pe spate la logan cu centura :D Tin sa mentionez ca tot portbagajul si polita sunt antifonate cu dynamat extrem :) Modelul boxelor instalate este : Pioneer TSE 2096 |
atunci sa iti traiasca :)
|
asteptam poze ... cum se aude ,nu vibreaza luneta ? http://www.pioneer.eu/eur/products/2...096/index.html astea sunt ... misto . Ai ales bine Pionner e o firma buna si difuzoarele facute de ei se aud super tare si clar ....
|
Quote:
mai e o mica problema... cartonul din spate(nu stiu cum sa ii zic...cel ce acopera polita de tabla:D) cred ca va fi scos pt ca vibreaza aiurea daca trece volumu de 35. Casu' e pioneer DEH P5735PM, scrie 4x50(deci reali cam 25W). Si in curand urmeaza si amlificatorul... condensatorul... cabluri...munca in garaj:)) Ajunge pana marti ! Sal! |
eu la 15cani am luat boxe pt dacia tatalui meu....si la 16 mp3 player.....(nasol) deci nu sunt interzise minorilor
|
mai copii eu am 5 dif in spate, 4 de 22cm si unul de 18, doua blaupunkt si doua cobra, si nu e cine stie ce muzica, a si am uitat de sub de 240 MACAUDIO, asa ca doua de 20 sunt prea mici.
|
Quote:
ce se gaseste prin targ si pui... de bass una de 25cm de calitate e foarte destul cu un ampli pe masura... |
ma dar dumneata la dif blaupunkt de 100 de $ bucata spui ca se gasesc in targ sau bazar:))))))))))))
se cunoaste ca nici nu ai auzit de firma asta:))))))) |
Quote:
Si nu se cumpare impeuna cu cutie (incinta) ci fara, cutia se face dupa masina, dupa cum este locul, amenajarea potbagajului...proiectat, calculat, ascultat sete de ori...si dupa toate astea poate, poate sa scoti un sunet cat de cat decent... Eu am 5 difuri in masina, 2 inalti, 2 bass-medii si 1 sub, probabli anul asta merg la concurs de calitatea muzicii in masina...cu sanse puternice, numai antifonat tre un pic. |
pai dumneata cu 5 dif de toate te duci la concurs? pai eu am 5 bass+1sub+4inalte si medii.pai ar trebui sa ma duc si eu nu???
|
Quote:
|
dupa cum spui tu blaupunkt si MacAudio fac zgomot nu sunet a????
atunci te pricepi la domotecuri sa stii, ai dreptate aici. |
Quote:
Nu a mzis ca blaupunkt nu e bun, ori ca Mac Audio nu este, dar daca pui o gramada de difuzoare iese ceva...Dumnezeu se ne ajuta... ps. cate amplificatoare ai, ca pentru atatea...cam 2x4canalae si 1 x 2 calnale min...dar presupun ca dufurile sunt legate una dupa ceealalta...ceva artizanal, cand va da foc masina bre? Mai invata ceva...cartea nu e bun numai pentru a face foc |
cred ca le are legate la hd! ce ai mai cu el sigur de aude tare gutza si minune.
|
Quote:
Si sa ciuda la "colgi" |
Quote:
Si da ciuda la "colgi" |
ma fratilor daca ascultati muzica pe care eu o ascult, dar nu prea cred, si sunt antimanele, daca va intereseaza, mai ales in masina , imi vine sa vomit cand va pe cineva ca asulta menele in masina, asa ca sper sa ne intalnim la vara la munte si sa ne lamurim ca asa nu are rost sa ne ciondanim.bafta multa!!!
|
bai daka zici ca aia atatea boxe macar da si tu detalii cum le ai legate ca daka pui 60 de difuzoare pe un canal de 25 W rms... te cred daka spui ca nu e cine stie ce :-) da si tu detalii nu ne lasa cu ochi in soare :!:
vreau sa spun ca daka proportionezi bine difuzoarele sa lucreze taote calumea indiferent de putere se aude calumea... |
intra aici si ai sa vezi
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...220#post831220 |
fratiuc iti zic eu sigur ca poti monta linistit 20 cm in spate si stai linistit in privinta lunetei nu se intampla nimic cu ea. Am montat intr-o gramada de loganuri dif de 20 cm si suna super. sa nu faci colectie de dif in spate ajunge o pereche. Pe vremuri in dacia mea aveam dif triaxiale de 25 cm. Dar dupa parerea mea nu este indicat sa montezi difuzoare de bas in spate la masina; difuzoarele de bas necesita lada.
|
1 Attachment(s)
uitativa aici si lamuritiva, chiar si TAU................
|
Ba...e marfa....dar ....le-ai legat direct de CD (sper ca nu) sau ai amplificator separat..sau mergi in paralel cu puterea CD pe o parte din boxe si cu amplificator
pe cele mai mari...sau cum..detalii te rog |
ma am doua de 8 ohmi legate pe un canal sa faca 4 ohmi, si restu fiecare cu canalul lui, si pe cd-polayer sunt puse alea din portiere pe medii+inalte, pacat ca nu am filmat si tunul....dfar muzica e destula ptr un mosneag:))))))))
|
interesant.....eu urmeaza sa imi cumpar 2 Blaupunkt pe fata si 2 alpine pe spate...ficare avand puterea de intrare de 45 de w exat cat scoate CD...sincer mai mult nu vreau...mai repede un DVD cu ecran incorporat de la drogati...e 7-8 mil :)
|
IMI VAND ANVELOPELE DE PE MASINA ...GOODYEAR 195/55/15...CARE E INTERESANT SA MA CONTACTEZE..OFERTA:d
SI...ARCURI SPORT EIBACH....PROMOTIE:p |
este bazar omule.....sectiune speciala pt asa ceva,habarnai cum se foloseste forumul asta
|
pai si poze cu ele pe masina??
|
Quote:
Vezi poate strangi bani de un JBL (cum ai zis tu pe topicul tau) si pe urma incearca sa te dai rotund pe un topic ca asta (ai creat 2 pagini de off-topic! Masina ta cu siguranta nu e Logan cu difuzoare Pioneer de 20 cm!) "tunul".....:lol: :lol: :lol: |
da ma da e vorba si de aspect aici, asa imi iau si eu butoiul cat porbagaju pun un dif in el si gata am mu7ica, dar aspectul unde este????ma duc si eu la lautari si imi pun un lighean de ala si gata nu???
|
Daca ne-am lua toti difuzoare dupa aspect...de fapt ce sa mai discutam, daca pentru tine Hertz = boxe de lautar, nu mai zic nimic :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning