Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Sticker nou! (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/28839-sticker.html)

Alex23GAM 09-12-06 20:08

Sticker nou!

1 Attachment(s)
Am primit un nou model de sticker si vreau sa-mi spuneti si voi parerea voastra.
EU sunt pro .

corraptor_evo 09-12-06 20:52

Re: Sticker nou!

O emblema trebuie sa spuna ceva despre ceea ce reprezinta, sa fie in consonanta grafica cu ideea a ceea ce vrea sa reprezinte si mai ales sa fie lizibil si vizibil.
In plus, daca se poate, sa fie original.
In plusul plusului, sa fie bine realizat grafic.
Asta n-are nicideunele.

P.S. In mod normal, cine critica, trebuie sa dea si o solutie, dar nu prea am timp.

Alex23GAM 10-12-06 15:27

asteptam noi propuneri..

KAmikazee2005 10-12-06 15:43

mie unuia imi place.. am vb si cu segiu din cluj si a zis si lui ca ii place ... acu ajt sa vdm c zic si ceilalti. in caz ca stefan nu mai intra pe forum o sa merg la el si o sa i-o arat..

SV-05-YBG 10-12-06 18:35

Este OK. Dar trebuie sa verificam cum da pe luneta si ce culori trebuie sa folosim pentru a fi vizibil fara nici o problema si pe negru.

KillerB 10-12-06 18:59

Cred ca ar trebui ceva mai cu "skepsis", ceva mai aproape de simbol, poate ar trebui sa ne mai gandim la o alta varianta, asta e cam "comun".

Vladutzzz_sv 10-12-06 20:45

Mie personal imi place...insa vom avea aceeasi prob ca si cu cel vechi....nu se va vedea pe masinile cu folie....daca adoptam sigla asta ar trebuie schimbate culorile.

Low_Ridah 10-12-06 23:32

Arata bine ....dar e prea banal (nu k ar fi rau) dar e si foarte comun si general ...iar noua ne trebuie ceva sa ne reprezinte .......poate ar trebui integrat ink ceva , dar nush ce ....astept propuneri ...eu ink ma gandesk !!!

Alex23GAM 11-12-06 10:41

1 Attachment(s)
inca o idee.. se mai poate modifica eventual

SV-05-YBG 11-12-06 14:17

Sincer eu as merge pe ceva simplu, vizibil pe orice fel de fond si care sa reprezinte ceva in legatura cu lumea auto. De asta spuneam ca varianta aia este buna.

De obicei toti vor sa fie primii la Finish.

Low_Ridah 11-12-06 14:24

Dak sar putea sa facem steagul oleaca inflacarat la capat ....? nu ar fi oleak mai bine ....sa nu fie chiar aja de banal ?!

Alex23GAM 11-12-06 18:53

am vb cu un profesionist pt sigla sa vedem ce iese...

bakal 11-12-06 21:08

stiu ca am vbt despre asta alex, si mai stiu ca inca sunt mic in organizatie, dar avem nevoie de idei noi si ceva mai bune (fara suparare).
eu zic ca avem un pic de mandrie de club, si ca trebuie sa le depasim pe celelalte, chiar si cu sigla. asa ca un rpofesionist e bine venit.
stiu ca am promis ca o sa vin si eu cu o solutie, dar din pacate, persoana pe care am rugat-o sa ma ajute nu mai da nici un semn. rusine mie

KAmikazee2005 12-12-06 06:53

nu-i nimik Bakal... oricum multumim ca deji ejti mic cum zici tu ;) ne ajutzi... asta conteaza ;)

bakal 12-12-06 11:15

idee: in locul steagului, sa punem o masinuta din aia animata, furioasa(sau cu o privire nebuna) plina de flacari rosii cu galben, conturate cu negru.
asa o sa se vada pe toate masinile.
daca-mi reuseste, o s-o postez

bakal 12-12-06 12:05

1 Attachment(s)
sa nu radeti.
ma gandeam la ceva de genu: e facuta de mine, cu pix si marker

bakal 12-12-06 12:56

1 Attachment(s)
am mai lucrat un pic

Vladutzzz_sv 12-12-06 15:15

oare cum arata dupa ce e putin aranjata in photoshop??

Low_Ridah 14-12-06 11:21

Toti se duc la Profesionisti ....eu unu la mana vreau o idee pe care as putea sa o dezvolt ...o ideee simpla ....ufffff ....zicetimi care lucreaza bine pe calc k eu nu prea le am cu Photoshopu si de astea ...si am sa fac un desen de mana si apoi sa il lucrati in programe etc....

bakal 14-12-06 19:44

pai nu la fel am facut si eu?

Low_Ridah 14-12-06 21:55

Nu chiar ;)) ....sar putea al meu sa iasa oleak mai bine ;) am sa vad in weekend cum am timp ...k am de facuut mai multe desene ;)

bakal 14-12-06 21:59

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 661126)
Nu chiar ;)) ....sar putea al meu sa iasa oleak mai bine ;) am sa vad in weekend cum am timp ...k am de facuut mai multe desene ;)

pai al meu e facut in 15 minute, asa ca idee de prelucrat pe calc

Low_Ridah 15-12-06 09:30

1 Attachment(s)
Uite aici un model care lam facut acu mai mult timp ....cred k are aproape un an de cand sta printre desenele mele ....nush dak e pe gustul tuturor , mie imi place ...se poate modifica ..

bakal 15-12-06 09:35

e bun. e bine realizat. mai trebe niste flacari si date jos stagurile :D

ce critic sunt. acu serios chiar arat bine

Low_Ridah 15-12-06 13:42

Ms ...nush ...dak place la lume ...eu sunt dispus sa il modific in mare parte ...acu astept propuneri pe desenu asta ...sau propuneri pt alt model ...

bakal 15-12-06 17:17

idei bune, idei mai rele, idei sa fie sa facem ceva totusi. analizam, propunem, votam, aplicam

59AFA 15-12-06 17:31

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 661563)
Uite aici un model care lam facut acu mai mult timp ....cred k are aproape un an de cand sta printre desenele mele ....nush dak e pe gustul tuturor , mie imi place ...se poate modifica ..

asta e chiar dragut...

bakal 15-12-06 17:38

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 662106)
asta e chiar dragut...

o emblema a unui club auto nu trebue sa fie draguta. scuze de acrime, dar asta e adevaru'

Eugen_TL 15-12-06 17:56

v-ati gandit sa faceti ceva de genu un joker cu carti intr-o mana..unu care priveste urat cu ochi rosii/verzi dau si eu o idee sper ca nu deranjeaza! oricum ceva ce are legatura cu crazy la asta tre' sa va ganditi

KAmikazee2005 15-12-06 21:38

buna ideea lui TuningBoy... poate inceark bakal sau lx... ;) multumim pt sfat ;)

Low_Ridah 16-12-06 00:11

As da o incercare ....:D...sper sa iasa ceva ;)

JUST-DO-IT 16-12-06 04:06

...dc nu luam sibolu piratilor? 2 tobe incrucisate din care ies flacari si craniu cu ochii rosii sa para real crazy...
...eventual craniu sa fie cu model alb-negru patratele...totul sa fie pe un fond argintiu (sau alta culoare,care sa se vada pe luneta...)
scuze dar nu le am cu desenatu,dar pricepeti ideea,nu?...ce spuneti...e mai original,nu?

59AFA 18-12-06 00:04

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 662785)
...dc nu luam sibolu piratilor? 2 tobe incrucisate din care ies flacari si craniu cu ochii rosii sa para real crazy...
...eventual craniu sa fie cu model alb-negru patratele...totul sa fie pe un fond argintiu (sau alta culoare,care sa se vada pe luneta...)
scuze dar nu le am cu desenatu,dar pricepeti ideea,nu?...ce spuneti...e mai original,nu?

tocmai mi a luat o bluza care are pe spate ceva de genul asta...si sub scrie "racing is a life sentence" . o sa ii fac poza maine :-P

Low_Ridah 18-12-06 11:55

Asteptam poza ;)) ...poate luam ceva si de acolo ...

59AFA 18-12-06 13:31

1 Attachment(s)
uitati si poza :-P

Low_Ridah 19-12-06 23:27

se poate adapta ;))....cred k am sa fac ceva de genu asta ...dak lumea e pentru ...sa zica....

JUST-DO-IT 20-12-06 06:47

ar fi interesant.....sunt curios ce iese...

Eagle_flyaway 23-12-06 14:55

sincer e prea impopotzonat..... eu zic ca e nevoie de ceva simplist frumos, iar culorile astfel alese incat sa se vada pe luneta si la cei care au folie si la cei care n-au .... daca se vrea sa fie pus asa!!!

Prima propunere adik cel de pe prima pagina arata bine zic eu.... ce-i drept are dezavantajul ca e "prea comun" doar in cluj mai exista ceva asemanator diferenta e ca in loc de steagul in carouri ei au un T .... si in loc de crazy drivers scrie numele clubului, deci n-ar fi chiar indicat nici asa...sincer n-as vrea sa ne confunde lumea cu alt club !!!

Ceva vesti de la profesionist?!?! :lol:

aDytZa_1989 05-02-07 20:40

1 Attachment(s)
ma jucam prin photoshop :D

SV-05-YBG 06-02-07 08:40

Mie sincer imi place si varianta propusa mai sus, cu C mare si restul incadrat si varianta pe care o au multi la semnatura, cu steagul si scris pe margine. Dezavantajul la a doua varianta este ca pe luneta cu folie neagra nu se vede deloc.

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning